maritbet girişmaritbet
Arkiteam, Temaşehir'le İtalya'ya damga vurdu!

Arkiteam, Temaşehir'le İtalya'ya damga vurdu!

Arkiteam Mimarlık, Konya'daki Temaşehir projesinin satış ofisi tasarımıyla İtalya'dan ödülle döndü.

Son dönemde gerçekleştirdiği özgün projelerle adından sıkça söz ettiren Arkiteam Mimarlık, başarısını İtalya'da düzenlenen A' Design Award & Competition'da taçlandırdı. Mimarlık ofisi, dünyanın en büyük tasarım yarışmasından Emlak Konut GYO güvencesiyle Konya'da hayata geçirilecek Tema Şehir projesinin satış ofisine ödül kazandırdı.

Arkiteam Mimarlık, uluslararası alanda 12 binin üzerinde katılımın gerçekleştiği ve en iyi tasarım konseptlerinin yarıştığı A' Design Award & Competition'dan ödülle döndü.

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Torkam İnşaat'ın hayata geçireceği Tema Şehir projesinin satış ofisi tasarımıyla “İç Mekân ve Sergi Tasarımı” kategorisinde ödüle layık  görülen Arkiteam Mimarlık, Anadolu şehrine uluslararası arenada ödül kazandırdı.

İLK YILINDA İLK ÖDÜL

Markalı konut sektöründe Baş Yapı, Binres İnşaat, İhlas Yapı ve Torkam İnşaat gibi bir çok markaya iç mimari tasarım anlamında çözümler sunan Arkiteam Mimarlık, kuruluşunun ilk yılındaki başarılarını uluslararası alanda önemli bir ödülü de alarak kanıtladı.

MEVLANA'DAN ESİNLENEREK GELİŞTİRİLDİ

Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Seda Dündar; “Markalı konut sektöründe birçok başarılı projeye imzamızı attık. Bugün, sektörde önemli bir çözüm ortağı olarak konumlandık. Dünyanın tasarım alanındaki en saygın ödüllerden A' Design Award & Competition'da, İtalya'dan ödülle döndük. Konya'da hayata geçirilen Tema Şehir projesinin satış ofisi tasarımıyla bir Anadolu şehrimize böylesine önemli bir ödülü kazandırmaktan da büyük memnuniyet duyuyoruz. Projemizin tasarım aşamasında küresel alanda üne sahip büyük düşünürümüz Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'den etkilendik. Konya şehri ile özdeşleşmiş Mevla'nın insana ve yaşama dair görüşlerinden esinlendik. Bununla birlikte ülkemiz kültürünün bir parçası olan semazenlerin etkisini de projeye yansıttık. Tüm müşterileri satış ofisinin girişinden itibaren hoşgörüyle kucaklayan bir mekan tasarladık ve tüm mekanlarda oturma gruplarından, aydınlatmalara kadar tarafımızdan tasarlanan özgün ürünleri kullandık. Semazenlerin beyazlar içindeki dönüşünü simgeleyen hareketi satış bölümündeki localara taşıdık. Bu şekilde klasik masa düzlemindeki oturma ve bekleme alanlarını daha samimi, rahat bir boyuta taşımış olduk. Bugüne dek Arkiteam ekibi olarak hedefimiz daima özgün tasarımlar geliştirmek oldu. Tasarımlarımıza yaklaşımımız da bize kısa sürede uluslararası alanda bir ödülle taçlandırıldı. Önümüzdeki dönemde de hayata geçirdiğimiz projelerimizi yine uluslararası arenaya taşımaya devam etmeyi hedefliyoruz.” dedi.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Temaşehir 42. Cadde'nin tanıtım filmi!
  • 15.04.2017 12:52

Temaşehir 42. Cadde'nin tanıtım filmi!

Torkam İnşaat'ın Temaşehir Konya projesi kapsamında alışveriş caddesi konseptind ...

İşte Temaşehir Konya projesinin satış ofisi!
  • 28.10.2016 11:37

İşte Temaşehir Konya projesinin satış ofisi!

Konya'nın çehresini değiştirecek olan Temaşehir projesinde satışlar tüm hızıyla ...

Seda Dündar, Huzurlu Marmara'yı anlattı
  • 16.12.2015 15:49

Seda Dündar, Huzurlu Marmara'yı anlattı

Arkiteam Kurucu Ortağı Seda Dündar, Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Huzurlu M ...

Arkiteam Mimarlık'ın yeni ofisi açıldı!
  • 12.06.2015 17:13

Arkiteam Mimarlık'ın yeni ofisi açıldı!

Sektörün önde gelen kuruluşlarından olan Arkiteam Mimarlık, artık İstanbul Vizyo ...

Arkiteam Mimarlık, İtalya'da 4 ödüle layık görüldü
  • 27.04.2018 15:13

Arkiteam Mimarlık, İtalya'da 4 ödüle layık görüldü

Arkiteam Mimarlık, tasarım dünyasının en prestijli organizasyonlarından A Design ...

Arkiteam Mimarlık, İtalya’da yine ödülleri topladı!
  • 17.04.2018 16:38

Arkiteam Mimarlık, İtalya’da yine ödülleri topladı!

2015 yılından bugüne kadar markalı konut sektöründe birçok başarılı projeye imza ...