maritbet girişmaritbet
Edofleks'ten yıkanabilir duvar kağıdı!

Edofleks'ten yıkanabilir duvar kağıdı!

Antibakteriyel, su geçirmezlik ve alev almama özelliklerine sahip ürünler üreten Edofleks, son olarak yıkanabilir duvar kağıdı teknolojisine imza attı

Türkiye'nin tekstil tabanlı duvar kağıdı üretiminde lider şirketi Edofleks, ürünlerinin antibakteriyel, su geçirmezlik ve alev almama özellikleri ile kalitesini dünya standartlarının ötesine taşıyor. Şirket, iki sene boyunca yürüttüğü AR-GE sonucunda ulaştığı bu üstün standartlarla, tekstil tabanlı duvar kağıdı konusunda devrim niteliğinde bir dizi inovasyon gerçekleştirdi.

Kullanım zorluğu ve sağlıklı bir seçenek oluşturamaması nedeniyle tercih edilmeyen eski tip duvar kağıtları, Edofleks'in inovasyonları ile yenilenerek evlerimize geri dönüyor. Su geçirmezlik özelliği; Edo-tex duvar kağıtlarının mutfak ve banyo gibi ıslak alanlarda bile silinerek ve hatta yıkanarak rahatlıkla kullanılmasına imkan sağlıyor. Küf ve mantar oluşumuna izin vermeyen antibakteriyel yapı, sağlık açısından tam bir donanımlı bir performans gösteriyor. Alev almama özelliği ile istenmeyen kazaların oluşumunu da engelleyen ürünler; ayrıca ağır darbelere ve güneş ışığının zararlı etkilerine karşı kullanım ömrü süresince dayanıklılık vaat ediyor.

Anti mikrobiyal, güç tutuşur, su geçirmez, yıkanabilir, gün ışığından solmaz, UV dayanımı, fitalatsız, toksik kimyasallar ve ağır metaller içermez.

Duvar kağıdını nostaljik bir dekorasyon öğesi olmaktan çıkarıp sağlıklı ve fonksiyonel bir yapı elemanına dönüştüren Edofleks, otel ve hastane gibi alanlar için çokça tercih edilen Edo-tex vinil duvar kağıdının da üretimini yapıyor. Hijyenin öncelikli şart olduğu bu tip ortamlarda kullanılan ürünün oldukça kolay bir şekilde yıkanarak veya silinerek temizlenebilmesi, boyaya oranla daha ekonomik ve avantajlı olarak gösteriliyor. İnsan trafiğinin yoğun olduğu alanlar için özel olarak geliştirilen ve ıslak alanlarda da kullanılabilen vinil duvar kağıdı, antibakteriyel, su geçirmezlik ve alev almama özelliklerine sahip.

Edofleks ürünleri; tekstil tabanlı olmalarından dolayı, kullanıldıkları mekanlarda dekorasyonu doğallıkla tamamlamaları, mekana sıcaklık ve şıklık katmaları açısından yeni bir dekorasyon trendi oluşturuyor. Hızlı teslimat süresi ve sınırsız renk seçeneği ile dikkat çeken ürünler, Edofleks güvencesi ile son kullanıcıya ulaştırılıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz