maritbet girişmaritbet
Yapı Ligi fikstürü Kale Seramik ev sahipliğinde çekildi!

Yapı Ligi fikstürü Kale Seramik ev sahipliğinde çekildi!

2009 yılında Türk yapı sektörünün spor platformu olarak kurulan ve sektörün dünya devlerini bir araya getirerek bir ilki gerçekleştiren Yapı ligi Spor Merkezi, şimdi de sektörleri ve sektör devlerini yeşil sahalarda bir araya getirerek bir ilki daha gerçekleştirdi

 

2009 yılında Türk yapı sektörünün spor platformu olarak kurulan ve sektörün dünya devlerini bir araya getirerek bir ilki gerçekleştiren Yapı ligi Spor Merkezi, şimdi de sektörleri ve sektör devlerini yeşil sahalarda bir araya getirerek bir ilki daha gerçekleştirdi.

Fikstür çekilişinin evsahibi Kale Seramik

Türkiye ve dünya'nın dev firmaları ilk kez fikstür çekilişinde buluştu. Sektörler Ligi ana sponsoru olan Kale Seramik genel merkez binasında gerçekleşen fikstür çekilişine firmaların yetkilileri katıldı. Çekiliş ile birlikte eşleşen firmalar, kokteyl eşliğinde keyifli bir gün geçirdiler.

Başlama vuruşunu Talsad yaptı

14 Ekim tarihinde firma yetkililerinin de hazır bulunduğu açılış törenine, kurdele kesilmesiyle start verildi. Sektörler Ligi'nin açılış maçı olan Horoz Lojistik – Samet Kalıp maçının başlama vuruşunu Talsad Yön.Kur.Üyesi Kenan Aracı yaptı. Eski profesyonel basketbolcu olan Kenan Aracı, tüm katılımcı takımlara başarı dileklerinde bulundu. Yoğun programlarından dolayı açılışta bulunamayan T.C.Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve İst.Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yolladıkları telgrafla tüm katılımcı takımlara birlik, beraberlik ve başarı mesajları verdiler.

Patronlara özel forma

Her organizasyonda katılımcı firmaların patronlarına verilen özel Patronlar Ligi formaları Komite Başkanı Serdar Doğru tarafından takdim edildi. Formalarını alan firma patronları maçların öncesinde penaltı atarak açılışa damga vurdular. Her yıl bir kere düzenlenen Patronlar Liginde oynamaya hak kazanan Patronlar, önümüzdeki günlerde oynanacak dostluk maçı için gün sayıyor.

Sektör Devleri Neler Söyledi?

Ulusal ve Uluslararası platformlarda lider konumda olan firmalarımızın 2009 yılından bu yana organizasyonlara verdikleri desteklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi belirtmek isterim. Her geçen yıl daha da renklenen organizasyonlara bu yıl Sektörler Ligi'de dahil oldu, bundan dolayı büyük bir memnuniyet içerisindeyiz.Türk yapı sektörü ile başlayan yolculuğumuz, diğer sektörleri de bünyesine alarak Sektörler Ligi çatısı altında büyük bir heyecan ve coşku içerisinde sürüyor. Bu heyecan bütün sektörlerdeki büyük firmalarımızı da sardı. 2012 sezonuna hazır olamayan dünya devleri firmalarımız 2013 sezonunu iple çekiyor. Firmalarımızın iş hayatındaki başarılarını yeşil sahalara taşımaları, dostluk ve centilmenlik çerçevesinde buluşmaları görülmeye değer bir atmosfer.

Hem firma içinde hem de firmalar arası ilişkilerde olumlu gelişmelerin yaşandığı organizasyonlarımız ‘'Biz'' bilincinin de oluşmasını desteklemektedir. Firma yöneticilerinin ve çalışanlarının tek bir vücut olduğu maçlarda birlik ve beraberliğin ne kadar değerli olduğunu da görmekteyiz.7 hafta boyunca büyük heyecanlara ve coşkulara tanık olacağımız Sektörler Ligi'nde tüm katılımcı firmalara ve taraftarlarına birlik, beraberlik dolu günler yaşamalarını dilerim. Sevgi ve Saygılarımla

Serdar Doğru

Org.Kom.Başkanı

'Türkiye Sektörler Ligi' kendi alanında öncü bir organizasyon. İş dünyasının girişimcilik ruhunu yeşil sahalara taşıyarak muhteşem bir sinerji yaratıyor. Özgüven duygusu ve takım ruhu sporun şemsiyesi altında buluşuyor.

