maritbet girişmaritbet
Häfele‘nin gardırop aksesuarları evlere yaz ferahlığı getirdi

Häfele‘nin gardırop aksesuarları evlere yaz ferahlığı getirdi

Her ayrıntıyı içeren akıllı gardırop aksesuarlarıyla, yatak odaları, giyinme odaları ve banyolar düzene kavuşuyor, evlere yaz hafifliği geliyor

Yatak odasının tanımı, uyuma, dinlenme, kitap okuma, makyaj ve benzeri işlevlere ve yaşam tarzlarına bağlı olarak zaman zaman değişiyor. Tasarımcılar da değişen yaşam şartlarının gerektirdiği mobilyaları tasarlayıp üretmekte gecikmiyorlar. Önemli olan yatak odasında nelere ihtiyaç duyduğunuzu tespit etmek. 

Geniş bir yatak odanız var ise Häfele'nin kayar kapı sistemleriyle bir bölümü ayırıp kendinize giyinme odası yapabilirsiniz; bu odayı raflar, dolaplar ve son teknoloji ürünü sistemler kullanarak, oda-dolap haline getirebilirsiniz. Giyinme odası yapacak kadar geniş bir alanınız yok ise fazla eşyalardan kurtulmanın ilk yolu tavandan yere kadar, her santimetrekaresi değerlendirilmiş bir gardırop yaptırmak olabilir. 

Dolap içlerini maksimum verimle düzenlemenin en iyi yollarından biri, dolabın yüksek ve erişimi zor olan üst bölümlerine Häfele'nin asansörlü askı sistemleri ile işlevsellik kazandırmak olacaktır. Böylece üst kısımlar boydan boya askılığa dönüşür ve sadece mekanik bir çekme çubuğu ya da elektronik bir uzaktan kumanda sayesinde en üste yerleştirilen askılara kolayca ulaşmak mümkün olur. Eski moda yüklükler gibi atıl kalmış noktalar ortadan kalkar, iki gardıropluk eşyayı bir dolaba sığdırabilirsiniz.

Gardırobu düzenlemeye en az bir gün ayırın

Giysileri depolarken göz önünde bulundurulması gereken en önemli şey, askı ve rafların sadece estetik olmasını gözetmek değil. Giysi, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar en kullanışlı biçimde yerleştirildiğinde hayatı kolaylaştırdığını utmamak gerek. Özellikle zamanı hesaplı kullananlar bilir, böyle bir düzenleme evden yarım saat yerine, on beş dakikada giyinip çıkabilme lüksünü beraberinde getirir. Böyle bir düzenleme yapmak için ayrılması gereken zaman ise, ortalama bir gün. 

Häfele akıllı aksesuar serisiyle, gardırobunu düzenleyenlere büyük kolaylık sağlıyor

Gardırobunuzu düzenlemeden önce Häfele'nin gardırop aksesuarları serisiyle tanışmanızda fayda var. Kravatlıktan pantolonluğa, ayakkabılıktan portatif askılığa, tel sepetlerden kemerliğe, alan organizasyonu için gereken her ayrıntıyı içeren bu akıllı sistemlerle çok rahat edeceksiniz. 

Häfele'nin raylı çerçeveleri dolap içerisinde esnek kullanım alanı sağlıyor ve farklı kombinasyonlarda çözümler getiriyor. Dolabın dışına tamamen çekilebilen sepet ve pantolonluklar, giysilerinize kolay erişmenizi sağlıyor.
Kemer, kravat ve pantolonlara ulaşmayı kolaylaştıransa, dolap içi organizasyonunda sistematik bir düzen sağlayan aksesuarlardır. Genişliği ayarlanabilir yavaşlatıcı raylı çerçevelere asılarak da kullanılabilen pantolonluk, kemerlik ve kravatlık, dolap içi organizasyonu bir keyfe dönüştürür. Ayakkabıları belirli bir düzende ve kolay ulaşılabilir şekilde saklamak ayakkabıları rengine, tarzına ve mevsimine göre ayırmanızı sağlayan ayakkabı sistemleri ideal. Sistemin en kullanışlı parçalarından biri olan tel sepetler düzenleme için ayrılan güne iyi bir finaldir. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Häfele‘nin gardırop aksesuarları evlere yaz ferahlığı getirdi
  • 15.07.2014 15:43

Häfele‘nin gardırop aksesuarları evlere yaz ferahlığı getirdi

Her ayrıntıyı içeren akıllı gardırop aksesuarlarıyla, yatak odaları, giyinme oda ...