maritbet girişmaritbet
Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi!

Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi!

Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Kardeş Kültürler Festivali dün akşamki Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi

Ataşehir Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Kardeş Kültürler Festivali dün akşamki Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi.

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali'nin üçüncüsü sona erdi. Her gece on binlerce kişinin izlediği festivalde; Sibel Can, Volkan Konak, Mustafa Ceceli, Haluk Levent, Onur Akın, Sabahat Akkiraz, Selda Bağcan, Kubat ve Latif Doğan sahne aldı. İçerenköy Carrefour otoparkında 6 gece boyunca süren ve 9 sanatçının katıldığı festivalin sunuculuğunu ise Yavuz Seçkin, Başak İkiz ve Ceyhun Yılmaz yaptı.

Festival süresince sanatçılara ve festival alanını dolduran on binlerce müzik severe ev sahipliği yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi'yi, CHP Milletvekilleri, CHP il ve İlçe yöneticileri, mahalle muhtarları, STK yöneticileri de yalnız bırakmadı. Festivale katılan sanatçı ve sunuculara Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi çiçek ve plaketin yanı sıra üçboyutlu fotoğrafların yer aldığı Çanakkale Destanı albümü hediye etti.

Festivalin ilk gününde Latif Doğan ve Haluk Levent sahne aldı. İkinci gün ise Sibel Can'ın konseri ile buluşan Ataşehirliler üçüncü günde Onur Akın ve Selda Bağcan konserinde bir araya geldi.

Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali'nin dördüncü gün konukları ise İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz ve ünlü türkücü Kubat oldu. Konser boyunca halaylar çekilip türkülere eşlik edildi.

Festivalin beşinci gününde Ataşehir'de tam bir Volkan Konak fırtınası esti. Konser alanını saatler öncesinden dolduran ve konser başladığı anda yaklaşık 50 bin kişiye ulaşan izleyiciler 2,5 saat boyunca konserde Volkan Konak'la coştu. Festivalin son gününde ise genç sanatçılardan Mustafa Ceceli, alanı dolduran büyük bölümü gençlerden oluşan hayranlarıyla buluştu. Ceceli'ye plaket vermek için başkan yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Zülfiye Çam ve İnci Beşpınar'la birlikte sahneye çıkan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; Kardeş Kültürler Festivali'ne emeği geçen tüm belediye çalışanlarına, katılım ve destekleri nedeniyle sanatçı ve sunuculara teşekkür etti. Kardeş Kültürler Festivali'nin “bir ve beraber yaşamanın en güzel örneği olduğunu vurgulayan” Başkan İlgezdi, alanı dolduran gençlere de “Üniversite sınavlarında başarılar” diledi. Başkan İlgezdi; “Gençler bu ülkenin geleceği ve umududur. Gençlerimizin çağın koşullarına uygun eğitim alması için belediye olarak her türlü desteği veriyoruz vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ataşehir’e bağlı 6 mahallenin imar planları kabul edildi
  • 14.01.2022 10:33

Ataşehir’e bağlı 6 mahallenin imar planları kabul edildi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde Ataşehir’e bağlı 6 mahallenin ima ...

Sungur: "TOKİ'nin İstanbul'da 19,5 milyar TL yatırım bedeli olan 66 projesinin inşaatı devam ediyor"
  • 07.01.2022 13:02

Sungur: "TOKİ'nin İstanbul'da 19,5 milyar TL yatırım bedeli olan 66 projesinin inşaatı devam ediyor"

TOKİ Başkan Yardımcısı Levent Sungur Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel ...

Ataşehir Şerifali imar iskan blokları şantiyesi havadan görüntülendi!
  • 06.01.2022 19:40

Ataşehir Şerifali imar iskan blokları şantiyesi havadan görüntülendi!

Ataşehir'de, Gecekondu Önleme Bölgesi olan Şerifali Çiftliği'nde 260 bin metreka ...

Ataşehir Şerifali'de 513 konutun temeli atıldı
  • 06.01.2022 19:27

Ataşehir Şerifali'de 513 konutun temeli atıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ataşehir Şerifali İma ...

ATAŞEHİR
  • 28.11.2011 12:08

ATAŞEHİR

İstanbul'un parlayan yıldızı Ataşehir' Türkiye'nin yeni finans merkezi konumunda ...

İstanbul Finans Merkezi şantiyesi
  • 01.03.2018 19:18

İstanbul Finans Merkezi şantiyesi

Ataşehir'de inşaatı devam eden İstanbul Finans Merkezi şantiyesinden kareler. ...