maritbet girişmaritbet
Avi Alkaş: Sürdürülebilir bir yaşamı desteklemeye devam edeceğiz

Avi Alkaş: Sürdürülebilir bir yaşamı desteklemeye devam edeceğiz

JLL Türkiye ekibi, ülkemizdeki biyolojik çeşitliliğin devam etmesine destek olmak amacıyla İstanbul Maratonu’nda koştu

JLL Türkiye, dağ ceylanları için koştu

JLL Türkiye ekibi, ülkemizdeki biyolojik çeşitliliğin devam etmesine destek olmak amacıyla Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) yararına 16 Kasım Pazar günü İstanbul Maratonu'nda koştu. JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Türkiye'nin Canı Kampanyası”nın destekleyicisi olarak nesli tükenmek üzere olan dağ ceylanlarının soyunun devam etmesi için çabalamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye'nin ekibi, Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) yararına dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan İstanbul Maratonu'na katıldı. JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş da dahil olmak üzere farklı departmanlardan 35 çalışan, 16 Kasım Pazar günü Asya ile Avrupa arasındaki parkuru sürdürülebilir yaşama destek olmak amacıyla koştu.

JLL Türkiye, WWF-Türkiye ile bir işbirliğine imza atarak WWF-Türkiye'nin yürüttüğü “Türkiye'nin Canı Kampanyası” kapsamında koruma altına alınan ve ülkemizde nesli tükenmek üzere olan dağ ceylanlarını korumak adına bir adım attı. Yüzlerce bitki ve canlı türüne ev sahipliği yapan Türkiye'nin doğal zenginliğinin tehlike altında olduğuna dikkat çeken JLL Türkiye, 200'den az sayıda kalan dağ ceylanlarının soyunun devam etmesi için koştu. JLL Türkiye, doğal değerlerimizin korunmasına yönelik projelere kaynak yaratmak amacıyla başlatılan Türkiye'nin Canı Kampanyası'nı destekledi.

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, JLL ailesi olarak sürdürebilir yaşamı desteklemekten gurur duyduklarını belirtti: “JLL ailesi olarak ülkemizdeki biyolojik çeşitliliğin korunması için adım atmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sürdürülebilir yaşama dikkat çekmek için böyle bir etkinliğin parçası olarak WWF-Türkiye'nin Türkiye'nin Canı projesini destekledik. Sosyal sorumluluk projelerine destek veren ve doğayı önemseyen bir kurum olarak önümüzdeki dönemde de bu tarz işlere imza atmaya devam edeceğiz.”

JLL (Jones Lang LaSalle) hakkında:

JLL (Jones Lang LaSalle) ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren, yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan global bir firmadır. 75 ülkede, 200 kurumsal ofisi ve 53.000 çalışanıyla müşterilerinin yerel, bölgesel ve küresel ihtiyaçlarına cevap veren JLL, Türkiye'de 2007 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. 2008 yılında Alkaş firması ile stratejik ortaklık gerçekleştirmiş bulunan JLL Türkiye, bugün 298 çalışanıyla hizmet vermektedir.

JLL Türkiye, sahip olduğu küresel ve yerel bilgi birikimi doğrultusunda perakende şirketleri, alışveriş merkezleri, ofis, sanayi, lojistik, otel ve ağırlama grubu gibi geniş bir yelpazedeki ticari gayrimenkullere yönelik olarak hizmet verirken, sermaye piyasaları ve araştırma departmanları ile müşterilerine sunduğu hizmetleri desteklemektedir. Bünyesindeki Perakende Kiralama, Perakende Danışmanlığı, Konsept Geliştirme, Mülk Yönetimi, Sermaye Piyasaları ve Araştırma, Ofis ve Lojistik, Proje Geliştirme Hizmetleri ile Otel Departmanları aracılığıyla bütünleşik bir yaklaşımla hizmet sunmaktadır. JLL Türkiye, sahip olduğu yenilikçi anlayış ve araştırmaya dayalı pazar öngörüsüyle, ulusal ve uluslararası yatırımcılar, proje geliştiriciler ve marka sahipleri için yüksek değer yaratan bir iş ortağı konumundadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alışveriş merkezi ciroları yüzde 20 artış gösterdi
  • 17.11.2022 15:20

Alışveriş merkezi ciroları yüzde 20 artış gösterdi

JLL Türkiye, 2022 üçüncü çeyreğine ilişkin Türkiye’nin Makroekonomi ve Gayrimenk ...

2022 yılında AVM'lerde daha yüksek enerji verimliliği sağlanacak
  • 27.01.2022 16:37

2022 yılında AVM'lerde daha yüksek enerji verimliliği sağlanacak

Gayrimenkul sektöründe dünya devleri arasında yer alan JLL Türkiye, tüm sektörle ...

Kale Outlet Center'ın yönetimi artık JLL Türkiye'de!
  • 04.01.2022 17:22

Kale Outlet Center'ın yönetimi artık JLL Türkiye'de!

JLL Türkiye, Kale Outlet Center Alışveriş Merkezi’nin kiralama ve yönetim hizmet ...

2024 yılına kadar Türkiye'deki AVM sayısında %10 artış bekleniyor
  • 22.11.2021 10:16

2024 yılına kadar Türkiye'deki AVM sayısında %10 artış bekleniyor

JLL Türkiye, 2021 yılının üçüncü çeyreğini değerlendirdiği raporunu yayınladı. ...

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"
  • 29.11.2018 17:23

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019'da kon ...