maritbet girişmaritbet
Deniz Köken'den Eyüpsultan gençliğine dev yatırımlar!

Deniz Köken'den Eyüpsultan gençliğine dev yatırımlar!

Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, gençler için de dev yatırımlara imza atacaklarını belirtti.

Eyüpsultan'ı 2023 yılına taşıyacak 53 proje hazırlayan Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, gençler için de dev yatırımlara imza atacaklarını belirterek, "Sporun merkezi Eyüpsultan olacak" dedi. 

Gençlerin eğitimden spora, teknolojiden el sanatlarına kadar kişisel gelişime katkı sunacak birçok proje hazırladığını belirten Köken "Benim her yerde söylediğim bir şey var. Çocuklar liseyi bitirmeden bir dalda lisans çıkarsınlar spor yapsınlar, ya da bir enstrüman çalsınlar isterim. Yarın hakim, savcı, vali, başkan genel müdür olduklarında bunlar onlara ve etraflarındakilere çok fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum. Çocukların liseyi bitirmeden lisanslı spor yapabileceği ortamlar, sahalar oluşturmamız lazım. O yüzden bu gençleri salonlarla buluşturmamız lazım, buluşturacağız da. Gençler için çok güzel projelerimiz var" dedi. 

"Sporun merkezi Eyüpsultan olacak" 

Eyüpsultan'ı dört bölgeye ayıran ve her bölgeyi spor salonları ile donatacak projeler hazırladıklarını belirten Deniz Köken, "Eyüpsultan Spor Salonu, Alibeyköy Spor ve Kültür Kompleksi, Defterdar Spor Salonu, Topçular Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu, Çırçır Kapalı Spor Salonu, Karadolap Yaşam ve Spor Alanı, Çırçır Spor Parkı, Yeşilpınar Spor Tesisi ve Göktürk Spor Tesisleri gibi gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak, ruh ve bedenlerini güçlendirecek, sporun her alanında gelişmelerini sağlayacak spor merkezleri projeler arasında" dedi. 

Gençler için futbol, basketbol, tenis, voleybol, yüzme, atletizm gibi sporun her branşıyla ilgilenebilecekleri tesisleri hayata geçireceklerini belirten Köken, "Sporun merkezi Eyüpsultan olacak. Her gencimizin en az bir spor dalında lisans almasını istiyoruz. Bunun için her zaman gençlerin ve sporcuların yanında olacağız" açıklamasını yaptı. 

"Gençler teknoloji ile iç içe olacaklar" 

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, "Gençler için sadece spor salonları değil onları teknoloji ve kültürle buluşturan, sosyalleşmesine imkan tanıyan birçok önemli proje hazırladık. Bu projelerden birisi de Teknoloji Deneyimleme Yerleşkesi. Bu merkezle gençler teknoloji ile iç içe olacak, teknoloji dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edip konunu uzmanlarından eğitimler alacaklar. Eyüpsultan Kültür Merkezi, Esentepe Kültür Merkezi gibi kültür merkezlerinde sanatsal becerileri ve ilgi alanlarına göre kültürel faaliyetlerde bulunacak olan gençler, Rami Mutlu Kafe, Arif Paşa Parkı Kitap Kafe, gençlik merkezleri gibi güvenli alanlarda bir araya gelerek kendilerini geliştirebilecekler" diye konuştu.

Gençler için Gençlik Kampı ve Macera Parkı 

Gençler için spor, sanat, eğitim alanlarında önemli projeler hazırladıklarını ifade eden Deniz Köken, "Gençleri geleneksel spor dallarıyla buluşturacak olan Geleneksel Türk Sporları ve Binicilik Merkezi, kültürel faaliyetler olanak sağlayan kapalı ve açık etkinlik alanlarının bulunduğu Genç Park Sokağı, Yeşilpınar Macera Parkı ve 40 bin metrekarelik bir alana kurulacak olan Eyüpsultan Gençlik Kampı bunlardan sadece birkaçı" dedi. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz