maritbet girişmaritbet
Nihat Zeybekci Denizli'de yapımı süren yol çalışmalarını inceledi

Nihat Zeybekci Denizli'de yapımı süren yol çalışmalarını inceledi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Çameli ve Honaz ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden yol çalışmalarını inceleyerek yetkililerinden bilgi aldı

Bakan Zeybekci Denizli programı kapsamında Çameli ilçesinde gerçekleştirdiği ziyarette 27 Aralık 2013 tarihinde ihale edilen Çameli-Acıpayam-Antalya ayrımında yapımı devam eden yolda incelemelerde bulundu. 

Bakan Zeybekci burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Çameli yolunun yapım çalışmalarının uzun zamandır devam ettiğini, arazi şartlarının çalışmaları zorlaştırdığını söyledi.

"Ödenek sıkıntısı yok"

Yolun mümkün olan en kısa zamanda bitirilerek hizmete açılması için çalışmaların devam ettiğini bildiren Zeybekci şöyle devam etti:
"Denizli'deki tüm ilçe yollarının bitirilmesine rağmen Çameli yolunda bir türlü sonuca ulaşılamadı. Yapımı devam eden yol boyunca şantiyeleri tek tek dolaştık. Yolun 16-29 kilometreleri arasındaki bölümünü ve 21-27 kilometreler arasındaki heyelan yaşanan kısımlarını yerinde inceledik. Buraya 240 metre uzunluğunda viyadük yapılması planlanıyor. Çalışmanın bir an önce tamamlanması için yolun her iki ucundan da çalışılması, yol güzergahında bulunan sanat yapılarının biran önce bitirilmesi amacıyla ekip ve çalışan sayısının arttırılması gerekiyor. Altyapı çalışmalarının bitirilmesi ile yolun yüksek standartta asfalt ile kaplanacak. Yapılacak çalışmalar ile ilgili ödenek sıkıntısının yoktur."

Zeybekci daha sonra Honaz İlçesinde İzmir yolunu Ankara'ya bağlayan çevre yolu devamı ile Ankara yolunu Antalya-Muğla'ya bağlayan çevre yoluinşaatında inceleme yaptı. Honaz Tüneli'ni de yerinde gören Zeybekci, "Tünel tamamlandığında 2 bin 520 metre olacak. Tünel girişi Honaz Dağı'nın Ovacık ve Karateke Mahalleleri sınırları içerisinde, Tünel çıkışının ise Honaz Dağının Cankurtaran mevkinde bulunan ve çift tüp tünel olacak. Burada da çalışmaların bir an önce bitirilmesi ve 2015 yılı içinde yolun tünellerle birlikte yolu açmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Zeybekci'ye inceleme gezisinde Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Kaymakamı Şeref  Albayrak, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan eşlik etti.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nihat Zeybekci, CNR Emlak 2014 Fuarı'nda konuştu
  • 11.09.2014 14:47

Nihat Zeybekci, CNR Emlak 2014 Fuarı'nda konuştu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CNR Emlak 2014 Fuarı'nın açılışında konuştu. Ekon ...

Cesur bir tercih, güçlü bir stil; Delta Koltuk
  • 21.09.2020 15:56

Cesur bir tercih, güçlü bir stil; Delta Koltuk

Yeni nesil tasarım anlayışı Loda farkıyla yeniden yorumlanıyor, çağdaş yaşam ala ...

"Bu proje Ege ve Akdeniz'in turizmini şahlandıracak"
  • 18.01.2019 12:27

"Bu proje Ege ve Akdeniz'in turizmini şahlandıracak"

Nihat Zeybekci’nin gündemine aldığı İzmir- Antalya Otoyol ve Hızlı Tren Projesi, ...

"Mega projeler bittiğinde İzmir bir dünya şehri olur"
  • 17.01.2019 09:29

"Mega projeler bittiğinde İzmir bir dünya şehri olur"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Habertürk TV'de ...

"İstanbul - İzmir Otoyolu bu yıl bitiyor"
  • 13.01.2019 11:27

"İstanbul - İzmir Otoyolu bu yıl bitiyor"

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, CNN Türk’te ...

Nihat Zeybekci: 10 mega projenin 5'i Türkiye'de
  • 02.05.2018 09:20

Nihat Zeybekci: 10 mega projenin 5'i Türkiye'de

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nin önemli bir fırsat olduğu ...