maritbet girişmaritbet
Ayışığı Vadi Evleri’nde teslimat sevinci 2 ay erken yaşandı!

Ayışığı Vadi Evleri’nde teslimat sevinci 2 ay erken yaşandı!

Demir İnşaat, bir projesini daha erken teslim etmenin mutluluğunu yaşadı. Planlanandan 2 ay erken teslim edilen Ayışığı Vadi Evleri’nde ev sahipleri 21 Eylül Cumartesi düzenlenen davette bir araya geldi

Gayrimenkul sektöründe 29 yılı geride bırakan Demir İnşaat, 2011 yılında başladığı Ayışığı Vadi Evleri projesini Nisan 2013'de ev sahiplerine teslim etti. Planlanandan 2 ay erken teslim edilen projede teslimatlar biterken yaşam da başladı. Demir İnşaat 21 Eylül 2013 Cumartesi günü İstanbul Beylikdüzü'nde tüm ev sahiplerinin katıldığı bir davet düzenledi.

Aynı zamanda sonbahara keyifli bir karşılama partisine dönüşen etkinliğin açılışına Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in yanı sıra, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Yaşam standardını yükseltmek adına geniş sosyal imkanlar sunan Ayışığı Vadi Evleri sakinlerinin aileleriyle birlikte keyifli saatler geçirdiği kokteylde komşular düzenlenen yarışmalar ve çeşitli etkinliklerle komşuluk ilişkilerini de perçinlediler.

Demir İnşaat Kendisinden Beklenenin Fazlasını Vermeye Hazır
Törende kısa bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, güvene dayalı bir sektörde 29 yılı geride bırakırken bugün yaşadıkları tablonun kendileri açısından gurur verici olduğunu söyledi.  Ev hayali kuranların hayalini gerçekleştirdiklerini anlatan Demir “Markaya, şirkete duyulan güvenin eskisiden daha önemli olduğu bir dönemde Demir İnşaat, geçmişte olduğu gibi bugün de kendisinden bekleneni hatta erken teslimlerle sayesinde, kendisinden beklenenin fazlasını vermeye devam etmektedir. Bugünkü müşterilerimize de gelecekteki müşterilerimize de söyleyeceğimiz tek bir söz var. O da, Demir İnşaat şartlar ne olursa olsun, sektörde Demir gibi sağlam durarak kendisine güvenenleri yanıltmayacaktır” dedi.

Ayışığı Vadi Evleri Hakkında
“Bir Dilek Tut, Ayışığında Evin Olsun” sloganıyla sunulan Ayışığı Vadi Evleri'nin yapımına Ocak 2011'de başlandı. Teslimatın Nisan 2013'te yapıldığı proje, ,11 katlı 6 bloktan ve 489 konuttan oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan proje bünyesinde kaliteli konut birimleri, zengin ve iyi planlanmış spor ve yaşam alanları ile eğlence üniteleri yer alıyor. Daire büyüklükleri 66 metrekare ile 166 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü'nde 5 bin metrekarelik alanda yükselen projenin en önemli özelliği,  her blokta 1 ve 5'inci katlar arasında bulunan teraslı daireler oluşturuyor. Site sakinleri bu sayede kendilerine ait yeşil bir dünya kurma fırsatına sahip oluyor.

Ayışığı Vadi Evleri İletişim Bilgileri;

Web: http://www.ayisigivadievleri.com

Telefon: 0212 853 08 80

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu
  • 14.02.2018 13:23

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı Demir Country proje kampanya ...

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'
  • 12.09.2014 16:39

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'

Demir İnşaat YKB Hamit Demir, yeni projelerini anlattı. İş güvenliğine de değine ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım
  • 15.08.2014 08:58

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, canlı yayınımıza konuk oldu. De ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım
  • 15.08.2014 08:54

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ile Beylikdüzü'nden İzmir'e uzan ...

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında
  • 29.04.2014 15:04

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında

Birçok projenin altına imzasını atan Demir İnşaat'ın dikkat çeken tanıtım filmi ...

Hamit Demir Ayışığı Vadi Evleri'ni anlatıyor!
  • 07.10.2013 12:15

Hamit Demir Ayışığı Vadi Evleri'ni anlatıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlatkasodnakika.com Haber Koor ...