maritbet girişmaritbet
'Yeni Ankara'ya hazır mısınız?

'Yeni Ankara'ya hazır mısınız?

Barış Aydın, Türkiye'ye yön veren "Yeni Ankara" için hazırız" dedi

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Yeni Türkiye" hayalini, sanayici, işadamları, sivil toplum örgütleri, tüm halkın "il, il; ilçe, ilçe" kendini yenileyerek gerçekleştirebileceğini belirterek, "ASİAD olarak tüm Anadolu'yu gerçek anlamda kucaklayabilecek, 7'den 70'e herkesin daha mutlu, konforlu yaşayabileceği, Başkent'imizi turistik açıdan görmek için çok sayıda nedenin olacağı, sanayisi ve ekonomisi ile Türkiye'ye yön veren "Yeni Ankara" için hazırız" dedi.

Barış Aydın, yeni görevlerinde Cumhurbaşkanı, Başbakan ve yeni kabineye başarılar dileyerek, "Yeni Türkiye"nin oluşum sürecinin tamamlandığını, iş dünyası olarak bu sürece tam destek verdiklerini kaydetti. 2023 hedeflerine kilitlenen Türkiye'nin bu hedefine ulaşmak için hızla koşacağına inançlarının tam; Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bu süreci en iyi yönetecek isimlerden biri olduğunu bildiren Barış Aydın, ancak "Yeni ve daha güçlü, bölgesinin yanında dünyada da söz sahibi Türkiye için" herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydetti.

Barış Aydın, geçmişte "şöyle teşvikler isteriz, öncelik bize verilsin" gibi, "çok çalışmayalım, fazla da düşünmeyelim ancak bir şekilde yaşam konforumuz daha da iyi olsun, devlet baba nasılsa getirsin" gibi anlayışların tarih olduğunu, bu süreci tüm kitlelerin el birliği ile yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Yeni Türkiye söyleminin en kısa sürede hayata geçmesi için "il, il; ilçe ilçe" herkesin, tüm kitlelerin seferber olması gerektiğinin altını çizen Aydın, şöyle devam etti:
"Geldiğimiz bu süreçte Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 52 gibi bir oyla ilk turda Cumhurbaşkanı olması milletin geleceğe dair umudunun göstergesidir. Artık laf salatası, kısır çekişmeler istemediğinin, icraat, iş, Türk milletine yakışır yaşam istediğinin göstergesidir. Biz de Ankaralı sanayici ve işadamları, tüm STK'lar, kanaat önderleri olarak serzenişte bulunmayı kesip, çözüm önerileri sunmalı ve bunları hayata geçirerek önce Yeni Ankara'yı oluşturmalıyız. Yeni Ankara'da dünyaya örnek başkent olacak alt yapılar hazır. Ticaret her geçen yıl artıyor, sanayideki ivme baş döndürücü. Sosyal yaşam alanları, yeni, modern kurgular, gerek yerli gerekse yabancı turistin gelmesi için neden olacak aktiviteleri hep birlikte hayata geçirebiliriz. Anadolu'daki iş dünyasını mevcutta kurulan kolay ulaşım ağları ile kolaylıkla Ankara'da buluşturabiliriz. ASİAD olarak tüm Anadolu'yu gerçek anlamda kucaklayabilecek, 7'den 70'e herkesin daha mutlu, konforlu yaşayabileceği, Başkent'imizi turistik açıdan görmek için çok sayıda nedenin olacağı, sanayisi ve ekonomisi ile Türkiye'ye yön veren "Yeni Ankara" için hazırız."

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara-Samsun arası 2,5 saate düşecek
  • 12.01.2026 15:07

Ankara-Samsun arası 2,5 saate düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’da Yeşilkent Kavşağı’nın ...

Elite World Ankara’daki ilk oteli için anlaşma imzaladı
  • 23.12.2025 17:12

Elite World Ankara’daki ilk oteli için anlaşma imzaladı

Elite World Hotels & Resorts, Ankara Ulus’ta hayata geçireceği Elite World I ...

Esenboğa Metrosu'nda ilk kazma 2026’da
  • 15.12.2025 17:19

Esenboğa Metrosu'nda ilk kazma 2026’da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'da yapımı planlanan Esen ...

Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde teslimler başladı
  • 01.09.2025 16:24

Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde teslimler başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı 82. şubesini açtı
  • 20.08.2025 15:52

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı 82. şubesini açtı

“Faizsiz Finansmanla, Kim Evi Ya da Arabası Olsun İstemez ki” sloganıyla ekranla ...

Site yönetimlerine yeni düzenlemeler geliyor
  • 28.07.2025 13:45

Site yönetimlerine yeni düzenlemeler geliyor

5. Gayrimenkul ve Tesis Yönetim Tesis Yönetim Zirvesi Ankara'da düzenlendi. Topl ...