maritbet girişmaritbet
Baymak'tan yoğuşmalı kazan alana yeni nesil iPad hediye!

Baymak'tan yoğuşmalı kazan alana yeni nesil iPad hediye!

Günümüzde yaşanan küresel krize rağmen yaptığı dev yatırımlarıyla, hızla büyümeye, istihdamı arttırmaya devam eden Baymak, Lectus Yoğuşmalı Kazan alımları için yepyeni bir kampanya düzenliyor

Günümüzde yaşanan küresel krize rağmen yaptığı dev yatırımlarıyla, hızla büyümeye, istihdamı arttırmaya devam eden Baymak, Lectus Yoğuşmalı Kazan alımları için yepyeni bir kampanya düzenliyor. Kampanya şartlarını yerine getiren tüm BAYMAK Bayileri i-pad mini ve ya i-pad 4 ‘ e sahip oluyor.

Baymak Pazarlama Müdürü Umut Ertür kampanya hakkında yaptığı açıklamada ‘' Baymak 2012 yılını hedeflerinin üzerinde tamamlamıştır. Başarılı geçen her yıl bir sonra ki yıl için hedeflerimizi katlamak adına bizlere güç ve motivasyon sağlıyor.  Bayilerimizin yeni yılı en iyi şekilde değerlendirmeleri, motivasyonlarının artması için çeşitli kampanyalar düzenlemekteyiz. Teknolojik yeniliklere her zaman uyum sağlayan, güçlü ar-ge çalışmaları ile teknolojiye yön veren Baymak, kampanyalarında da teknolojiye olan uyumunu sergilemek ve katılımcıların iş hayatlarını kolaylaştıracak destekler için i-pad kampanyası düzenlemiştir..'' dedi.

Baymak seyahate gönderiyor

 

Günümüzde yaşanan küresel krize rağmen yaptığı dev yatırımlarıyla hızlabüyümeye ve istihdamı arttırmaya devam eden Baymak, bayileri için büyük bir seyahat kampanyasıdüzenliyor. Kampanya şartlarını yerine getiren tüm bayilerine Kıbrıs, Paris-Disneyland, Kiev, Uzakdoğu, Amsterdam olarak belirlenen eğlenceli bir tatil imkanı sunmanın yanı sıra,tercihini UmreSeyahati için kullanan katılımcılaraise Kutsal Topraklar'da ibadetlerini yerine getirebilme imkanı sağlıyor.
Baymak Genel Müdürü Ender ÇOLAK; ‘' Tüm dünyada hissedilen ekonomik krize rağmen, 2012 yılı beklentilerimizin üzerinde kapandı. Baymak olarak istikrarlı büyümenin haklı gurur ve mutluluğunu bayilerimizle de paylaşarak yüksek motivasyon ile başladığımız 2013'ü bu şekilde devam ettirmek istiyoruz. Seyahat kampanyasının motivasyonu arttırıcı etkisinin yanı sıra, bayilerimizin Baymak çatısı altında olmanın ayrıcalığını hissetmeleri bizim için çok önemlidir. Kampanyaya katılan tüm bayilerimize şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum'' dedi.
Isıtma- soğutma sektörünün lideri Baymak, sektörde 46. yılını kutlarken birlikte yol aldığı, birlikte büyüdüğü bayilerini de unutmuyor. Kıbrıs, Paris-Disneyland, Kiev, Uzakdoğu, Amsterdam ve Umre Seyahati ile Baymak Bayileri 2013'te de ödüllendirilmeye devam ediliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Baymak'tan yoğuşmalı kazan alana yeni nesil iPad hediye!
  • 22.01.2013 10:01

Baymak'tan yoğuşmalı kazan alana yeni nesil iPad hediye!

Günümüzde yaşanan küresel krize rağmen yaptığı dev yatırımlarıyla, hızla büyümey ...