maritbet girişmaritbet
Alya Penta’dan geniş ailelere özel 5+2 dubleks daireler

Alya Penta’dan geniş ailelere özel 5+2 dubleks daireler

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında yükselmekte olan Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Akkuş Gayrimenkul'ünBeylikdüzü'ndeki 3. projesi Alya Penta, teslim için gün sayıyor. Planlanan tarihten 6 ay önce teslim edilecek olan proje, İstanbul'un en çok ev aranan ilçesinin en prestijlicaddesinde,  ferah ev arayan geleneksel ailelerin favorisi oldu.  Alya Penta'da özellikle iki ayrı kapısı olan, 276 metrekare büyüklüğündeki  5+2 tipi dubleks daireler yoğun talep almaya başladı. 

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Beylikdüzü'nde kalitenin adresi Alya Penta konutlarının teslim sürecine yaklaşmasıyla birlikte satışların da hareketlendiğini söyledi.
Abdülkadir Akkuş, TÜİK istatistiklerinin yalnız yaşayan veya çekirdek aile tiplerinin sayısının arttığını göstermesi nedeniyle günümüzde pek çok projenin 1+1 tipi küçük dairelere ağırlıkla yer veren bir anlayışla inşa edildiğini belirtti.  

Bu nedenle geleneksel diye tabir edilen, kalabalık, bazen aile büyükleri ile ya da yeni evli çocukları ile yaşamak isteyen ailelerin büyük yaşam alanları olan ve bütçelerine uygun konut bulma konusunda sıkıntı yaşadığını anlatan Abdülkadir Akkuş sözlerini şöyle sürdürdü:

Teslim yaklaştıkça konutunu satan sıfır projeye yöneliyor

“Alya Penta projesinin teslimine 5 ay gibi kısa bir zaman kalması, kısa vadede konut hayalini gerçekleştirmek isteyenlerin dikkatini çekti.  Aileler kendi evlerini satarak yeni eve geçmek istiyor. Zaten araştırmalar Türk halkının sağlam yapı arayışında olduğunu doğruluyor. Ev arayanların yüzde 40'ı 5 yaşa kadar olan genç binaları tercih ediyor. Beylikdüzü hala İstanbul'un en çok ev aranan ilçesi. Alya Penta bu ilçenin prestij bulvarı denilen Adnan Kahveci caddesi üzerinde yükseliyor. Projemiz 5+2 dubleksler gibi farklı daire seçeneklerine yer veriyor. Bu daire tipinin farklılığı, iki ayrı kapısının olmasından kaynaklanıyor.  Aile büyükleri ile birlikte yaşayan/yaşamak isteyen iki aile birlikte fakat ayrı yaşam alanlarını kullanabiliyor. Yine isterlerse merdiveni kapatmak suretiyle bir katı kiraya verebiliyorlar ve bu da hane gelirine katkı sağlıyor. Günümüzde hükümetimizin 3 çocuklu aile yapısını desteklemesinin de etkisiyle yeniden kalabalıklaşmaya başlayan aileler, çocukları için ayrı yaşam ve çalışma odasını bugünden hazırlamak istiyor. Tüm bu faktörler Alya Penta'da 5+2 dubleks dairelerin en fazla ilgi gösterilen daireler olmasına neden oluyor…”

8 prestijli okulun komşusu

Akkuş  Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90'ının adreslerine en yakın okullara kayıt edileceğinin açıklanmasının da aileleri Alya Penta projesine yönlendirdiğini anlattı. Öğrenci velilerinin, yakınlarındaki prestijli okulları ve prestijli okulların yanındaki konut projelerini araştırmaya başladığını ifade eden Akkuş, “Bu durum özellikle, Beylikdüzü'nde 2 kilometre çapındaki 8 ayrı nitelikli okula komşuluk eden Alya Penta projesinin arama motorlarında daha fazla sorgulanmasına neden olduğuna dikkati çekti.
2018 Nisan ayında teslime hazırlanan Alya Penta projesinde 276 metrekare büyüklüğündeki 5+2dubleks dairelerin fiyatı 1.050.000-TL'den başlıyor. 
Aralarında Amerikan Kültür Koleji, Modern Eğitim Koleji, Uğur Okulları, Doğa Koleji gibi tanınmış markaların olduğu okullarda sınavsız olarak çocuklarını okutmak isteyenlerin bölgedeki en iyi yaşam adreslerinden biri haline gelen Alya Penta,  büyüklükleri 125-250 metrekare arasında değişen 50 konuta yer veriyor. Proje en fazla 5 katlı bloklardan oluşuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BOSS4 Gayrimenkul, Alya Bella’yı satışa sundu
  • 28.06.2021 12:22

BOSS4 Gayrimenkul, Alya Bella’yı satışa sundu

BOSS4 Gayrimenkul, Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte k ...

Gayrimenkul sektörü yeni rekorlar bekliyor
  • 26.08.2020 10:28

Gayrimenkul sektörü yeni rekorlar bekliyor

Türkiye’de 2020 yılının ilk 7 ayında toplam 854 bin 126 konutun satıldığı gayrim ...

Yusufeli Barajı 2,5 milyon kişinin elektriğini karşılayacak
  • 02.07.2020 09:37

Yusufeli Barajı 2,5 milyon kişinin elektriğini karşılayacak

Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 3'üncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Bara ...

Alya Penta’dan geniş ailelere özel 5+2 dubleks daireler
  • 30.11.2017 14:52

Alya Penta’dan geniş ailelere özel 5+2 dubleks daireler

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında yükselmekte olan Alya Penta projesi, büy ...

Alya Penta’da sıfır faizle  48 ay vade fırsatı!
  • 18.11.2017 14:37

Alya Penta’da sıfır faizle 48 ay vade fırsatı!

İstanbul Beylikdüzün’de hayata geçirilen Alya Penta projesinde fiyatlar 550 bin ...

Liselere komşu Alya Penta'nın ziyaretçi sayısı arttı
  • 17.11.2017 17:05

Liselere komşu Alya Penta'nın ziyaretçi sayısı arttı

8 ayrı okula komşuluk eden Alya Penta projesinin aileler tarafından daha fazla a ...