maritbet girişmaritbet
Atakent Elite City'de yüzde 0,79 faizle!

Atakent Elite City'de yüzde 0,79 faizle!

Şua inşaat tarafından Atakent'te inşa edilen Elite City, 7/24 hizmet sunan bir anaokuluna ve çocuk merkezi gibi sosyal donatılara sahip

 Şua inşaat tarafından Atakent'te inşa edilen Elite City, 7/24 hizmet sunan bir anaokuluna ve çocuk merkezi gibi sosyal donatılara sahip. 592 daireden oluşan proje kasım ayında teslim edilecek. HAVAK'ın personeline önerdiği Elite City projesi için Deniz Bank tarafından sağlanan özel bir kampanya düzenleniyor. Elite City projesinde yer alan kreşin de işletmesini alan Türk HAVAK, site sakinlerine 7/24 anaokulu hizmeti sunacak. Türk HAVAK'ın Vakıftan isimli anaokulları arasında yerini yaklaşıldı. Aralık 2012'de teslim edilecek proje çevresel düzenlemeleri ve iç detaylarıyla dikkat çekiyor. Dikey ve yatay olarak tasarlanan Elite City, 592 daireden oluşuyor. Projede maviyle buluşmayı isteyenler dikey blokları, yeşile yakın olmak isteyenlerse yatay blokları tercih ediyor. 1 + 1 'den 4 + 1'e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu projede her kesimden alıcı bulunuyor. 

 
Türkiye'nin köklü vakıflarından Türk HAVAK (THY A. O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı) ile yapılan anlaşma kapsamında, Türk alacak olan Elite City'nin bu hizmeti sitede yaşayan çocuklu ailelere büyük kolaylık sağlayacak. 
 
ULAŞIM AKSLARININ YANI BAŞINDA
 
Şua İnşaat ve Emlak Konut GYO'nun hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirdiği Elite City'de, isteyen peşinatsız, isteyen 60 ay vadeyle yüzde 0.79 faiz oranıyla konut sahibi olabiliyor. Vadesini 120 aya çıkarmak isteyenler içinse yüzde 0.89 faiz oranı uygulanıyor. 7'den 70'e herkes için kaliteli ve modern yaşamın anahtarını sunan Elite City'nin en büyük özelliği yüksek yeşil alan oranı ve proje içerisindeki tüm alanların araç trafiğine kapalı olması. 
 
Bölgenin cazibe merkezinde konumlanan proje büyük alışveriş merkezlerine birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.Porselen kaplı cephesiyle Atakent'in sembol projesi olarak konumlanan Elite City'de dairelerin yüzde 75'isahiplerini buldu. E5 Otoyolu'na ve Basın Ekspres Yolu'na yakın konumuyla dikkat çeken Elite City TEM Otoyolu'na 2 km mesafede yer alıyor. Toplu taşımada da avantajlı bir noktada da bulunan proje Marmaray'ın son istasyonuna ve raylı sistemin yakınında bulunuyor.Türkiye'nin en büyük projelerinden olan Tema Park'a üniversitelere veTürkiye'nin en büyük iki hastanesi olan Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne ile Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yakın mesafede yer alıyor.
 
Mimar Esin Tümer
 
Şua inşaat Elite City ile 592 daire ve 8 ticari birimi taahhüdünden altı ay önce teslim ediyor.30, 20, 8 ve 4 katlı bloklar her talebe cevap verebiliyor. Gökyüzünde yaşamak isteyenlere 30 katlı gökdelen ile sonsuz manzara sunulurken kent kotuna yakın yaşamdan hoşlananlar için alternatif kat yüksekliklerindeki bloklarla cevap veriyor. 9 farklı blok orta avlunun cephesinde yer alırken avlu olimpik ölçülere yakın bir açık havuz ile canlanıyor. Yaklaşık137 metre yükseklikteki 30 katlı gökdelen ise çevrenin en yüksek konutu unvanını taşıyor.
 
