maritbet girişmaritbet
Alya Grandis, kalabalık ailelerin ilgi odağı oldu

Alya Grandis, kalabalık ailelerin ilgi odağı oldu

Boss 4 İnşaat’ın iki ay önce lansmanını gerçekleştirdiği Alya Grandis, geniş daireleri kabalık ailelerin ilgi odağı oldu.

İstanbul Beylikdüzü'nde bugünlerde Alya hareketliliği yaşanıyor. Özellikle ilçenin prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı'nda iki projenin satış ofisi hareketli anlara sahne oluyor. Akkuş Grubun 5 bloktan oluşan ve 4 ay erken teslim ettiği Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, aynı noktada temeli atılan ve Boss 4 İnşaat'ın iki ay önce lansmanını gerçekleştirdiği Alya Grandis'te ise 340 metrekareye kadar çıkabilen geniş daireleri kabalık ailelerin ilgi odağı oldu. Büyüklükleri ile İstanbul'da az bulunan dairelere sahip olan 100 konutluk projede inşaat seviyesi yüzde 25 ‘ine gelirken, 22 konut da sahibini buldu. 

İnsan Yaşamına Duyulan Saygının Yansıması

Alya markası altında İstanbul'da aileler için yeni bir mutluluk konsepti getirdiklerini anlatan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ev hayatı anlayışına yenilikçi bir yorum getirdikleri Alya Penta'nın mutfağından salonuna banyosundan yatak odasına kadar her metrekaresinin insan yaşamına duyulan saygının bir yansıması olduğunu söyledi. 

Projenin yatırım değerinden de bahseden Abdülkadir Akkuş “Beylikdüzü, İstanbul'da en çok konut aranan 5 ilçeden biri. Yatırımın geri dönüş hızı açısından da İstanbul'un en hızlı ilçesi. İlçenin prestij caddesi Adnan Kahveci'deki projemiz Alya Penta'dan lansman zamanı ev sahibi olanlar, bugünkü fiyatlarla yüzde 30 oranında prim elde ettiler” dedi.

Alya Grandis'in Referansı Alya Penta Oldu

Alya Penta'da yatırım fırsatını kaçıranların, ortağı bulundukları Boss 4 İnşaat'ın Alya Grandis'teki yatırım fırsatlarını değerlendirebileceğini de anlatan Akkuş, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Nitekim Alya Penta'da teslimat için gelen ailelerin Alya markasını tavsiye ettikleri yakınları, projenin hemen yanı başındaki Alya Grandis'i inceliyorlar. Projelerimizi inceleyenlerden de gördüğümüz kadarıyla, az katlı binada geniş daire seçeneklerinde yaşamak İstanbulluların hayali. Alya Grandis gibi tek katta villa keyfi sunan bir proje hayranlık uyandırıyor.  Bu şekilde referans kanalıyla gelen pek çok aileyle, onlara uyan finansman modellerini çıkarmak üzere görüşmelerimiz sürüyor.”

100 Milyon TL büyüklüğe sahip Alya Grandis projesinde 2 kata yayılan; normal ve çatı katı keyfini, konforunu bir arada sunan “Penthouse“ kavramları farklı konut kullanım tercihlerine yanıt vermek üzere tasarlanıyor. Konak-katta villa penthouse'lar 315 – 325 - 375 m2 aralığında iki farklı  tipte, 6+2 ve 7+2 olarak planlandı.
24 ay içinde teslim edilecek olan Alya Grandis içe dönük yaşam felsefesi içinde kendi kendine yetebilen sosyal-sportif alanlara sahip. Projede, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve kapalı otopark yer alacak. Ortalama metrekare fiyatı 4.250 TL seviyesinde bulunan projede, yüzde 30 peşinat, kalanı 24 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor. Yatay mimarinin en iyi örneğinin sergilendiği projede blokların yüksekliği 5 kat ile 12 kat arasında değişiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alya Grandis projesi basın karşısına çıktı
  • 30.01.2018 14:50

Alya Grandis projesi basın karşısına çıktı

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilen Alya Grandis projesinin det ...

Hakan Sabbağ Alya Grandis'i anlattı
  • 30.01.2018 14:20

Hakan Sabbağ Alya Grandis'i anlattı

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Sabbağ, Emlaktasondakik ...

TOKİ’den Bolu’ya Millet Bahçesi müjdesi!
  • 02.10.2020 09:07

TOKİ’den Bolu’ya Millet Bahçesi müjdesi!

TOKİ, içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Bolu Millet Bahçesi'nin i ...

Filli Boya'dan korona ile mücadele için 16 milyon TL'lik destek
  • 02.05.2020 09:45

Filli Boya'dan korona ile mücadele için 16 milyon TL'lik destek

Filli Boya koronavirüsle mücadele kapsamında toplamda 16 milyon TL’lik destek pa ...

Akkuş Grubu, Alya Grandis'te yaz kampanyası başlattı
  • 27.07.2018 09:13

Akkuş Grubu, Alya Grandis'te yaz kampanyası başlattı

Akkuş Grup, birkaç ay önce lansmanını yaptığı Alya Grandis projesinde peşinat or ...