Türkiye'nin büyümesinde ve İstanbul'un yükselen bir marka değeri olmasında rol oynayan Ulusal ve Uluslararası Sektör Devlerinin yeşil sahadaki mücadelesini bizler de heyecanla takip edeceğiz. Bu organizasyon yeni dostlukların ve çözüm ortaklıklarının kurulmasını sağlayacaktır. Böylesine anlamlı bir organizasyona imza atanları tebrik ediyor; turnuvaya katılan bütün takımlara ve oyunculara başarılar diliyorum.

Kadir Topbaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı

Sektörler Ligi ülkemiz ekonomisinde önemli çalışmaları olan şirketlerin takımlarını bir araya getirerek “Takım Olmanın” ruhunu ve coşkusunu bir kez daha vurguluyor.Heyecanlı ve keyifli geçeceğini düşündüğüm Sektörler Ligi'ne katılan tüm şirketleri ve futbol takımlarını destekliyor, başarılar diliyorum.

Samet A. Yavuz

Asaş Grup Yön. Kur. Başkanı

Daha önce de Yapı Ligi'ne katılarak çok keyif aldığımız bu organizasyonların büyüyerek devam ettiğini görmek bizi çok mutlu etti. Sporla dolu ve sağlıklı bir yıl dileyerek tüm katılımcılara başarılar dilerim.

Kenan ARACI

Çuhadaroğlu Holding Yön. Kur. Üyesi

Gedik Kaynak olarak Sektörler Ligi'ne bu yıl ilk kez katılacak olmanın heyecanını duyuyoruz. Ülkemizin seçkin sanayi firmalarını bir araya getiren Sektörler Ligi'nde takımımızın elde edeceği başarılı sonuçların 2013'te 50. yılını kutlayacak şirketimiz için ayrı bir gurur kaynağı olmasını umuyor, Lig'de mücadele edecek tüm firmalara ve takımlarına başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum.

Hülya Gedik Sadıklar

Gedik Holding Yön. Kur. Başkanı

Sektörde 70. yılımızı kutladığımız bir yılda, Türkiye Sektörler Ligi'nde bu mutluluğumuzu geniş kitlelerle paylaşma imkanı bulacağımız için ayrıca mutluyuz. Bu lig'in, barış ve kardeşliğin tesisinde önemli bir unsur olarak gördüğümüz sporun ve özellikle hepimizin severek takip ettiği futbolun çalışanlarımızın kaynaşmasına katkı sağlarken, rekabet duygusu içersinde bize, ülkemizin diğer saygın kuruluşlarının temsilcileriyle de bir arada olma şansını verecek oluşundan memnunuz. Sportmenlik ruhu çerçevesinde, zevkli, çekişmeli ve centilmence bir lig olmasını dilerim.

Taner Horoz

Horoz Holding Yön. Kur. Başkanı

Ülkemizde yeni dalgalanan Sektörler Ligi hem kurumsal birliği, hem sektörel dayanışmayı gerçekleştirecek ve faır play çatısı altında kurumların ve bireylerin tanışmasını yakınlaşmasını sağlayacaktır.Türkiye'nin ve Dünya'nın dev firmaları Sektörler Ligi Futbol Turnuvasında heyecan, coşku ile birlikte gelecekte anılarda kalacak dostluğun temellerini atacaktır. Dünya'da bir ilk olarak düzenlenen Sektörler Ligi; Türkiye'nin ana sektörlerinde faaliyet gösteren, lider firmalar yüreklerindeki, fiziklerindeki, tekniklerindeki güzellikleri izleyenlere yansıtacaktır. Hürriyet ailesi olarak tüm katılımcı kurum ve kuruluşlara önce fair play sonra dostluk dileriz.

