maritbet girişmaritbet
Hizmet.im şirketi sunduğu 17 farklı hizmetle hayatı kolaylaştırıyor!

Hizmet.im şirketi sunduğu 17 farklı hizmetle hayatı kolaylaştırıyor!

Gelişen teknoloji hayatı kolaylaştırdığı gibi zamanı da aynı oranda tüketir oldu. Çalışan birçok insan, eve geldiğinde ayaklarını uzatıp evde oturmak, kendine vakit ayırmak istiyor

 

Zamanın size yetmediğini, hiçbir işi tam yapamadığınızı, kendinize hiç zaman ayıramadığınızı düşünenlerdenseniz bu yazıyı dikkatle okuyun… Çünkü artık her işi sizin için düşünen, sizin için yapan birileri var…
 
İyi ihtimalle sabah 08:00'de yola çıkıp 09.00'da işe başlayan, akşam 20:00'de eve varan birinin evin eksiklerini görmesi ve gidermesi birçok evde hafta sonuna ötelenen hatta hiçbir zaman bitmeyen konuların başında geliyor. Bu ihtiyaçtan yola çıkan Hizmet.im Şirket Ortağı Sibel Yoğuran, sunduğu 17 farklı hizmetle kadın-erkek, çalışan, öğrenci fark etmeksizin geniş bir kitlenin ihtiyaçlarına 7-24 çözüm sunuyor. Temizlikten araç muayeneye, badana boyadan, nakliyat, geçici depo, acil ilaç, acil market, pet taksi, özel şoför ve transferlere kadar geniş bir hizmet sunan Hizmet.im şirketi 4 bin 500 kişilik ekibi ile en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunma vaadi veriyor. Sistemin, abonelik gerektirmediğine ücretsiz üyelik ile işlediğine ve sadece kullanılan hizmet kadar ücretlendirme yapıldığına değinen Yoğuran, “En hızlı büyüyen hizmet kollarımız arasında nakliyat, araç muayene  acil ilaç, temizlik, boya-badana ve pettaksi yer alıyor” dedi. 
 
Araç muayene hizmetini genellikle erkeklerin tercih ettiğini, eşlerinin araçlarını da kendi araçlarıyla birlikte teslim ettiklerine değinen Yoğuran, her hizmetin farklı kullanım alanları ve hedef kitlesi olduğuna dikkat çekiyor. Yoğuran'ın kullanıcı profiline ilişkin verdiği dikkat çeken bazı bilgiler şöyle:
 
Nakliyatta fiyat ve kaliteli hizmet kadar önemli diğer kriter “yakın ilgi”
Şehir içinde şirket taşınmaları, şehirlerarası taşınmalarda konutlar ön plana çıkıyor. 
Nakliyatta pazarlığı evin erkeği yapıyor, süreci kadın yönetiyor. 
Temizlik hizmet talebinde ev hanımları ile çalışan kadınlar eşit dağılım gösteriyor.
Erkek öğrencilerin en sık talep ettiği hizmet “temizlik”
Erkek işidir diye düşünmeyin. Boya-badana işlerini %85 oranında, tadilat işlerini ise %72 oranında kadınlar talep ediyor.
Evcil hayvan transferinde şehir içinde en çok seyahat eden hayvanlar: kedi ve köpekler
Bugüne kadar taşınan en ilginç hayvan “maymun”
Evcil hayvanların %60'i Avrupa yakasından Anadolu'ya geçiyor. Ve sıklıkla aile bireylerine değil arkadaşlara teslim ediliyor. 
Acil ilaç servisinden en sık talep edilen ilaç ağrı kesici, prezervatif ve doğum kontrol hapı
 
Nakliyat: Yeni bir evde, yeni bir hayata başlarken sizi en son düşündürecek konu, taşınma olsun istiyoruz. Taşınmayı en keyifli anılarınızdan biri haline getirmek için çalışan Hizmet.im ekibi eşyalarınızın  zarar görmemesi için, uygun ambalajlarla paketlemesini yapıyor ve yüksek binalardaki taşıma sürecinde oluşabilecek hasarı engellemek için, kendi asansör sistemini kurarak, eşyalarınızın zarar görmeden taşınmasını sağlıyor. Bardak ve tabakların paketlenmesinde  sizin için ilk defa açılan paketler, giysilerin kırışmaması için özel kutular kullanılıyor. Çalışanlarına nakliye sonrası bahşiş verilmemesi konusunda da hassasiyet gösteren şirket yetkilileri her türlü hasara karşı verdikleri nakliyat  hizmetini sigortalıyor. 
 
