maritbet girişmaritbet
Samsung Jet 90 dikey süpürgeyle evler artık daha temiz!

Samsung Jet 90 dikey süpürgeyle evler artık daha temiz!

Samsung'un dikey süpürgeleri, özellikleriyle evlerin vazgeçilmezi olacak. Jet 90 süpürge, maksimum gücüyle kullanıcılarına eşsiz performans sunuyor.

Maksimum emiş gücüyle farklı zeminleri temizleyin. Samsung Dijital Inverter Motor, 200 Watt'a kadar* güç üretir. Fırçadan filtreye kadar uzanan aerodinamik tasarım hava akışını optimize ederken, çoklu siklon özelliğine sahip hava filtresi de ince toz parçacıklarını hapseder.

200W'a kadar emiş gücüyle daha etkili temizlik*. Dijital Inverter Motor, ultrasonik kaynaklı kanatlarla hava akışını optimize eder. Böylece, Dijital Inverter Motor, 550W'a kadar giriş gücü*, yüksek enerji verimliliği ve 200W'a kadar emiş gücü sağlar.

Jet Siklon sisteminin yüksek verimli, çoklu siklon yapısıyla daha uzun süre daha temiz hava ve olağanüstü emiş gücü* sağlayın. Jet Siklonun 27 hava girişi, ideal bir hava yolu oluşturarak emiş gücü kaybını en az indirir. Ayrıca, ince toz parçacıklarını hijyenik bir şekilde havadan ayırır.

Turbo Aksiyonlu Fırça ile hem halılardaki hem de sert zeminlerdeki ince toz parçacıklarını temizleyin. Fırça, dakikada yaklaşık 3.750 dönüş yapar*. 180 derece dönebilen kafa, kolayca yön değiştirip her köşeyi temizlemenizi sağlar. Tek tıkla çıkarabileceğiniz döner hazneye kolayca bakım uygulayabilirsiniz.

5 Kademeli HEPA Filtreleme Sistemiyle daha temiz bir hava soluyun.* Ana siklon ve metal ağ ızgara büyük tozları, Jet Siklon ve mikro filtre de ince tozları tutarken, ultra ince toz filtresi de 0,3~10µm*** boyutlu parçacık ve alerjenler dahil olmak üzere mikro tozların %99,999'unu hapseder.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samsung Jet 90 dikey süpürgeyle evler artık daha temiz!
  • 20.10.2020 17:26

Samsung Jet 90 dikey süpürgeyle evler artık daha temiz!

Samsung'un dikey süpürgeleri, özellikleriyle evlerin vazgeçilmezi olacak. Jet 90 ...