maritbet girişmaritbet
Zorlu Center, 6. Yeşil İş Konferansı’na ev sahipliği yaptı!

Zorlu Center, 6. Yeşil İş Konferansı’na ev sahipliği yaptı!

6. Yeşil İş Konferansı Schneider Electric’in stratejik çözüm ortaklığında gerçekleşti

Schneider Electric, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Yeşil İş – Green Business 2014 Konferansına bir kez daha Stratejik Çözüm Ortağı olarak destek verdi. Konferans, 23-24 Eylül tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da gerçekleşti.

Bu yıl Yeşil İş Konferansı'nda ‘İş Dünyasının Yeni Parametreleri' temalı bir CEO oturumu düzenlendi. The Guardian Gazetesi Sürdürülebilir İş Bölümü Başkanı ve Editörü Jo Confino'nun moderatörlüğünde yapılan oturumda; Schneider Electric Türkiye Genel Müdürü Bora Tuncer'in yanı sıra THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Temel Kotil, BASF Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi Başkanı ve BASF Türk CEO'su Volker Hammes ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Ögüt yer aldı.

Konferansın ikinci gününde, Harvard Business Review Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan'ın moderatörlüğünde Schneider Electric Akıllı Şehirler İş Geliştirme Direktörü Regis Largillier ve IBM Türk Teknoloji Ve Sektörel Çözümler Satış Müdürü Server Tanfer'in katıldığı ‘Akıllı Şehirlere Doğru' temalı bir oturum düzenlendi.

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Yeşil İş - Green Business Konferansında; Türkiye'de sürdürülebilir iş modellerine dönüşümü hızlı ve ortak değer sunarak sağlama hedefiyle, iş dünyasının liderleri, sürdürülebilir büyümenin uzmanları, özel sektör, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve akademisyenler iş modellerini değerlendirerek ilham veren fikirler ortaya koydu.

Schneider Electric'ten Oya Eczacıbaşı'na Pozitif Enerji Ödülü

Enerji yönetiminde global uzman Schneider Electric, geliştirdiği ürün ve çözümlerle enerji verimliliğine hizmet ederken daha yaşanabilir bir dünyaya giden yolun da kapısını açıyor. Yeşil İş Konferansı'nda düzenlenen “Sürdürülebilir İş Ödülleri” kapsamında Schneider Electric ayrı bir ödüle imza atarak daha yaşanabilir gelecek hayalini paylaşan, topluma pozitif katkı sağladığına inandığı Oya Eczacıbaşı'na Pozitif Enerji Ödülünü takdim etti.

Schneider Electric Genel Müdürü Bora Tuncer daha yaşanabilir gelecek hayalini paylaşan, kendisi gibi topluma pozitif katkı sağladığına inandığı Oya Eczacıbaşı'na Pozitif Enerji Ödülünü takdim ederken “Her zaman pozitif yanınız ve güler yüzünüzle ön plana çıktınız, topluma pozitif değer kattınız, bugünkü ve gelecek nesiller için hayata geçirdiğiniz çalışmalar ile birbirinden değerli  kurumların oluşmasına önderlik ediyorsunuz, Schneider Electric olarak şahsınıza bu ödülün çok yakıştığına inanıyor, naçizane ödülümüzü kabul buyurmanızı diliyoruz.” dedi.

Oya Eczacıbaşı ödülü aldıktan sonra İstanbul Modern olarak dünyaya pozitif katkı sağlama amacıyla çalıştıklarını bu çerçevede Schneider Electric ile aynı düşüncelere sahip olduğunu ve bu ödülü almaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Schneider Electric Türkiye İnovasyon Zirvesi tamamlandı!
  • 06.11.2021 10:12

Schneider Electric Türkiye İnovasyon Zirvesi tamamlandı!

Schneider Electric tarafından düzenlenen ve küresel iklim sorunlarının ele alınd ...

THY'nin İstanbul Havalimanı'ndaki binalarında Schneider imzası!
  • 09.10.2021 09:17

THY'nin İstanbul Havalimanı'ndaki binalarında Schneider imzası!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'ndaki binaları, Schneider Electr ...

Schneider Electric'ten doğayı koruyacak taahhüt!
  • 17.06.2021 09:20

Schneider Electric'ten doğayı koruyacak taahhüt!

Schneider Electric, 2030’a kadar operasyonlarında net sıfır biyoçeşitlilik kaybı ...

Schneider Electric, Mikro Veri Merkezi C Serisini genişletti
  • 31.05.2021 17:25

Schneider Electric, Mikro Veri Merkezi C Serisini genişletti

Schneider Electric, 43U ile birlikte EcoStruxure Mikro Veri Merkezi C Serisinin ...

Schneider, veri merkezlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor
  • 27.05.2021 17:07

Schneider, veri merkezlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor

Schneider Electric, Edge çözümü ile veri merkezlerinin Endüstri 4.0'a geçişlerin ...

Schneider Electric'ten Bursa OSB'ye enerji güvenilirlik desteği!
  • 24.03.2021 16:39

Schneider Electric'ten Bursa OSB'ye enerji güvenilirlik desteği!

Schneider Electric, Bursa OSB'nin 350'den fazla şirkete daha güvenli bir enerji ...