maritbet girişmaritbet
Ankastre fırınlarla yemek yapmak daha zevkli

Ankastre fırınlarla yemek yapmak daha zevkli

Indesit Company’nin göz alıcı, zarif ve modern çizgisiyle dikkat çeken Indesit Prime Serisi’nden seçeceğiniz ankastre fırınlar, yemek yapmayı sizin için daha zevkli hale getiriyor

 

Indesit Company'nin göz alıcı, zarif ve modern çizgisiyle dikkat çeken Indesit Prime Serisi'nden seçeceğiniz ankastre fırınlar, yemek yapmayı sizin için daha zevkli hale getiriyor.

Ünlü tasarımcı Giorgetto Giugiaro imzasını taşıyan ve Indesit'in yenilikçi yüzünü yansıtan Indesit Prime Serisi, mutfaklar için yüksek teknolojili seçenekler sunuyor. Prime serisinde yer alan IF 89 K.A IX multifonksiyonel ankastre fırınlar en kolaydan zahmetlisine kadar her çeşit yemeğin mükemmel şekilde hazırlanmasını sağlıyor.
Sekiz ayrı pişirme programına sahip olan bu özel fırın ile lezzetli pizzalar, ızgaralar ve geleneksek et yemekleri yapılıyor; hızlı pişirme programı sayesinde ise birbirinden pratik yemekler hazırlanıyor. A enerji sınıfına sahip olan Indesit Prime IF 89 K.A IX ankastre fırınlarda yer alan multi pişirme fonksiyonu, üç farklı yiyeceği aynı anda, kokuları birbirine karışmadan pişiriyor. 
 
İç aydınlatmasıyla mutfaklarda sıcak bir atmosfer yaratan Indesit Prime IF 89 K.A IX ankastre fırınlar, kolay anlaşılır göstergeleriyle pratik kullanımının kapılarını aralıyor. Yeni Indesit Prime ankastre fırınlarda yer alan dijital ekran sadece göz zevkine hitap etmekle kalmıyor, ısı seviyesi ve pişirme süresi hakkında kullanıcıyı da bilgilendiriyor.
Indesit Prime Serisi IF 89 K.A IX Ankastre Fırın Satış Fiyatı: 755 TL.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz