maritbet girişmaritbet
Cephe sektörü CEPHEDER çatısı altında buluşuyor!

Cephe sektörü CEPHEDER çatısı altında buluşuyor!

Kısa bir süre içinde kurulması beklenen Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER), sektörün en önemli ortak platformu olacak.

İnşaat sektörünün en önemli unsurlarından biri olarak son yıllarda çok hızlı gelişme başarısı gösteren cephe sektörü, tek çatı altında buluşmaya hazırlanıyor. Tüzük çalışmaları tamamlanan ve kısa bir süre içinde kurulması beklenen Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER), sektörün en önemli ortak platformu olacak.

Sektörel sinerjiyi ortaya çıkaracak

CEPHEDER'in kuruluş sürecine katılan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Adil Baştanoğlu, ÇATIDER'in öncülük ettiği kuruluş çalışmalarında yaklaşık 15 firma ile beraber hareket edildiğini belirterek, şunları söyledi: “Cephe sektörünü tek bir çatı altında buluşturmak, ÇATIDER'in ilk kuruluş gününden itibaren gündemde olan bir konuydu. ÇATIDER konuyu önemli ölçüde üstlendi ve katkıda bulundu. CEPHEDER'in başarılı firmaların olduğu cephe sektöründe çok güçlü bir sinerji yaratacağına inanıyoruz. CEPHEDER, sektörün ortak gücünü yansıtmanın yanı sıra, ülkemizdeki yapılarda yeni, modern, fonksiyonel cephelerin yaygınlaşması, kentlerimizin
siluetine olumlu etkilerinin artması gibi çok olumlu değerlerin yaratılmasına da katkı sağlayacaktır. ÇATIDER'in 15 yıldır yarattığı değerden ve tecrübesinden ilham alarak, cephe sektörüne çok güçlü bir ortak platform kazandıracağız. Ayrıca bundan sonra ÇATIDER ve CEPHEDER el ele vererek, sektöre, şehirlerimize ve ülkemize çok daha büyük değerler kazandıracak.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

111 ülke vatandaşı Türkiye’den ev baktı
  • 14.06.2020 09:00

111 ülke vatandaşı Türkiye’den ev baktı

“YourKeyTurkey” isimli portal, İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, Fransızca ve İ ...

Cephe sektörü CEPHEDER çatısı altında buluşuyor!
  • 10.12.2017 12:58

Cephe sektörü CEPHEDER çatısı altında buluşuyor!

Kısa bir süre içinde kurulması beklenen Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği ( ...