maritbet girişmaritbet
Kırıkkale Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Kırıkkale Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Kırıkkale Belediyesi ve Tuzla Belediyesi gayrimenkul ihalesi açtı

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, şehirlerarası otobüs terminali hizmet binası ve müştemilatı ile aynı yerde Kırıkkale Belediyesine ait taşınır demirbaşları satmak üzere ihale açtı.

Buna göre Yaylacık mahallesi 14 parseldeki toplam 21 bin 997 metrekarelik arsa üzerindeki, 4 bin 934 metrekare kapalı alanlı, Kırıkkale şehirlerarası otobüs terminali hizmet binası ve müştemilatı ile aynı yerde Kırıkkale Belediyesine ait taşınır demirbaşlar satılacak.

İhale, 14 Temmuz 2010 tarihinde saat 10.00'da kapalı teklif (açık artırma) usulü ile Kırıkkale Belediye Başkanlığında yapılacak. Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs terminali hizmet binası müştemilatı ile birlikte, aynı yerde Kırıkkale Belediyesine ait taşınır demirbaşların, tahmin edilen muhammen bedeli 12 milyon 586 bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise muhammen bedelin yüzde 3'ü tutarındaki 377 bin 580 lira olarak belirlendi.
İhaleye ait şartname, Kırıkkale Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden ücretsiz olarak görülebileceği gibi aynı yerden bedeli mukabili satın alınabilecek.
 
Söz konusu ihaleyi kazanan alıcı, ihale bedelinin yüzde 20'sini ve KDV bedelini peşin yatıracak, kalan miktar 4 eşit taksitle 1 yıl içerisinde Kırıkkale Belediyesine ödenecek.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 14 Temmuz 2010 tarihinde saat 10.00'a kadar Kırıkkale Belediyesi Encümen Başkanlığına verilecek.
 
Tuzla Belediyesi arsa satacak
Öte yandan İstanbul Tuzla Belediye Başkanlığı, Yayla Mahallesinde bulunan 7 bin 52,97 metrekare arsayı kapalı teklif usulü ile satacak. Tahmini bedeli 15 milyon 896 bin 182 lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 476 bin 75 lira tutarında geçici teminat alınacak.
 
İhale, 13 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.00'te kapalı teklif usulü ile Tuzla Belediye Başkanlığında yapılacak.
Söz konusu ihaleye ait şartname bedeli mukabili belediyede bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden satın alınabilecek. Söz konusu taşınmaz satıştan sonra hizmet ağırlıklı gelişim alanı olarak kullanılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tuzla Belediyesi’nden satılık gayrimenkuller!
  • 28.03.2018 14:50

Tuzla Belediyesi’nden satılık gayrimenkuller!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Orhanlı Mahallesi’nde bulunan 5 adet gayrimenkulü sat ...

Kırıkkale Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!
  • 05.07.2010 13:16

Kırıkkale Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Kırıkkale Belediyesi ve Tuzla Belediyesi gayrimenkul ihalesi açtı ...