maritbet girişmaritbet
Zeynep Ilıcalı, Bebek'teki evinin kapılarını açtı!

Zeynep Ilıcalı, Bebek'teki evinin kapılarını açtı!

Zeynep Ilıcalı, yaklaşık bir yıl önce taşındıkları Bebek'teki evlerinin kapılarını Elele dergisine açtı

Zeynep Ilıcalı'nın Bebek'teki evinde ferahlık göze çarpıyor. 

Üç katlı evin giriş  katında mutfak, banyo ve geniş bir salon var. Ayrıca salonun açıldığı şahane manzaralı bir de balkon. Alt katın sahipleri ise; spor malzemelerinin olduğu küçük spor salonu ve geniş oturma odası. Burada ayrıca çamaşır odaları ve depo da yer alıyor. Delelim evin en üst yani eğlenceli katına... 

Ilıcalı'nın kızları Yasemin ve Leyla'nın odalarının yanı sıra ebeveyn yatak ve giyinme odası da burada. Kızların odaları renkli tasarımlarıyla bir masal gibi. 

Bu kattan kısa bir merdivenle bir üst kata çıkılabiliyor. Orada bizi bekleyense misafir odası.

Evin girişinde Bokja Design ikili koltuk yer alıyor. Merdiven duvarlarında ise Canan Berber'e ait tablolar var.

Evin alt salonu hobi alanı olarak renkli ve eğlenceli şekilde dekore edilmiş. Hafta sonları tüm aile burada vakit geçiriyor. Duvarlara gömme olarak yapılmış çiçek şeklindeki raflar, oldukça modern bir görüntüye sahip.

Alt kattaki salonun orta bölümünde küçük bir yemek alanı düzenlenmiş. Bu bölümü Jake Phipps'in Jeeves isimli şapka şeklindeki aydınlatmaları hareketlendiriyor.

Balkondaki Thanx Co.'dan temin edilmiş sehpa ve koltuklar renkleriyle muhteşem manzarayı gölgede bırakıyor.

Alt salona bağlanan minik ara siyah beyaz karolarla kaplanmış. Aynalı dresuar ve rengarenk çiçekler merdiven duvarındaki renklerle bütünleşiyor. Beyaz ve yalın mutfağın en dikkat çekici parçaları çiçek desenli Kenzo Maison puflar ve Anthropologie marka aydınlatma.

En üst kattan en alt kata uzanan sarkıt asimetrik beyaz aydınlatma bu evdeki dekorasyonun ana kahramanlarından biri.

Salondaki yemek bölümü dömi-klasik tarzda tasarlanmış. Siyah lake dolaba mermer yüzeyli masa ve ham ahşap konsol eşlik eidyor.

Ilıcalı'nın Leyla ve Yasemin adındaki kızları, odalarının dekorasyonuna kendileri karar vermiş. ÖZellikle ikisinin odasında da buluna topuklu ayakkabılardan aydınlatma kızların favorisi. Çünkü ikisi de topuklu ayakkabılara bayılıyor.

Yorum Yaz