maritbet girişmaritbet
Çukurova GİAD, Ken Livingstone ve David Miller'ı ağırlıyor

Çukurova GİAD, Ken Livingstone ve David Miller'ı ağırlıyor

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), Ken Livingstone ve David Miller’ı Adana'da ağırlamaya hazırlanıyor

“Bilgi Güçtür” söyleşileri çerçevesinde ekonomi ve politika çevresinden bir çok ünlü ismi ağırlayan Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), 25 Şubat tarihinde gerçekleştireceği söyleşide Londra'yı 2000-2008 yılları arasında 8 yıl boyunca yönetmiş Londra'nın efsanevi belediye başkanı İngiltere siyasetinin önemli ismi Ken Livingstone ve Toronto'nun 62. Ve 63. Mayor'u, 2003-2010 yılları arasında Toronto'yu yönetmiş vizyoner belediye başkanı David Miller'ı ağırlamaya hazırlanıyor. 25 Şubat 2014 tarihinde düzenlenecek söyleşinin konusu “Dünya Kenti Nasıl Olunur, Nasıl Yönetilir ” olarak belirlendi.

 

Yerel seçimler öncesinde Çukurova GİAD yine gündeme imza atacak…

Dünyanın en önemli 2 ekonomistinden biri olan Nouriel Roubini'yi ve 1998-2005 yılları arasında Almanya Başbakanı olan Gerhald Schröder'i Adana'da konuk ederek büyük yankı uyandıran, Adana'nın sınır ötesinde tanınmasını sağlayan Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), dev bir organizasyona daha imza atıyor. Çukurova GİAD Adana'da bu kez, Londra'yı 8 yıl boyunca yönetmiş Londra'nın efsanevi belediye başkanı İngiltere siyasetinin önemli ve sevilen ismi, şehirlerin geleceği konusunda görüşlerine önem verilen düşünür ve vizyoner, kentsel gelişim konusunda uzman, dünyanın en önemli metropollerinin üyesi olduğu C40 Cities Climate Leadership Group kurucusu Ken Livingstone ve Toronto'nun 62. Ve 63. Mayor'u, Dünya bankası eski danışmanlarından, WWF Kanada Başkanı ve CEO'su, dünyanın en önemli metropollerinin üyesi olduğu C40 Cities Climate Leadership Group üyesi, Kuzey Amerika'nın en uzun 3. Raylı sisteminin mimarı, Toronto'nun en yaşanabilir kentler sıralamasında 8 yıldır ilk 5'te yer almasının ve Toronto'nun cazibe merkezi haline gelmesinin mimarı, 2003-2010 yılları arasında Toronto'yu yönetmiş vizyoner belediye başkanı David Miller'ı konuk edecek ve kenti, dünya gündemine bir kez daha taşıyacak. Çukurova GİAD'ın "Bilgi Güçtür" toplantıları kapsamında yapılacak toplantı ile Adana yine sınır ötesine taşınacak.

Toplantı öncesi ve sonrası, gerek Ken Livingstone ve David Miller, gerekse Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, ulusal televizyon kanallarında canlı yayın konuğu olacak. Adana'nın tanınması, markalaşması, gelişimi, yatırımların merkezi olması amacıyla birbirinden etkili organizasyonları gerçekleştiren, projeleriyle gündeme damgasını vuran Çukurova GİAD'ın Başkanı Ömer Faruk Sakarya, "Roubini ve Schroder ile başlattığımız toplantılarımızı Ken Livingstone ve David Miller ile devam ettiriyoruz. Global bakış açımızı yansıtan bu toplantılar ile Adana'yı sınır ötesine taşıdık. Yine Türkiye genelinde ve dünyada yankı bulacak bir toplantı yapacağız."dedi. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Adana ülkenin önemli kentlerindendir. Bulunduğu konum itibariyle stratejik bir bölgedir ve güçlü ekonomisiyle de dünyanın gelecekteki yatırım cennetidir. Şehir planlamasına ve şehir yönetimine damga vurmuş bu isimlerin Adana'ya gelmesi Adana'nın tanıtımına önemli katkı sağlayacağı gibi, yerel seçimler öncesinde ‘'dünya kenti nasıl olunur, nasıl yönetilir'' hakkında verilecek bilgilerde önemlidir” dedi.

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya'nın davetiyle Adana'ya gelecek olan Ken Livingstone ve David Miller'i dinlemeye üst düzey devlet yöneticilerinin yanı sıra Türkiye genelindeki büyük şirketlerin üst düzey yöneticileri özel davetli olarak katılabilecek.

Çukurova Genç İşadamları Derneği

‘Bilgi Güçtür Toplantısı'

Yer     : Adana Hiltonsa

Tarih  : 25 Şubat 2014 Salı

Saat    : 18:00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Efsane başkanlar Adana’da belediyeciliği anlattı
  • 26.02.2014 12:26

Efsane başkanlar Adana’da belediyeciliği anlattı

Ken Livingstone ve David Miller Adana’da "Dünya kenti nasıl olunur, nasıl yöneti ...

Çukurova GİAD, Ken Livingstone ve David Miller'ı ağırlıyor
  • 18.02.2014 13:37

Çukurova GİAD, Ken Livingstone ve David Miller'ı ağırlıyor

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), Ken Livingstone ve David Mille ...