MOTORLU TAŞIT GİREMEZ
 
Elite City; kapalı açık yüzme havuzu fitness buhar odası basketbol sahası tenis kortu çocuk oyun alanları kreş yürüyüş parkurları dinlenme alanları renk bahçeleri süs havuzları ve Elite Çarşı ile kendi yaşam alanlarını tanımlıyor. Sekiz ticari ünite içinde eczane market kuru temizleme pastane kafe restaurant yer alıyor. Projenin benzerlerinden farklı zemin katta açık otoparkın olmaması.Tüm otoparklar yer altına alınmış. Ön cephe arka cephe demeden araba görüntüsünün istenmediği projede 24 saat hizmet veren kapalı devre kamera sistemi ile korumalı otopark dışında açık otopark yok. Çocuğunuzu parka  götüren bakıcının yürüyüşe çıkan annenizin veya yüzmeye giden oğlunuzun alan içinde sıfır trafik içinde dolaşması hatta araba görmemesi güvenlik hissi veriyor.
 
UZUN ÖMÜRLÜ MALZEMELER
 
Tünel kalıbın bazı kısıtlarından kaçınmak üzere taşıyıcı sistem tercihi geleneksel kolon kiriş olarak tercih edilmiş.Dairelerin net tavan yüksekliği bu nedenle net 2.85 metre.Isı yalıtımlı şeffaf yüzeyler döşeme tavan arası yükseklikte. Temizlik ve güvenlik için adım balkon mantığında bantlar yapılmış. Bant balkonlar aynı zamanda cepheye bir ritim veriyor. EliteCity'de cephe mantolaması ısı köprülerini engelleyecek biçimde dışardan ve ısı yalıtımının havalanması için gerekli detaylar çözülerek inşa edilmiş. Son katman ise dış koşullara dayanıklı özel üretim sırlı seramik. Konut olarak kurgulanan binalarda havalandırmalı giydirme cephe sistemi kullanılması tercih olarak uzun ömürlü ve maliyetli bir yatırım. Cephe hem dayanıklı hem de doğalkoşullar karşısındakiyıpranmalara dayanıklı. Hatta yağmurun doğal olarak yıkadığı bloklar ışıldayan cepheler sunacak. Öte yandan tüm dış mekânlarda otopark giriş duvarları istinat duvar yüzeyleri gibi satıhlar yine doğal taş kaplama. Kısaca açık alanlarda kullanılan zemin ve yüzey kaplamaları hem sağlıklı hem uzun ömürlü hem de şık malzemeler.
 
NASIL BİR EV?
 
Klasik strüktürel sistemin getirdiği esneklikten nasibini almış plan şemalar rahat ve konforlu mekânlar sunuyor. Pek çok projede rastladığımız ebeveyn odalarındaki giyinme odası burada yok. Yok ama odada sunulan dolap hacmi pek çok giyinme odasında sunulandan fazla. Tüm ıslak mekânlardaki zemin duvar kaplamaları kaliteli ve şık.Mutfaklar ise benzerlerinden bira dım önde. Çünkü mutfak tezgâhları granit. Siyah granit aynı zamanda tezgâh üstü arka duvarda da yekpare olarak kullanılmış.
 
Yelda Akgün/HT Emlak 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Japon mimarın tasarımı "kağıt masura evi" deprem bölgesinde
  • 04.05.2023 16:52

Japon mimarın tasarımı "kağıt masura evi" deprem bölgesinde

Japon mimar Shigeru Ban'ın kağıt ve yonga levha gibi geri dönüştürülmüş çevre do ...

Pakistan'da Türk mimarın imzasını taşıyan eser: Faysal Camisi
  • 28.12.2022 16:55

Pakistan'da Türk mimarın imzasını taşıyan eser: Faysal Camisi

Türk mimar Vedat Dalokay tarafından projesi çizilen ve dünyanın en büyük camiler ...

Vaniköy Camisi küllerinden doğuyor
  • 11.10.2022 12:59

Vaniköy Camisi küllerinden doğuyor

"Boğazın incisi" olarak nitelendirilen yalı camilerinden 357 yıllık Vaniköy Cami ...

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor
  • 18.02.2022 15:32

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez olan halılar, mutfaktan salona, holden çocuk od ...

Evde dekorunuzu güzelleştiren en kolay öneriler!
  • 18.02.2022 11:53

Evde dekorunuzu güzelleştiren en kolay öneriler!

Basit değişiklikler ve eklemeler ile evinizin dekorunu ufak dokunuşlar yapabilir ...

Modern iç mekan tasarımlarına en güzel örnekler!
  • 12.02.2022 17:09

Modern iç mekan tasarımlarına en güzel örnekler!

Evini modern olarak tasarlamak isteyenlere dikkat çekici örnekler. ...