maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Kale, asansörde Mitsubishi Electric tercih etti

Avrupa Konutları Kale, asansörde Mitsubishi Electric tercih etti

599 konutluk Avrupa Konutları Kale projesinin asansörlerinde Mitsubishi Electric tercih edildi.

Konut sektöründe markalaşmanın öncülerinden Artaş İnşaat; Avrupa Konutları TEM, Avrupa Konutları Atakent 2, Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2 ve 3 projelerinin yanı sıra iş ortaklarıyla birlikte hayata geçirdiği Tema İstanbul, Vadistanbul Bulvar ve Vadistanbul Park'tan sonra Avrupa Konutları Kale'nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric'i tercih etti. Asansörlerini yolcu güvenliği, hız, konfor, enerji tasarrufu ve ürün ömrü konularında üst düzey niteliklerle donatan Mitsubishi Electric, bugüne kadar Artaş İnşaat'ın 10'a yakın projesinde yaklaşık 700 asansöre ve yürüyen merdiven sistemlerine imza attı. 

Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları Kale'yi, İstanbul'un en eski yerleşim alanlarından Topkapı'nın yenilenen siluetiyle uyumlu bir konseptte tasarlayan Artaş İnşaat, tarihi İstanbul ve deniz manzarasına hakim bu özel projede, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerindeki öncü teknolojisiyle dünyanın pek çok ülkesinde ilklere imza atan Mitsubishi Electric'i tercih etti. Asansörlerinde üst düzey yolcu güvenliği, yüksek hız, maksimum konfor, uzun ömür, yüksek enerji tasarrufu ve çevreye dost teknoloji yaklaşımından ödün vermeyen Mitsubishi Electric, bugüne kadar konut sektörünün öncü şirketlerinden Artaş İnşaat'ın 10'a yakın projesinde yaklaşık 700 asansöre ve yürüyen merdiven sistemlerine imza attı. Avrupa Konutları TEM, Avrupa Konutları Atakent 2, Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2 ve 3 projelerinin yanı sıra iş ortaklarıyla birlikte hayata geçirdiği Tema İstanbul, Vadistanbul Bulvar ve Vadistanbul Park'ta da tercihini Mitsubishi Electric'ten yana kullanan Artaş İnşaat, bu sayede yüksek müşteri memnuniyeti ilkesini asansör ve yürüyen merdivenlerle de destekliyor. 

Avrupa Konutları Kale

Projeye özel uygulama

Asansörlerindeki yüksek teknolojinin yanı sıra servis ve bakım kalitesiyle de farklılaşan ve bugüne kadar Türkiye'de çok sayıda prestijli projeye imza atan Mitsubishi Electric, Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kale projesine de üst düzey konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu sağlayarak değer katıyor. Projenin mimarı tasarımına uygun olarak Mitsubishi Electric'in makine dairesiz asansörlerinin kullanıldığı Avrupa Konutları Kale'de 35 asansör yer alıyor. Hızları saniyede 1 metre ila 1,75 metre arasında değişen asansörlerin kabin duvarlarında standardın dışına çıkılarak projeye özel ahşap görünümlü çelik duvarlar tercih edildi. 

Geleceğin teknolojisi 

Müşterilerinin beklentilerine en iyi çözümü üretmek için çalıştıklarını vurgulayan Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mitsubishi Electric ile işbirlikleri konusunda şu bilgileri aktardı; “Yarınları inşa ettiğimiz projelerimizde yatırımcılara geleceğin teknolojisini sunuyoruz. Böylelikle kalite ve güven tesis ettiğimiz müşterilerimizin gönlünde özel bir yere sahibiz. Bu doğrultuda, üstün ve öncü teknolojisiyle dünyadaki önemli şirketlerinden biri olduğuna inandığımız çözüm ortağımız Mitsubishi Electric'in projelerimize değer kattığını düşünüyoruz. 

10'a yakın Artaş projesinde Mitsubishi Electric imzası

Artaş İnşaat olarak yüksek standartlarda konforlu bir yaşam sunmayı hedeflediklerini belirten Süleyman Çetinsaya, “Bugüne kadar 10'a yakın projemizde Mitsubishi Electric'in yaklaşık 700 asansörünü ve yürüyen merdiven sistemlerini kullandık. Asansörlerin üst düzey konfor sunması, sessiz çalışması, arızasız olması ve en önemlisi güvenli olması tercih nedenlerimizden sadece birkaçını oluşturuyor. Mitsubishi Electric'in yüksek kalitesinin ve fark yaratan ürünlerinin yanı sıra servis ve bakım konularında sorunsuz hizmet alıyor olmamız da bizim için çok önemli. İhtiyacımız olan her an desteklerini çözüm odaklı yaklaşımlarıyla en hızlı şekilde gösteriyorlar. Diğer çözüm ortaklarımızla uyumlu çalışabilmeleri de avantaj sağlıyor. Tüm bu nedenlerden dolayı Mitsubishi Electric'ten aldığımız hizmetten gayet memnunuz. Ayrıca ürünleri birebir kullanan proje sakinlerinden de memnuniyetlerine yönelik geri dönüşler alıyoruz. Yeni projelerimizde de birlikteliğimizi koruyarak müşterilerimiz için memnuniyet seviyesi yüksek, optimum çözümler üretmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Keşfetteam ile klima keşfinde akıllı dönem!
  • 02.07.2022 14:26

Keşfetteam ile klima keşfinde akıllı dönem!

Teknoloji, dizayn ve üretimde mükemmelliğin izinde iklimlendirme teknolojileri g ...

Mitsubishi Electric'ten ticari alanlarda akıllı klima çözümleri!
  • 16.04.2022 15:45

Mitsubishi Electric'ten ticari alanlarda akıllı klima çözümleri!

Mitsubishi Electric, ticari alanlara özel olarak tasarladığı yeni Mr. Slim seris ...

Kentsel su sistemleri yönetim yapay zekâ ile daha verimli!
  • 11.03.2022 12:54

Kentsel su sistemleri yönetim yapay zekâ ile daha verimli!

Yapay zekâ, çok yüksek verilerin işlenmesinde ve otomasyon sistemlerinde gösterd ...

Mitsubishi Electric ile temiz hava içeri, kirli hava dışarı!
  • 19.02.2022 16:27

Mitsubishi Electric ile temiz hava içeri, kirli hava dışarı!

Modern toplumlarda bireyler, zamanlarının büyük çoğunluğunu kapalı ortamlarda ge ...

Mitsubishi Electric, bir kez daha İklim "A Listesinde"
  • 01.02.2022 11:59

Mitsubishi Electric, bir kez daha İklim "A Listesinde"

Mitsubishi Electric, bir kez daha CDP Çevre Kuruluşu'nun İklim "A Listesinde" şi ...

Mitsubishi Electric'ten klima kampanyası
  • 10.12.2021 16:06

Mitsubishi Electric'ten klima kampanyası

Mitsubishi Electric, havaların soğumasıyla birlikte 31 Aralık'a kadar sürecek kl ...