maritbet girişmaritbet
'Evini de sattırmak isteyince' yakayı ele verdi

'Evini de sattırmak isteyince' yakayı ele verdi

Kocaeli’de kendini savcı olarak tanıtıp 187 bin lira dolandırdığı kadına evini de sattırmak isteyen şüpheli, emlakçı sayesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, kendisini savcı olarak tanıtan kişi, cep telefonundan ulaştığı Duygu V'ye (60), "Banka hesabını terör örgütünün ele geçirdiğini, teröristlerin yakalanmasına yardımcı olması için hesabındaki paraları kendilerine vermesi gerektiğini" söyledi.

150 bin TL değerindeki evi 80 bin TL'ye sattıracaktı

Duygu V, bunun üzerine bankadan çektiği 130 bin lirayı şüpheliye elden teslim etti. Ertesi gün yine aranan kadın, hesabındaki 40 bin liranın yanı sıra kredi çekerek temin ettiği 17 bin lirayı da şüphelinin verdiği hesaba yatırdı.

Şüphelinin daha sonra evini satmasını istediği Duygu V, 150 bin lira değerindeki konutunu tanıdığı bir emlakçı aracılığıyla 80 bin liraya satışa çıkarttı. 

Durumdan şüphelenen emlakçı, konuyu Duygu V'nin ağabeyine aktarması üzerine kadın dolandırıldığını anladı. Bunun üzerine Duygu V. ve ağabeyi, Saraybahçe Polis Merkezine başvurdu.

Polis merkezinde ifade verdiği sırada şüphelinin kadını arayarak yeniden para istemesi üzerine harekete geçen güvenlik güçleri,  Duygu V'nin verdiği buluşma adresine gelen 19 yaşındaki Ü.V'yi yakaladı. 

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı, Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Evini de sattırmak isteyince' yakayı ele verdi
  • 07.09.2015 09:48

'Evini de sattırmak isteyince' yakayı ele verdi

Kocaeli’de kendini savcı olarak tanıtıp 187 bin lira dolandırdığı kadına evini d ...