111 ülke vatandaşı Türkiye’den ev baktı

111 ülke vatandaşı Türkiye’den ev baktı

“YourKeyTurkey” isimli portal, İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, Fransızca ve İspanyolca hizmet verecek ve tapu işlemleri hızla sonuçlandırılacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye'ye yerleşme, yatırım yapma veya Türk vatandaşlığı kazanımı amacıyla taşınmaz edinmek isteyen yabancı yatırımcılar için doğru ve güvenilir bilgiye sahip olabilecekleri portal oluşturdu. 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye'ye yerleşme, yatırım yapma veya Türk vatandaşlığı kazanımı amacıyla taşınmaz edinmek isteyen yabancı yatırımcılar için doğru ve güvenilir bilgiye sahip olabilecekleri portal oluşturdu. “YourKeyTurkey” isimli portal, İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, Fransızca ve İspanyolca hizmet verecek ve tapu işlemleri hızla sonuçlandırılacak.

KOVİD'E RAĞMEN DURMADI

Ağustos 2019'da açılan portalı 31 Mayıs 2020 tarihine kadar farklı ülkelerden 30 bine yakın kullanıcı ziyaret etti. Kovid-19 pandemi süreci de dahil 2020 yılının ilk 5 ayında siteyi 7 bin kullanıcı dünyanın 111 farklı ülkesinden ziyaret etti. Siteyi en çok ziyaret eden ülkeler arasında Suudi Arabistan, Kuveyt, ABD, Katar, BAE, Ürdün, Almanya, Mısır ve İngiltere başı çekti.

SORULARA ANINDA CEVAP

Kullanıcıların yüzde 54.75'inin siteyi mobil üzerinden yüzde 43,56'sının ise bilgisayar üzerinden takip ettiği görüldü. Portal interaktif sorulara da anında cevap veriyor. Siteyi ziyaret eden kullanıcılar iletişim kısmından soru/öneri ve taleplerine anında cevap alabiliyor.

Yenişafak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ'den 51 şehirde 540 gayrimenkul müzayedesi
  • 04.08.2026 15:58

TOKİ'den 51 şehirde 540 gayrimenkul müzayedesi

TOKİ, 41 ilde 235 konutu ve 30 ilde 305 iş yerini açık artırma yöntemi ile satış ...

İstanbul'a 15 bin kiralık konut geliyor
  • 03.08.2026 09:59

İstanbul'a 15 bin kiralık konut geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Progra ...

TOKİ, 49 İlde 737 arsayı açık artırmayla satacak
  • 28.07.2026 10:03

TOKİ, 49 İlde 737 arsayı açık artırmayla satacak

TOKİ, Ağustos ayında 737 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak. ...

TOKİ Başkanı Sungur Malatya’da
  • 22.07.2026 12:25

TOKİ Başkanı Sungur Malatya’da

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mustafa Levent Sungur, şehirlerin yalnızca de ...

TOKİ'den kamuoyuna duyuru!
  • 13.07.2026 16:39

TOKİ'den kamuoyuna duyuru!

TOKİ afet bölgelerinde çıkarılan iddialar için açıklama yaptı. ...

TOKİ Açık Satış Kampanyası bugün başlıyor
  • 15.06.2026 10:00

TOKİ Açık Satış Kampanyası bugün başlıyor

TOKİ Açık Satış bugün başlıyor. 64 şehirde 20 bin konut, uygun ödeme koşulları i ...