maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Mardin’de konut ihalesi

TOKİ’den Mardin’de konut ihalesi

TOKİ), Mardin Merkeze bin 440 adet konut ve 1 adet cami, Nur Mahallesi ve Kızıltepe’de 2 adet cami tamamlama inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için ihale açtı

 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Mardin Merkeze bin 440 adet konut ve 1 adet cami, Nur Mahallesi ve Kızıltepe'de 2 adet cami tamamlama inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için ihale açtı.
Buna göre söz konusu yerde tünel kalıp sistemi ile bin 440 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet cami ve 2 adet cami tamamlama inşaatları, altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.
 
Yer tesliminden itibaren 640 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 1 Haziran 2010 tarihinde saat 15.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.
Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.

Ancak ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.
İhaleye katılmak isteyen firmalar şartnameyi bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecek.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise belirtilen ihale tarihinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.
 
Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz