maritbet girişmaritbet
Back-up konut projelerine rezidans hizmeti veriyor!

Back-up konut projelerine rezidans hizmeti veriyor!

Bir Boyner Holding kuruluşu olan ve 2003 yılında hizmet vermeye başlayan Back-Up, tüm Türkiye’de geniş tedarikçi ağı ile 7 gün 24 saat, bireylere ve kurumlara hizmet vererek hayatı kolaylaştıran bir üyelik sistemidir

 

Bir Boyner Holding kuruluşu olan ve 2003 yılında hizmet vermeye başlayan Back-Up, tüm Türkiye'de geniş tedarikçi ağı ile 7 gün 24 saat, bireylere ve kurumlara hizmet vererek hayatı kolaylaştıran bir üyelik sistemidir. Yaşam alanında Back-Up, sağlık alanında Dr. Back-Up, seyahat alanında Back-Up Travel, kurumsal alanda da Back-Up Corporate ve Back-Up Concierge markaları ile hizmet sektöründe faaliyet göstermektedir. 
 
Back-Up Genel Müdürü Sitare Sezgin konut, alışveriş merkezi ve otel&residence projelerine değer kazandıran Back-Up Concierge hizmetini anlatıyor. 
 
Sezgin, “Back-Up  2003 yılından bu yana uzman ekibi ile tüm Türkiye'de sayısı 200.000'i aşan üyelerine ve ailelerine 400'e yakın çalışanı ve yaygın tedarikçi ağıyla çeşitli hizmetler sunmaktadır. Back-Up Concierge ise, Back-Up'ın bu alandaki bilgi birikimini, residence ve site sakinlerinin, AVM ziyaretçilerinin ve otel müşterilerinin hizmetine yönlendirdiği bir sistem. Mevcut yapı içersinde şu anda 7000 konuta hizmet verilmektedir.  Ağaoğlu, Emaar Toskana Vadisi, Boyner&Fer Yapı projesi, İstwest, Dragos Royal Towers, Yorum İstanbul ve Çukurova Tower gibi sektörün lideri olan konut projeleri; İsta Arista ve Fer Yapı I Tower gibi ofis projeleri Back-Up Concierge' ı tercih etmektedir. Hizmetler çoğunlukla yaşamın yoğun temposunda kişilerin hayatlarını kolaylaştıran ve kendilerini özel hissetmelerini sağlayan kişisel asistanlık, organizasyon, kurye, transfer, araç kiralama, seyahat ve sağlık vb hizmetleri içeriyor. Diğer yandan yaşama değer katacak, komşuluk ilişkilerini geliştirecek birçok organizasyon ve seminerler de yapılıyor. Hizmetlerimizi kurumun ihtiyaçlarına ve yaşayan profiline uygun olarak tasarlayabiliyoruz” diyerek Back-Up Concierge hizmetini özetledi.  
 
Concierge hizmetlerinin son yıllarda Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyada da hızla gelişen yenilikçi bir hizmet olduğunu söyleyen Sezgin, “Back-Up Concierge, sunduğu katma değeri yüksek hizmetler ile konut/residence, AVM ve otel projelerinin farklılaşmasını ve zenginleşmesini sağlıyor. Back-Up'ın en önemli gücü, Boyner grubunun koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile geliştirdiği, hizmet sektöründeki 9 yılı aşkın deneyimidir. Back-Up Concierge'de konularında uzman ve seçkin tedarikçi ağı ile hızlı ve kaliteli hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra deneyimli çağrı merkezimizdeki uzman ekibimiz ile gelen tüm talepleri 7/24 hızla yanıtlıyoruz. Projeye özel tanımlanan hizmet numarası, karşılama anonsu ve kişisel asistan hizmeti ile konut sakinlerinin hayatlarına konfor, rahatlık ve kolaylık sağlıyoruz” dedi. 
 
Hizmetlerimize örnek vermek gerekirse;
 
Üyemiz yurtdışından gelen misafirinin havalimanından VIP araç ile karşılanmasını ve gelecek şoförün de İngilizce bilmesini talep etmektedir. İngilizce bilen şoförlerimizle hizmet sağlanmıştır.
Üyemiz, iş yerinde bir poşet unuttuğunu ve içinde kıyafetleri olduğunu iletti ve tarafımızdan yardım istedi. Üyemizin iş yerine kurye yönlendirmesi yapılarak teslimat organizasyonu gerçekleştirildi.
Üyemiz, gece 02:00′de Hizmet Hattı'mızı arayıp, aracının anahtarını kaybettiğini ve zor durumda olduğunu iletmiştir. Üyemize acil bir şekilde çekici yönlendirip aracının en yakın servise götürülmesi sağlanmıştır.
Üyemiz, sabaha karşı arayıp misafirleri için tarafımıza alışveriş listesi iletmiştir. Gerekli ürünler alınıp teslimat gerçekleşmiştir.
Üyemiz, giysilerinin kendisinden alınıp kuru temizleme organizasyonu yapılmasını ister. Üyemizin kıyafetleri, vermiş olduğu adresten alınıp gerekli organizasyon tarafımızdan sağlanmıştır.
 
Hizmetlerin kullanım oranları 
 
Back-Up Concierge hizmetlerinin kullanım oranları sunulan projelere göre farklılık gösteriyor.  En çok kullanılan hizmetler ise şöyle sıralanabilir:
Getir götür işleri
Elektrik-su parası gibi ödemeler
Resmi dairelerde iş takibi
Transfer aracı talebi
Uçak bileti
Yol ve hava durumu
Hatırlatma talepleri

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa'nın en şık yaşam projesinde yaşamak için…
  • 30.08.2014 11:04

Avrupa'nın en şık yaşam projesinde yaşamak için…

4 bin metrekarelik sosyal tesisleri ile dikkat çeken ve Yenibona'da konumlandırı ...

Feryapı ve Boyner Holding, yeni proje için arayışa başladı
  • 22.11.2013 07:59

Feryapı ve Boyner Holding, yeni proje için arayışa başladı

Basın Ekspres’te Feryapı tarafından yapılan İstwest projesinde inşaat tamamlandı ...

İst West Meydan teslim tarihi!
  • 15.07.2013 13:57

İst West Meydan teslim tarihi!

Yenibosna'da eski Altınyıldız fabrika arazisi üzerine kurulan İst West projesini ...

İstwest Alışveriş Meydanı'nda 990 bin euroya mağaza!
  • 15.07.2013 08:50

İstwest Alışveriş Meydanı'nda 990 bin euroya mağaza!

İstwest projesinin 72 mağazadan oluşan Alışveriş Meydanı bölümündeki kiracısı ha ...

İst West Meydan’da mağaza fiyatları 990 bin eurodan başlıyor!
  • 13.07.2013 14:28

İst West Meydan’da mağaza fiyatları 990 bin eurodan başlıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen İst West projesinin ticari bölümünün mağ ...

İstWest Meydan'da kiracılı dükkanlar 15 Haziran'da satışta!
  • 13.07.2013 10:47

İstWest Meydan'da kiracılı dükkanlar 15 Haziran'da satışta!

Fer Yapı ve Boyner Holding ortaklığında inşa edilen İstWest projesinin 72 mağaza ...