maritbet girişmaritbet
Yatak odası tasarımlarında yeni trendler!

Yatak odası tasarımlarında yeni trendler!

Şık ve sıra dışı bir yatak odası oluşturmak için farklı alternatifleri bir arada kullanmak gerekiyor.

Yatak odanızı olağanın dışına çıkararak benzersiz ve bir o kadar da dikkat çekici bir yatak odası dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Bu durumda sıra dışı bir dekorasyon oluştururken aynı zamanda zihninizi yoracak renk ve aksesuar seçiminden kaçınmalısınız. Doğru yatak odası fikirleri ile hem şık bir yatak odasına sahip olabilirsiniz hem de günün yorgunluğunu oluşturduğunuz dekorasyon ile atabilir, yepyeni dekorasyonunuz ile yeni güne "merhaba" diyebilirsiniz. Peki sizi sıradanlıktan uzaklaştıracak yatak odası dekorasyon fikirleri neler olabilir? Gelin konfor, şıklık ve zarafetin bir araya geldiği sıradışı yatak odası fikirlerine göz atalım.

Duvarlarınızı çeşitli şekillerde renklendirebilirsiniz

Bir odayı değiştirmenin en etkili yolu duvarları yenilemekten geçer. İşte, sizi sıradanlıktan kurtaracak duvarlarınıza ve odanıza farklı bir hava katacak yatak odası fikirleri.

Duvar seramikleri kullanabilirsiniz: Yatak odanızın bir duvarını değişik formlarda renkli ya da sade renklerden oluşan seramiklerle kaplatmak sizi alışılmışın dışına çıkaracak yatak odası fikirlerindendir. Dilerseniz yatağınızın arkasındaki duvarı kaplatabilir veya tercihinizi diğer duvarlarınızı kaplatmaktan yana kullanabilirsiniz. Bu sayede yatak odanıza farklı bir karakter katmış olursunuz. Şunu da belirtelim ki seramik seçimi yaparken bazı hususlara dikkat etmelisiniz. Odanız küçükse deseni az olan ve açık renkli ürünleri seçmeniz sizi odanıza boğucu bir hava katmaktan alıkoyar.

Duvarlarınızı farklı renklere boyayabilirsiniz: Eğer yatak odanızda bir fark oluşturmak istiyorsanız, duvarlarınızı evinizin diğer oda duvarlarında kullanmadığınız renkler ile donatabilirsiniz. Bu durumda sonbahar renklerinden sarı, turuncu ve kahve tonlarından ilham alabilirsiniz. Örneğin yatak odanızı aynı zamanda spor yapmak için kullanıyorsanız size enerji verecek sonbahar renklerinden sarı veya turuncuyu seçebilirsiniz. Daha çok meditasyon için kullanıyorsanız Pantone tarafından 2021 yılının rengi seçilen gök mavisini duvarlarında kullanarak meditasyon esnasında aradığınız huzuru kolaylıkla bulabilirsiniz.

Duvar panelleri kullanabilirsiniz: Duvarınızın bir kısmını panel ile kaplatmakta bir diğer yatak odası fikirleri arasında yer alır. Çeşitli duvar kaplama tasarımlarından yararlanabilir ve odanızın cazibesini artırabilirsiniz. Doğal taş görünümlü paneller, ahşap paneller, resimli paneller ya da üç boyutlu paneller. Mimay Ayça'ya göre hepsi sizi sıradanlıktan uzaklaştıracak, ihtişamlı bir dekorasyon oluşturmanızı sağlayacak fonksiyonel ürünler arasında yer alır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yatak odası tasarımlarında yeni trendler!
  • 21.12.2020 09:08

Yatak odası tasarımlarında yeni trendler!

Şık ve sıra dışı bir yatak odası oluşturmak için farklı alternatifleri bir arada ...

Yatak odasındaki çalışma masaları ile işinizi evinize taşıyın!
  • 01.12.2012 15:27

Yatak odasındaki çalışma masaları ile işinizi evinize taşıyın!

Diz üstü bilgisayarlar çıktığından beri teknoloji yatak odalarına da girdi. Bu d ...