İsmail ER

Hürriyet Gazetesi Yazarı - Takım Kaptanı

Ülkemizin önemli firmalarını sporun heyecanıyla aynı şemsiyede toplayan, yeni dostlukların gelişmesini sağlayan Sektörler Ligi'ne; grubumuzun adına ve tarihine yakışacak şekilde öncülük etmenin gururunu yaşıyoruz. Benzer sosyal aktivetelerin artması dileğiyle katılan tüm firmalara ve sporculara canı gönülden başarılar diliyorum.

Tarık Özçelik

Kale Seramik A.Ş. Grup Başkanı

Son yılllarda iş ve şehir yaşamının insanların hayatını ne kadar olumsuz etkilediğini hepimiz farkediyoruz. Bizlerin iş yaşantısını faydalı bir sporla keyifli hale getiren sektördeki firmaların iştirakleri ile kaynaşmanın samimiyetin ve faydalı çalışmaların mümkün olacağı bir ortam oluşmasını sağlayan bu projenin başarılı olduğunu hep birlikte gördük. Sektörler Liginde olmaktan gurur duymaktayız. Tüm firmalara başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum.

Ömer Yılmaz

Orka Banyo Yön. Kur. Başkanı

1.Ulusal ve Uluslararası firmaların yer aldığı Sektörler Ligi'nde bulunmaktan ve bu sosyal sorumluluk projesinin bir parçası olmaktan dolayı gurur duymaktayız.Türkiye'nin ana sektörlerinde bulunan her biri kendi alanında lider kuruluşların tek bir çatı altında bir araya gelmesini sağlayan Sektörler Ligi'ne ve bu platformun oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sektörler Ligi Futbol Turnuvasında yer alan, sektörlerin değerli temsilcilerine başarılar diliyorum.

Saldıray Kızıltan

Samet Kalıp A.Ş. Yön. Kur. Başkanı

Ana Sponsor Kale Seramik oldu.

Sektörler Ligi 2012 Sezonun da Ana sponsor Kale Seramik firması olurken, Gümüş sponsor Horoz Lojistik, Forma sponsoru Demspor, Dijital sponsor 24 Saat Baskı, lige destek veren firmalar oldular.

Sektör Devleri yeşil sahalarda

2009 yılından itibaren yeşil sahalarda yer alan sektör devleri şöyle; Airfel, Arçelik, Art Aksesuar, Asas Alüminyum, Basf Yapı Kimyasalları, Betebe Mozaik, Borusan Mannesmann, Burcu Halı, Çağberk Group, Çanakkale Seramik, Çuhadaroğlu Holding, Daikin, dap yapı, Dortek Kapı, Düfa Boya, Ege Seramik, El-bi Elektrik, Fibrobeton, Garanti Koza, Gedik Holding, Genç Vernik, Hafele Türkiye, Hekim Yapı, Horoz Holding, Hürriyet Gazetesi, İnanlar İnşaat, Kale Kalıp, Kale Kilit, Kalekim, Kayalar, KlimaPlus, Makel Elektrik, Mesan Kilit, Ode Yalıtım, Orka Banyo, Philips Türkiye, Pimaş, Samet Kalıp, Saray Halı, Saray Çiftliği, Sika Yapı Kimyasalları, Sur Yapı, Termikel, Vefa Prefabrik, Viko Elektrik, Yapı Merkezi olmak üzere dünya devleri firmalar bulunuyor.

Bilgi için; www.sektorlerligi.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sektör devleri Yapı Ligi’nde buluştu!
  • 10.05.2013 11:16

Sektör devleri Yapı Ligi’nde buluştu!

Sektörler Ligi 2013 sezonu 04 Ekim’de Kadıköy tesislerinde büyük bir heyecanla b ...

Yapı Ligi fikstürü Kale Seramik ev sahipliğinde çekildi!
  • 02.11.2012 13:45

Yapı Ligi fikstürü Kale Seramik ev sahipliğinde çekildi!

2009 yılında Türk yapı sektörünün spor platformu olarak kurulan ve sektörün düny ...

Yapı Ligi BAŞLIYOR!
  • 01.04.2010 15:27

Yapı Ligi BAŞLIYOR!

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Yapı Devleri Futbol Ligi unutulmaz maçlara sah ...