Araç Muayene: Muayene istasyonlarının şehir dışına yakın lokasyonlarda olması, buralara ulaşımın zor olması ve zorunlu muayene hizmetinin kişilerin min 4-5 saatini alması sebebiyle araç muayene hizmeti en çok tercih edilen hizmetler arasında yer alıyor. Muayene öncesi yapılması gereken randevu alınması, vergi sorgulaması gibi işlemleri de Hizmet.im ekibi tarafından yapıyor. Hizmet öncesinde sigorta tutanağı hazırlanıyor. Araç kişinin kapısından önceden bildirilen randevu gün ve saatinde, her türlü aracı kullanabilen deneyimli valeler aracılığıyla,  tutanak ve karşılıklı imza ile teslim alınıyor. Aracın muayenesinin yapılması için adresine en yakın muayene istasyonuna götürülerek muayene işlemi yapılıyor ve Tüvturk İstasyonundan onaylı rapor alınarak belgeleriyle birlikte kişiye teslim ediliyor. Arzu eden kullanıcılar muayene öncesi 40 TL +KDV ‘ye ön kontrol de yaptırabiliyor. Bu durumda aracın muayeneden geçmesini engelleyecek ihtimaller de ortadan kaldırılıyor.  Araç muayene hizmeti şimdilik İstanbul il sınırlarında veriliyor.
 
Pettaksi: Aile bireylerinden sonra belki de bu hayatta en sevdiğiniz varlığınız evcil hayvanınız. Onunla yaşamak, keyifli olduğu kadar zor da. Onu düzenli gezdirecek, sağlık takibini yaptıracak, bir çocuk gibi onunla ilgileneceksiniz. Hizmet.im ekibi, evcil hayvan beslemeyi daha kolay hale getirmek için size ve can dostunuza özel bir hizmet sunuyor. Kafesli veya kafessiz, evcil hayvanınız, istediğiniz yerden Pettaksi ile alınıp, istediğiniz adrese bırakılıyor. Hatta yapılması gereken aşı veya kuaför ihtiyacı varsa Petbakım kapsamında bunları yaptırabilir, can dostunuzu istediğiniz adresten teslim alabilirsiniz. Konusunda deneyimli titiz ve hayvan sever bir ekip, özel donanımlı Doblo tipi araçlarla hizmet veriyor. Evcil hayvanınızın  durumu konusunda bilgi almak için, özel  bir bilgi servisi de mevcut. Şimdilik İstanbul Büyükşehir Belediye sınırları içinde verilen bu hizmet haftanın yedi günü 08:00-02:00 saatleri arasında kesintisiz sunuluyor. 
 
Acil İlaç: Bu hizmet kapsamında adresinize en yakın eczaneden istediğiniz ilaçlar*  (renkli reçeteler hariç) alınıyor, motorlu kurye ile adresinize teslim  ediliyor. Kapınızda ödeyeceğiniz bedel, ilacın ücreti  ve sadece ilaç teslim hizmet bedeli oluyor. Satın alınan ilaç, fişiyle birlikte teslim ediliyor. Eczane konusunda bilgili ve deneyimli bir ekiple sunulan bu hizmette yaka geçişi, saat farkı olmaksızın sabit  fiyat uygulanıyor. 
 
Boya-Badana: Eşyalarınızın zarar görmemesi için özel koruyucu amblaj uygulanan boya badana hizmetinde oluşabilecek her türlü hasara karşı sigorta yapılıyor. Piyasa genelinde %15 indirimli malzeme temin edilen hizmette müşteriye özel hizmet sözleşmesi hazırlanıyor. Sipariş sonrası, talebinizin  durumu konusunda bilgi almak için, özel  bilgi servisi de bulunan hizmet kapsamında sözleşmede belirtilen sürede garantili iş teslimi yapılıyor. Ücretsiz keşif için 48 saat öncesinden randevu alınması gerekiyor. 
 
Temizlik: Ev hanımlarının en önem verdiği ama bir o kadar da sevmediği konuların başında temizlik geliyor. Hizmet.im ekibi bu alanda da anahtar teslim bir hizmet sunuyor. Profesyonel temizlik ekibinin yanında getirmiş olduğu ISO kalite belgeli temizlik malzemeleri ve ekipmanları ile tüm ev ve işyerinizin genel, dip bucak temizliği yapılıyor. Temizliğe profesyonel bir bakış getiren Hizmet.im  evinizde el değmedik yer bırakmıyor. Temizlik malzemeleri ve ekipmanları ( bez, kova sünger v.b)ve kullanılacak makineler ücretsiz sunuluyor. Tüm çalışanların SSK ‘lı olduğu ve evlere üniformalı gittiği hizmet kapsamında oluşabilecek her türlü hasara karşı sigorta yapılıyor.  
 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hizmet.im şirketi sunduğu 17 farklı hizmetle hayatı kolaylaştırıyor!
  • 05.11.2012 12:50

Hizmet.im şirketi sunduğu 17 farklı hizmetle hayatı kolaylaştırıyor!

Gelişen teknoloji hayatı kolaylaştırdığı gibi zamanı da aynı oranda tüketir oldu ...

Hizmet.im, geçici depo ile eşyaları ayda 120 TL’ye saklıyor!
  • 16.08.2012 11:12

Hizmet.im, geçici depo ile eşyaları ayda 120 TL’ye saklıyor!

Hizmet.im şirketi “Geçici Depo” uygulamasıyla ayda 120 TL’ye eşyalarınızı güvenl ...