maritbet girişmaritbet
Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı’nı kaçırmayın!

Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı’nı kaçırmayın!

GNYAPI tarafından ilk kez 2012 yılında düzenlenen Konut Yöneticileri Konferansı’nın 6.sı Emlaktasondakika.com sponsorluğunda gerçekleştiriliyor.

Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı için başvurular başladı. 5 yıldır konut yöneticilerini sektör profesyonelleri ile buluşturmaya devam eden GNYAPI, merakla beklenen konferanslarına devam ediyor. 

İlk defa 2012 yılında GNYAPI tarafından düzenlenmeye başlayan Konut Yöneticileri Konferansı'nın 6.'sı bu yıl 14 Ocak 2017 Cumartesi günü yapılacak. Tüketicileri bilinçlendirmeyi hedefleyen ve konut yöneticileri konferansları ile her yıl yüzlerce konut yöneticisinin mantolama uygulamaları ile ilgili doğru bilgiye ulaşmasını sağlayan GNYAPI, her yıl olduğu gibi 2017'de de konut yöneticilerine birçok ürün ve uygulamaya bir arada ulaşma fırsatı sunuyor. 

14 Ocak 2017 tarihinde Ataşehir Marriott Hotel Asia' da  gerçekleştirilecek konferans ile “Mantolama enerji tasarrufu sağlar mı?” "Yüksek enerji tasarrufu elde etmek için nasıl mantolama yapmalıyız?” gibi tüm soruların cevapları ile "Enerji Verimliliği Yasası” devlet yetkilileri, alanında uzman akademisyenler ve sektör liderleri tarafından 6. Konut Yöneticileri “Mantolama” Konferansı'nda masaya yatırılacak. 

BASIN SPONSORU EMLAKTASONDAKİKA.COM!

Mantolama sürecine dair tüm merak edilenlerin soruların cevap bulacağı konferans, daima ilklere imza atan ve yenilikçi çalışmalarıyla yoluna devam eden EMLAKTASONDAKİKA.COM'un sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. 

Ayrıca 6. Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı'na katılan katılımcıları büyük hediyeler bekliyor. Bu yılın büyük ödülü  Hyundai  İ10....  Öte yandan çekilişle bir iPhone 7 ve bir iPad Air 2 tablet kazanma şansı  ve katılımcı binalara mantolama bedelinde 3 adet %25 -  1 adet %50 indirim çekilişleri ile katılımcılara fırsatlar sunuyor.

Program için tıklayınız!

6. KONUT YÖNETİCİLERİ MANTOLAMA KONFERANSI'NA KAYITLAR BAŞLADI! DETAYLAR...

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bülent Güney, 6. Mantolama Konferansı'nı anlattı!
  • 17.12.2016 14:28

Bülent Güney, 6. Mantolama Konferansı'nı anlattı!

GN Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Güney, 6. Konut Yöneticileri Mantolama Kon ...

Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı’nı kaçırmayın!
  • 18.11.2016 13:08

Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı’nı kaçırmayın!

GNYAPI tarafından ilk kez 2012 yılında düzenlenen Konut Yöneticileri Konferansı’ ...