maritbet girişmaritbet
Yolanthe Cabau, sık taşınmalar nedeniyle hızlı ev dekore etmeyi öğrendi

Yolanthe Cabau, sık taşınmalar nedeniyle hızlı ev dekore etmeyi öğrendi

Yolanthe Cabau ve Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Wesley Sneijder çiftinin evi manzarası kadar modern tarzıyla da dikkat çekici

Yolanthe Cabau ile üç buçuk yıl önce büyük aşkla evlendiği Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in geçen ocak ayında taşındıkları Maçka Residences Armani'deki penthouse'a 180 derece Boğaz, Adalar, Tarihi Yarımada ve Sarayburnu manzaralı salondan giriliyor.  İki katlı 700 m2'lik penthouse'da  banyo ve giyinme bölümü olan ebeveyn odasına, banyolu bir çalışma odası, banyolu iki misafir odası, ferah bir mutfak ve taburesinde imza defteri bulunan bir misafir tuvaleti eşlik ediyor. Üstte mutfak, içinde banyoları bulunan spor salonu ve sinema odası yer alıyor. Farklı ülkeler, diller ve kültürler arasında geçen yaşamı ve sık taşınmalar ona hızlı ev dekore etmeyi öğretmiş. Terasa, Sneijder ilk evliliğinde olan oğlu Jessey (7) için futbol sahası kurdurmuş. Misafirlerini ağırladıkları lounge bölümü de burada. “Ev bakarken villa tipleri de gösterildi, ama ilgilenmedim. Wes, futbol yüzünden çok seyahat ediyor. O yokken koskoca villada kalma fikri bana korkunç geliyor.  Burası villa konforuna sahip sıcak bir apartman dairesi, üstelik şehrin merkezinde. İstanbul'da olduğumu daima hatırlatan manzara karşımda” diyor.  Farklı yönlere olan seyahatlerini karı-koca aynı tarihlere denk getirmeye   çalışıyorlarmış. “Böylece birbirimizin eksikliğini daha az hissediyoruz sanki” diye belirtiyor. Ev yaşantısını çok seviyorlar. “Seyahatlerden ötürü hayatımız en iyi otellerde geçti ama evimdeki sevdiğim çamaşır deterjanının kokusunu, bana özel sıcak yuva hissini hiçbiri veremedi. Burayı altı haftada istediğimiz gibi tamamlamam Wes'e de sürpriz oldu” diyor. Evin geneline hakim koyu duvarların yerini beyaz ve kese kağıdı renklerin almasını tercih etmiş. Beyaz parlak lake özel yapım mobilyalara aynalar ve büyük beyaz aksesuarlar eşlik etmiş. Duvarlarda aile fotoğrafları asılı. Eric Kuster kadife geniş oturma grubu gibi bazı ana mobilyalar İtalya'daki evlerinden gelmiş.

Keyif köşesi 
Çiftin keyif köşesi kendi etrafında dönebilen beyaz deri yuvarlak romantik kanepeymiş. Tek izlediği Türk dizisi “Fatmagül'ün Suçu Ne?” “İçinde olduğum konulara parmak basan bir hikaye, ilgimi çekti” diyor. Gerçekliği olan filmleri seviyor ama içinde heyecan ve aksiyon barındırmak kaydıyla. Sneijder'in en sevdiği filmi merak ediyoruz biz de. Hiç düşünmeden Frank Darabont'un Green Mile'ını söylüyor. “Wes'in büyük, iyi ve romantik bir kalbi var, bilemezsiniz” diyor gözleri aşkla parlayarak.  Cabau mutfağa girip, yemekleri özellikle kendi elleriyle yapmayı sevenlerden. Bu Noel tüm akrabalar onlarda toplanacakmış. Çiftin kalabalık ailesi düşünülürse Yenge'yi mutfakta uzun saatler bekliyor! Ama durumdan   şikayetçi gözükmüyor.

12 KARDEŞi VAR
Yolanthe Cabau 16 yaşından beri Hollanda'nın en sevilen dizilerinde, filmlerinde rol alıyor ve çok seviliyor. Sneijder'ın ona yıllar önce vurulması o dizilerden biri sayesinde olmuş zaten. Oyunculuğunun yanı sıra tasarımcı kimliği de var. Kendi adıyla her bütçeye uygun şık ve zarif mücevherler tasarlayıp,  web sitesinden satışa sunuyor. Ama en önemlisi gelişmekte olan ülkelerde çocuklara cinsel istismara son vermeyi amaçlayan bir vakfın kurucusu ve elçisi olması. Farklı evliliklerden sekiz kız, dört erkek 12 kardeşe sahip. “Ailede Yoyo, burada Yenge denmesini seviyorum” diye anlatıyor neşeyle. Henüz Türkçe konuşamıyor ama konuşulanları birazcık anlayabildiğini söylüyor. “Türkçe dersler alıyorum. Ancak dil konusunda kendimi yeterli bulduğumda bir Türk dizisinde veya filminde oynamayı düşünebilirim. Bu konuda devamlı yanlış haberler çıkıp duruyor etrafta” diye net bir açıklama getirmeyi ihmal etmiyor konuya.

Röportaj InStyle Home dergisi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mina Towers'ın Yolanth Cabau'lu reklam filmi!
  • 13.10.2016 10:51

Mina Towers'ın Yolanth Cabau'lu reklam filmi!

Galatasaraylı dünyaca ünlü futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Başar ...

Yolanthe Cabau restoran açıyor
  • 07.05.2017 15:40

Yolanthe Cabau restoran açıyor

Galatasaraylı Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, İbiza’da restoran açıyor. X ...

Wesley Sneijder ve eşi, Marina Park Residence’a taşındı
  • 26.10.2016 09:29

Wesley Sneijder ve eşi, Marina Park Residence’a taşındı

Galatasaray'da top koşturan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe ...

Yolanthe Cabau, Fikirtepe'nin reklam yüzü olacak
  • 01.01.2016 14:53

Yolanthe Cabau, Fikirtepe'nin reklam yüzü olacak

GS'nin Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun Fikirtepe'de ...

Sneijder’in eşi akrabalarıyla 'Lokma'da buluştu
  • 28.12.2015 09:26

Sneijder’in eşi akrabalarıyla 'Lokma'da buluştu

Galatasaray’lı futbolcu Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, Rumelihisarı’nda ...

Jr. Sneijder için 100 bin TL'lik bebek odası!
  • 22.09.2015 09:22

Jr. Sneijder için 100 bin TL'lik bebek odası!

Galatasaray'ın yengesi doğum hazırlıklarına başladı. ...