maritbet girişmaritbet
CROWN DELUXE BAHÇEŞEHİR

CROWN DELUXE BAHÇEŞEHİR

Rezidans konforunun özgün mimari ve kaliteli işçilikle birleştiği Crown Deluxe’de ekonomik fiyatlar devam ediyor. Bahçeşehir’in merkezinde konumlandırılan projenin lansman fiyatları ay sonuna kadar devam ederken %25’i de şimdiden sahiplerini buldu.

Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'de, bölgenin cazibe merkezinde inşasına başlanan Crown Deluxe'de ekonomik fiyatlar ay sonuna kadar devam ediyor. Bölgenin rezidans kalitesindeki en uygun fiyatlı ve en donanımlı projesi olmasıyla yoğun ilgi gören projenin satıştaki 1. etap fiyatları 144 bin TL'den başlıyor.

400 rezidans dairesinden ve 40 adet alışveriş ünitesinden oluşan proje TEM Otoyolu gişelerine direkt bağlantı yolunda yer alıyor. Çevresi okullar, hastaneler ve alışveriş alanlarıyla çevrili olan projenin yakınında, Akbatı Alışveriş Merkezi, Fransız Sokağı, Medical Park Hastanesi, Festival Park ve 20 bin metrekarelik alana sahip Club İstanbul spor kulübü yer alıyor.

Estetik mimarisiyle dikkat çeken Crown Deluxe, 24 katlı kulelerden oluşuyor. Rezidans ve bahçeli teras konseptindeki projede 1+1'den 4+1'e kadar sunulan daire seçenekleriyle her ihtiyaca ve zevke hitap ediliyor. Projenin üst katlarındaki daireler Bahçeşehir bölgesi, Küçükçekmece ve Büyükçekmece Gölü manzarasına sahipken projede Exclusive Panorama olarak tanımlanan çok geniş teraslı özel daire seçenekleri de sunuluyor. Projenin spor kompleksinde ise fitness salonu, spa, solarium ve açık yüzme havuzları yer alıyor.

Geniş resepsiyon alanından giriş yapılarak yüksek hızlı asansörlerle evlere erişimin sağlandığı projenin dairelerinde, lamine parke uygulaması, duvarlar için Amerika'dan özel olarak ithal edilen tekstil tabanlı kağıtlar, led aydınlatmalar, daire içerisinden asansör çağırma, akıllı intercom sistemine entegre edilmiş hırsız alarmı, yangın alarmı ve sprinkerli yangın söndürme sistemleri standart olarak uygulanırken, kat erişimli kapalı otoparklar da dikkat çeken bir diğer özellik olarak öne çıkıyor.

Birinci sınıf işçilikle ve malzemeyle inşa edilen projenin temel atma çalışmalarında fore kazık sistemiyle zemin güçlendirmesi öncesinde nadiren uygulanan Strain Gauge zemin yükleme deneyi yapılarak zemine en uygun kazık ebatları ve adetleri belirlendi. İnşaatın hızla başladığı projede teslimler 2013'ün sonbaharında yapılacak.

Bölgedeki 3500 TL ila 4000 TL civarındaki metrekare fiyatlarının Crown Deluxe'de yarı seviyelerindeki 1750TL ila 2500 TL'lik fiyatları lansman döneminde uygulayan Babacan Yapı projeye olan ilgiden dolayı fiyatları ay sonuna kadar sabitledi. Çeşitli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Crown Deluxe'de Babacan Yapı Finansman Sistemi (BYF) ile 40 ay vade imkanı veya 120 ay banka kredisi ile 0 peşinat 0 ara ödeme imkanı sunuyor. İnşasının hızla devam ettiği Crown Deluxe'de teslimler ise 2013'ün sonbaharında yapılacak.

Crown Deluxe'ün başlangıç fiyatları;

83 metrekare 1+1 konutlar 144 bin TL'den, 114 metrekare 2+1 konutlar 218 bin TL'den, 180 metrekare 3+1 konutlar 338 bin TL'den satışa sunuluyor.

Crown Deluxe İletişim Bilgileri

Web: http://www.crowndeluxe.com.tr

Telefon: 0212 876 18 08


 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Meliha Türker, Babacan Yapı'yı anlattı
  • 24.11.2011 20:18

Meliha Türker, Babacan Yapı'yı anlattı

Babacan Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Meliha Türker, Babacan Yapı projelerini a ...

Güneşli Express Residence'ın görüntüleri için tıklayın!
  • 26.09.2012 14:32

Güneşli Express Residence'ın görüntüleri için tıklayın!

Babacan Yapı'nın yeni projesi Güneşli Express Residence, 19 katlı tek kulede 158 ...

İşte Crown Deluxe projesinden kareler!
  • 19.09.2011 17:09

İşte Crown Deluxe projesinden kareler!

Bahçeşehir Akbatı AVM’nin yanı başında inşasına başlanan Crown Deluxe konuk alac ...

Babacan Yapı 3 yeni projeyle 1 milyon TL hedefliyor
  • 17.10.2015 15:54

Babacan Yapı 3 yeni projeyle 1 milyon TL hedefliyor

Babacan Yapı, İstanbul'da 2, Gaziantep'te 1 proje geliştirecek. Firma, bu projel ...

Babacan Premium'da teslim tarihi belli oldu
  • 13.10.2015 23:42

Babacan Premium'da teslim tarihi belli oldu

Beylikdüzü’nde yükselen Babacan Premium’da ilk etap Haziran 2018, ikinci etap is ...

Babacan Yapı'nın yeni projesi HEP İstanbul'un yanında!
  • 23.06.2015 16:17

Babacan Yapı'nın yeni projesi HEP İstanbul'un yanında!

Babacan Yapı, Esenyurt'ta HEP İstanbul yanında karma yaşam projesine başlıyor. ...