maritbet girişmaritbet
Saldırılar, emlak vergisi ödeme süresini uzattırdı!

Saldırılar, emlak vergisi ödeme süresini uzattırdı!

Paris'teki son ödeme günü 16 Kasım olan emlak vergisinin ödeme tarihi bir hafta uzatıldı.

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, ülkeye yönelik terör tehdidinin sürdüğünü belirterek, ilan edilen olağanüstü hal uyarınca, ülke genelinde terörle mücadelenin karalılıkla süreceğini söyledi.

Cazeunevu, terör saldırılarının ardından düzenlenen operasyonlarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Fransız bakan, Paris'teki saldırıların ardından dün gece güvenlik güçlerinin ülke çapında 168 operasyon gerçekleştirildiğini, 23 kişinin gözaltına alındığını, 31 silah ele geçirildiğini ve 104 kişinin de ev hapsinde tutulmakta olduğunu bildirdi.

Cazeneuve, operasyonlarda ele geçirilen silahlardan 4'ünün savaş silahı olduğunu bildirdi. Silah kaçakçısı bir kişinin evine yapılan baskında, polis üniformaları ile yine sivil polislerin operasyonlarda kullandığı pazu bantlarının bulunduğunu belirtti.

Paris'i 13 Kasım'da kana bulayan saldırılarda en az 132 kişi hayatını kaybetmiş, 349 kişi yaralanmıştı. Saldırıları terör örgütü DAEŞ üstlenmişti.

Bu arada, Paris'teki terör saldırılarının ardından Maliye Bakanlığı, 16 Kasım'da sona eren emlak vergisi ödeme süresini bir hafta uzattı.

Saldırılar nedeniyle Amerikan Pop yıldızı Prince, 24 Kasım'da başlayacak Avrupa turunu iptal ettiğini duyurdu. Saldırıların ardından, U2, Foo Fighters, Motörhead, Marilyn Manson, Mercury Rev, The Do, Nekfeu ve Soprano gibi gruplar Fransa'daki konserlerini iptal ettiklerini açıklamıştı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saldırılar, emlak vergisi ödeme süresini uzattırdı!
  • 16.11.2015 16:01

Saldırılar, emlak vergisi ödeme süresini uzattırdı!

Paris'teki son ödeme günü 16 Kasım olan emlak vergisinin ödeme tarihi bir hafta ...