maritbet girişmaritbet
Vodafone Arena'nın açılış tarihi...

Vodafone Arena'nın açılış tarihi...

Siyah-beyazlı kulübün kurucularından Şeref Bey, bugün Yahya Efendi Mezarlığı'nda bulunan kabri başında anıldı.

Şeref Bey'in kabrini ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bundan 113. yıl önce Serencebey'de Fuat Paşa Konağı'nda o günün padişahı tarafından desteklenerek kurulmuş bir kulüptür burası. Ceddimiz bizim vatan sever insanlardan oluşmuş. 1915'teki Çanakkale Savaşı'nda tespit edebildiğimiz 22 sporcumuz orada savaş meydanında şehit olmuş. Aynı zamanda Şark Cephesi'nde Sarıkamışta'da 7 tane sporcumuz şehir olmuş. Onların anısına da oralarda bir şey yapmak istiyoruz. Çok asil bir kulüptür burası ve Allah nicelerini nasip etsin. Bütün Beşiktaşlıların yeni senesi kutlu olsun. Bu sene önemli bir sene bizim açımızdan. Stadımızı açıyoruz. Az bir süremiz kaldı ve inşallah stadımızın açılışını da şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"FİNİŞE DOĞRU GİDİYORUZ"

Haftaya yapılacak basın toplantısıyla stadın açılışını açıklayacaklarını aktaran Orman, "Stadın ne zaman açılacağını Salı günü açıklayacağız. Esasında 19.03 arzu ettiğimiz bir tarihti o zamanda açmak istemiştik. Planlarımızdan bir tanesiydi ama yetiştiremedik. Şimdi yeni tarihi yetiştirmeye çalışıyoruz. 19.03'te açıkladığımız bir tarih değildi, bizim aklımızda olan bir tarihti. Nasip değilmiş. Zaten bizim açımızdan stadın açılması daha önemli. 1 hafta önce bir hafta sonra; futbol takımının oraya dönmesi önemli. Bugün de artık çim montajına başlıyoruz, öğleden sonra. Skorboardlar geldi, çatı bitti. Hızla artık finişe doğru gidiyoruz" açıklamasını yaptı.

KULÜBÜN SİTESİNDEN 113. YIL MESAJI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün kuruluşunun 113. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Fikret Orman, kulübün internet sitesinde yer alan mesajında şu ifadeleri kullandı: "113 yıldır yaşattığı gelenekleriyle Türkiye'nin saygısını kazanmış bir çınar olan Beşiktaşımız, gücünü taraftarlarımızdan almaktadır. Beşiktaş'ı 113 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur.

Bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline gelen Beşiktaşımız'ın 113. yaşını kutluyoruz. Beşiktaş'ta bir aile ortamına sahibiz. Yöneticisinden kulüp çalışanlarına, teknik ekiplerimizden sporcularımıza kadar güzel bir ahenk içindeyiz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanı olarak, kulübümüzün bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli büyüklerimizi minnetle, şükranla anıyor; tüm Beşiktaşlıları en içten dileklerimle kutluyorum."

1903 yılında kurulun Beşiktaş Kulübü, 19 Mart'ı (19.03) kulübün kuruluş tarihi olarak kabul edip, yıl dönümü etkinlikleri düzenliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone'da inşaat sürüyor!
  • 15.04.2015 10:40

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone'da inşaat sürüyor!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün inşaatı süren Vodafone Arena Stadı'nda inşaat çalı ...

Beşiktaş Vodafone Arena'ya gökyüzünden bakın!
  • 07.04.2015 12:02

Beşiktaş Vodafone Arena'ya gökyüzünden bakın!

Tamamlandığında 41 bin 903 kişi kapasiteli dev bir stat olacak Vodafone Arena'nı ...

Vodafone Arena'dan 'Sabret' mesajı verildi!
  • 27.01.2015 11:31

Vodafone Arena'dan 'Sabret' mesajı verildi!

Vodafone Türkiye tarafından hayata geçirilen Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Are ...

Fikret Orman, İstanbloom projesini anlattı!
  • 19.01.2015 16:46

Fikret Orman, İstanbloom projesini anlattı!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı ve Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman ...

Fikret Orman, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 19.01.2015 11:13

Fikret Orman, emlaktasondakika'ya konuştu!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman, İstanbloom projesiyle birlikte Voda ...

Vodafone Arena 7 Şubat 2015 fotoğrafları!
  • 07.02.2015 15:55

Vodafone Arena 7 Şubat 2015 fotoğrafları!

Beşiktaş'ın İnönü Stadı yerine inşa edilen yeni mabedi Vodafone Arena'da inşaat ...