maritbet girişmaritbet
Kredi almadan önce danışmana uğrayanlar 10 bin TL kazançlı çıkıyor!

Kredi almadan önce danışmana uğrayanlar 10 bin TL kazançlı çıkıyor!

Kredi için danışmanlık şirketine gidenler 10 bin liraya kadar ucuz para buluyor. Konutkredisi.com.tr ortağı Aksoy “Öncelikli hedefimiz müşteriye kazandırmak” dedi.

GENÇ bankacılar Ömer Paksoy ve Onur Tekinturhan'ın emlak sektöründe her geçen gün artan kredi kullanımında profesyonel danışmanlık vermek için kurdukları konutkredisi.com.tr şirketi, konut alanların krediye ucuz ve hızlı ulaşmalarını sağlıyor. Kredi danışmanlık şirketlerinin bankaların verdiği kaynakları ve faiz oranlarını karşılaştırarak tüketici için uygun şartlarda para bulma konusundaki etkileri artarken, bu tür şirketlere gidenlerin 100 bin liralık kredi toplamında 10 bin liraya kadar kazançlı çıktıkları belirtiliyor.

Siteye ayda 3 bin kişi başvuruyor

Şirketin kurucu ortakları Ömer Paksoy ve Onur Tekinturhan, şirketlerinin müşteri ve banka arasında denetleyici hizmeti verdiğini ve çalışmalarının kredi müşterisinin kazanç sağlamasına yönelik olduğunu belirtiyorlar. Ortaklardan Ömer Paksoy “Asıl sorumluluğumuz müşteriye karşı. Kredi alacak kişinin en uygun vade ve oranda kaynak bulması için bankalar arasında karşılaştırmalı araştırma yapıyoruz. Böylece, kimi zaman kredi müşterisi 100 bin liralık kredide 10 yıllık vadede yüzde 10'luk bir kazanç sağlıyor” diye konuştu.

Aylık 3 bin kişinin internet sitelerinden kredi için başvurduğunu ve bunun da 200'ünün kredi alımıyla sonuçlandığını belirten Tekinturhan, piyasanın faizlerin inmesiyle hızlandığını söyledi. Tekinturhan, danışmanlıklarının sadece vade ya da faiz oranı çerçevesinde olmadığını da belirterek “Çalışmalarımızla kredibilitesi olmadığının düşünen vatandaşlar bile kredi alabilecekleri bir kuruma ulaşabiliyor. Bunu tespit etmek de bizim uzmanlık alanımız. Biz müşterilerin durumlarını da analiz ettiğimiz için bankanın riski minimuma iniyor. Yani aslında biz öncelikle müşteri adına çalışırken, aynı zamanda bankanın araştırma süreçlerini de azaltıyoruz” dedi.

Star

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!
  • 24.02.2023 11:33

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!

Yeni Konut Finansman Programı'na bankalar tarafından sağlanacak finansman ve kat ...

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!
  • 24.09.2022 10:32

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi açıklandı, konut kredisi hacmi 325 milyar lira ...

Tüketici ve konut kredisi için yeni dönem başlıyor!
  • 23.09.2022 09:51

Tüketici ve konut kredisi için yeni dönem başlıyor!

Buna göre tüketici kredisi sözleşmeleri ile konut kredisi sözleşmeleri, sigortal ...

Markalı konutlarda banka kredisi kullanım oranı %6.31!
  • 17.09.2022 13:21

Markalı konutlarda banka kredisi kullanım oranı %6.31!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2022 sonuçlarını açıkladı. ...