maritbet girişmaritbet
Doğal Taşın Kalbi Kale’ de Atıyor!

Doğal Taşın Kalbi Kale’ de Atıyor!

Kale Doğal Taş LaVerne Serisi ile Sadelik ve Şıklığı Evlere Taşıyor

 


Doğal taşın rafine ve sade şıklığını, uzun ömürlü kullanım ve özgün tasarımlarla yeniden yorumlayan Kale Doğal Taş, yeni serisi LaVerne ile sektördeki deneyim ve uzmanlığının bir kez daha altını çiziyor.

Kale Doğal Taş markası ile seramik sektöründeki deneyim ve uzmanlığını, doğal taş sektörüne de taşıma kararı alan Kale, yeni serisi LaVerne ile doğal taşın rafine şıklığını; uzun ömürlü kullanım ve özgün tasarımlarla buluşturuyor. Zengin fosilli yapısının yanı sıra son derece çekici ve dingin renk tonu ile hem göze hem de ruha hitap eden LaVerne Serisi, bordürleri ve mozaikleri ile şık ve uyumlu bir birliktelik sergiliyor.

Farklı ebat karoların ve mozaiklerin beraber kullanılmasıyla da tüketici ve profesyonellere özgür ve özgün tasarımın kapılarını açan Kale Doğal Taş LaVerne Serisi, cilalı ve mat yüzey seçeneklerinin yanı sıra 30.5x30.5, 30.5x61, 20x30.5, 10x30.5 ebatlarıyla farklı döşeme alternatiflerine de sahip.

Türk mermeri, traverten, oniks ve dünyanın dört bir yanından getirilen yüksek kaliteli taşlardan üretilen Kale Doğal Taş, mozaik, bordür, madalyon, lavabo, eskitilmiş, cilalı ve honlu karolardan oluşan geniş ürün gamına sahip. Yüzyıllardır medeniyetlerin kurduğu yaşam alanlarının vazgeçilmezi doğal taşı en ihtişamlı haliyle günümüze taşıyan Kale Doğal Taş, 2010 yılı için tasarlanan farklı koleksiyonlarının haricinde lavabo koleksiyonu ve reçine ürünler ile de sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz