maritbet girişmaritbet
Bodrum'da satılık konut projeleri neler?

Bodrum'da satılık konut projeleri neler?

Gayrimenkul portföyü ile dikkat çeken Mertcan Tasarım Mimarlık, sınırlı sayıda ürettiği projeleri ile de ön plana çıkıyor.

Mavi Bayrak Okaliptüs Evleri, Mavi Bayrak Mavi park Evleri, Elit Lotus Bağla, Regnum Bargilya Tuzla, Tuana Bodrum Gümbet, Yelken Otel Kadıkalesi, Regnum Eksana Evleri Bodrum, Fuga Yaz Gündoğan, Golden Panaroma Turgutreis, Altın Beach Turgutreis ve Bodrooms in Feza Tuzla.

5 bin 850 metrekare üzerine Bodrum Turgutreis'te 20 konuttan oluşan ve 2008'de inşatına başlanan Mavi Bayrak Okaliptüs Evleri'nde yaşam 2009'un başında başladı. Projede daire büyüklükleri 80 ile 130 metrekare arasında değişirken fiyatlarda 225 bin TL'den başlayarak 460 bin TL'ye kadar yükseliyor.
 
20 flat ve 20 dubleks olmak üzere 10 adet bloktan oluşan Tuana Evleri deniz manzaralı kıyıya 50 m uzaklıkta. Projede aynı zamanda açık yüzme havuzu, kapalı jakuzili havuz, fitness Salonu, squash salonu, havuz bar cafe, ve sauna gibi binalar için ortak faaliyet alanları bulunmaktadır.
 
3 adet villadan butik proje kapsamında Turgutreis Karabağ'da inşa edilen Yasemin Evleri ise deniz ve doğa manzarasına hakim olacak şekilde konumlandırılmış olup her villada 40 metrekarelik teras alanı bulunmaktadır.
Mertcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Halit Cevat Kalfa ile projeleri üzerine yaptığımız röportajda;
Projelerinde son teknolojinin ve yeni trendlerin kullanılmasının yanı sıra gündelik ihtiyaçları karşılayabilecek kolaylık ve rahatlığıda göz önünde bulundurduklarını dile getirdi.

Hürriyet Emlak

Yorum Yaz