maritbet girişmaritbet
3 yılda çok şey değişti, zirvenin adı değişmedi

3 yılda çok şey değişti, zirvenin adı değişmedi

Yaklaşık 3 yıldır yayın hayatına devam eden Guncelprojebilgileri.com, yatırımcılara yol göstermeye devam ediyor.

Türkiye genelindeki markalı konut projelerini tek çatı altında toplayan Guncelprojebilgileri.com, yatırımcıların ve inşaat firmalarının gözdesi oldu. Yıllardır sektörün nabzını tutan Emlaktasondakika.com iştiraki olan Guncelprojebilgileri.com, güçlenerek yoluna devam ediyor.

Guncelprojebilgileri.com'da aradığınız tüm projelerin detaylı bilgilerine tek tıkla ulaşabiliyorsunuz. Sitede İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin yanı sıra tüm bölgelerde yer alan markalı konut projeleri bulunuyor. Google aramalarına birinciliği kimselere kaptırmayan Guncelprojebilgileri.com'da proje sayfalarında yatırım yapacağınız evin öngörülen kira bedelinden, prim oranına kadar her türlü bilgiyi bulabiliyorsunuz. Sade ve yalın sayfa tasarımıyla okuyuculara aradığı tüm bilgileri anlaşılır bir biçimde ileten Guncelprojebilgileri.com'da projelerin fiyatları, ödeme koşulları, satış durumu, teslim tarihi, sosyal olanakları, daire içi teknik detayları gibi her türlü bilgiye ulaşmanız mümkün. Guncelprojebilgileri.com, yeni satışa çıkan ve çıkmaya hazırlanan markalı projelerin bir arada bulunduğu tek site olma özelliğine de sahip.

Guncelprojebilgileri.com sadece ev arayan ve yatırımcıların değil, inşaat firmalarının da severek takip ettikleri bir platform haline geldi. Ev almak isteyen ile firmayı buluşturan sitede form sistemi büyük ilgi görüyor.

Her projenin sayfasında “Bu proje ile ilgileniyorum” butonu bulunuyor. Buraya tıkladığınızda açılan pencerede kişisel bilgilerinizi ve mesajınızı bırakabiliyorsunuz. Bu formlar ilgilendiğiniz projenin satış ekibine iletiliyor. Satış ekibi sizinle irtibata geçerek proje hakkında bilgilendirip, sorularınıza cevap veriyor. Bu sayede zahmet çekmeden ilgilendiğiniz proje hakkında bilgi alabiliyorsunuz.

Guncelprojebilgileri.com'a günlük ortalama 1.000 adet form geliyor. Sitemizle işbirliğinde olan firmalar bu durumdan oldukça memnun.

Guncelprojebilgileri.com'da harita görünümü üzerinden arama yapabiliyorsunuz. Google haritası üzerinden tüm Türkiye'de yer alan projeleri görüp, lokasyona göre evinizi seçebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güncelprojebilgileri.com yılın "en"lerini belirledi!
  • 28.12.2018 16:13

Güncelprojebilgileri.com yılın "en"lerini belirledi!

Zengin içeriğiyle ev almak isteyenlerin pusulası haline gelen Güncelprojeleri.co ...

Guncelprojebilgileri.com yenilendi!
  • 12.04.2017 14:14

Guncelprojebilgileri.com yenilendi!

Yaklaşık 4 yıldır emlak ve gayrimenkul yayıncılığı konusunda kafalardaki karışık ...

3 yılda çok şey değişti, zirvenin adı değişmedi
  • 11.04.2016 15:34

3 yılda çok şey değişti, zirvenin adı değişmedi

Yaklaşık 3 yıldır yayın hayatına devam eden Guncelprojebilgileri.com, yatırımcıl ...