maritbet girişmaritbet
Ankara’da gayrimenkul satışları

Ankara’da gayrimenkul satışları

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir ve Keçiören Belediye Başkanlığı, gayrimenkul satışı ve inşaat işleri için ihale açtı


Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir ve Keçiören Belediye Başkanlığı, gayrimenkul satışı ve inşaat işleri için ihale açtı.
 

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Beypazarı ilçesi Zafer Mahallesinde 49 yıllığına restorasyon karşılığı kiralama işi yaptıracak.  Beypazarı ilçesi Zafer Mahallesinde, 4-19 ve 23 parsellerde kayıtlı 2 milyon 107 bin 99 metrekare han, pazaryeri ve arsa restorasyon karşılığı kiralanacak.
 Muhammen bedeli 3 milyon 781 bin 241 lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 113 bin 437 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 15 Haziran 2010 tarihinde saat 14.30'da "açık teklif alma" usulü ile Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğünden yapılacak.  Katılımcılar şartname ve tüm eklerini Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğünden temin edebilecekler.


ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇANKAYA'DA KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRACAK
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ilçesi Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi (KDG) proje alanında kat karşılığı inşaat yaptıracak. Ankara Büyükşehir Belediyesine ait toplam 1 milyon 232 bin 322 metrekare inşaat alanı içerisinde konut, ticaret, altyapı, peyzaj, çevre düzenlemesi, sosyal donatı, kentsel tasarım ve aynı alanda proje geliştirme işine ait kat karşılığı inşaat yaptırılacak.
Toplam keşif bedeli 747 bin 49 lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 22 bin 411 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 10 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'te Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığında kapalı teklif usulü ile yapılacak. Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedeli mukabili belediyeden satın alabilecekler.
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü saat 12.00'ye kadar belediyede bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına verilecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan diğer ihalelerden bazıları ve tarihleri şöyle:
"Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi basın merkezi işletilmesi hizmetini satın alacak. (16 Haziran 2010 saat 11.00),
ASKİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, madeni yağ, antifiriz ve cam suyu satın alacak. (10 Haziran 2010 saat 14.00),
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Ankara Spor Okulu için kamera sistemlerini satın alacak. (21 Haziran 2010 saat 14.30)"


ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN SONUÇLANAN İHALELERİ
Bu arada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan bazı ihalelerde sonuçlandı.  Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığının 7 kalem kamera güvenlik ekipmanı alımı işi ihalesini 109 bin 500 lira bedelle, "Probak Güvenlik Sistemleri Profosyonel Bakım ve Servis Hizmetleri" kazandı.  İşin başlangıç tarihi 10 Mayıs, bitiş tarihi ise 8 Haziran 2010 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 6 Nisan 2010 tarihinde yapılan ihale için 3 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.
 

KEÇİÖREN BELEDİYESİNDE GAYRİMENKUL SATILACAK
Öte yandan Keçiören Belediye Başkanlığı, Ovacık Mahallesi 6 bin 440 metrekarelik parselde kayıtlı akaryakıt ve LPG istasyonu arsası ile Aşağı Eğlence Mahallesi Etlik Caddesi Osmanlı İş Merkezinin üst zemin katında bulunan 1 adet işyerini satmak üzere ihale açtı.
Ovacık Mahallesi 6 bin 440 metrekarelik parseldeki akaryakıt ve lpg istasyonu arsasının muhammen bedeli 4 milyon lira, geçici teminatı 120 bin lira olarak belirlendi.
Aşağı Eğlence Mahallesinde, Etlik Caddesi Osmanlı İş Merkezinin üst zemin katında bulunan brüt 286,72 metrekarelik 1 adet iş yerinin muhammen bedeli ise 1 milyon lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise 30 bin lira olarak açıklandı.
Arsanın satışı kapalı teklif, dükkanın satışı ise açık teklif usulü ile 24 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00 ile 14.15 arasında Keçiören Belediye Başkanlığında yapılacak.
 Söz konusu ihalelere katılmak isteyenler şartnameyi,  mesai saatleri içerisinde Keçiören Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale Servisinden her ihale için ayrı bedel ödeyerek satın alabilecekler.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz