maritbet girişmaritbet
Fimar Butik, Nebahat Çehre’nin katılımıyla Fulya’da açıldı! 300 milyon yıllık fosilden lavabo!

Fimar Butik, Nebahat Çehre’nin katılımıyla Fulya’da açıldı! 300 milyon yıllık fosilden lavabo!

Türkiye’nin ilk mermer butiği FİMAR Butik önceki gün Nebahat Çehre’nin katılımıyla Fulya’da açıldı

 

Türkiye'nin ilk mermer butiği FİMAR Butik önceki gün Nebahat Çehre'nin katılımıyla Fulya'da açıldı. Hülya Avşar, Mustafa Sandal gibi bir çok ünlü ismin evini süsleyen özel mermerleriyle tanınan firmanın açılışında en çok ilgiyi Nebahat Çehre ve değeri yaklaşık 400 bin Euro olan 300 milyon yıllık özel bir mermer gördü. Nebahat Çehre açılışta 300 milyon yıllık özel mermerden yapılan lavaboya büyük ilgi gösterdi. Çehre lavabonun değerini yaklaşık 400 bin Euro olduğunu öğrenince aşırı lüks olduğunu ifade ederek kendisinin bu kadar lüks düşkünü olmadığını söyledi. Nebahat Çehre'ye açılışta firma yetkilileri tarafından vücuttaki elektriği alarak rahatlamayı sağlayan obsidyen taşından kolye ve aşk taşı olarak da bilinen, nazardan koruduğuna inanılan ametist taşından bir set takımı hediye edildi. Nebahat Çehre, nazara inanmadığını söylerken annesinin inandığını belirtti.

POLEMİĞE GİRMEM

Son birkaç gündür ‘Beren Saat'le aynı projede yer almayı reddetti' haberleri basına yansıyan Nebahat Çehre, bu iddiaları sert bir dilleyalanladı. Çehre, ‘Bana Beren Saat'la alakalı hiçbir teklif gelmedizaten. Beren'i ben çok severim. Şimdiki gençler başarılı ve Beren'de bu başarılı gençler arasında yer alıyor. Beni neden böyle polemiklere

sokuyorlar, anlamıyorum. Sonuçta bana telefon açıp, sorsalar cevap vermeyen biri de değilim. Ben yıllardan beridir oyunculuk yapıyorum ve bir Nebahat Çehre duruşu var. Buna hem bu sebepten hem de yaştan dolayı saygı duyulmalı' dedi. Ocak ayında yeni bir projeye başlayacak olan Nebahat Çehre, ‘Bana yayında olan diziden de teklif geldi ama prensip gereği kabul etmedim. Yeni projenin tam detaylarını inanın bilmiyorum. Tek bildiğim şey şimdiye kadar yapılanlardan farklı bir proje olacak' diye konuştu.

SİNEMA YOK ŞAŞIRIYORUM

Yarım kalan projelerin yayından kaldırılmasına çok üzüldüğünü ifade eden Nebahat Çehre, ‘Bir sette 100 kişi çalışıyor ve hepsi emek veriyor. Kimi evlenebilmek için kimi ise ev sahibi olabilmek için, birikim için çalışıyor. Artık izleyiciye bir dizide her şey birden veriliyor ve başka bir projede bir tanesi olmayınca seyirci kabullenmiyor' şeklinde konuştu. Nebahat Çehre gazetecilerin, ‘Hiç sinema filmi teklifi almıyor musunuz?' sorusuna ise, ‘Şimdiye kadar 110 tane filmde oynadım. Ama hiç sinema filmi teklifi gelmiyor. Buna bende çok şaşırıyorum' cevabını verdi.

Sözcü

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fimar Butik, Nebahat Çehre’nin katılımıyla Fulya’da açıldı! 300 milyon yıllık fosilden lavabo!
  • 11.11.2012 10:50

Fimar Butik, Nebahat Çehre’nin katılımıyla Fulya’da açıldı! 300 milyon yıllık fosilden lavabo!

Türkiye’nin ilk mermer butiği FİMAR Butik önceki gün Nebahat Çehre’nin katılımıy ...