maritbet girişmaritbet
Y kuşağını çalıştıran adam Robert Shaw İstanbul’a geliyor!

Y kuşağını çalıştıran adam Robert Shaw İstanbul’a geliyor!

ICT Summit NOW, tüm dünyaya Y kuşağının en verimli çalıştığı iş ortamlarının nasıl kurulması gerektiğini anlatan Robert Shaw’u ağırlıyor

Interpromedya'nın bu yıl 13.'sünü düzenlediği ve bu sene itibariyle “ICT Summit NOW Zirvesi” adıyla anılacak Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının en büyük bilişim zirvesi, Vodafone' nun ana sponsorluğunda 24- 26 Eylül 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Zirvenin ana tema konuşmacılarından BlueKiwi'nin CEO'su Robert Shaw'un sunumu, zirvenin ilk günü 24 Eylül Salı, Haliç Salonu'nda saat 13.00-13.45 saatleri arasında gerçekleşecek. Shaw, geleceğin yöneticileri olan Y kuşağının çalışmak istediği ofislerin nasıl olmaları gerektiğini anlatacak. 

Geleceğin ofisini anlatacak

Şirket içerisinde gereksiz e-posta trafiğini önleyerek verimli ve üst düzey iletişime olanak tanıyan kurumsal sosyal iletişim yazılımı BlueKiwi'nin CEO'su Robert Shaw, yapacağı sunumda, kurumların iletişim yapılarını sosyal organizasyonlara neden dönüştürmek zorunda olduklarından bahsedecek. Telefon ve e-postaya dayalı iletişim kültürlerini dönüştürmede nasıl yol almaları gerektiğini anlatacak. 

Shaw, Y kuşağının alışkanlıklarından da bahsederek, kurumlara ileride istihdam edecekleri çalışan profilini de anlatmış olacak. Böylelikle sunuma katılan işverenler Y kuşağı çalışanlarından en fazla verimi nasıl alabileceklerini de öğrenmiş olacak. 

Robert Shaw kimdir?

Robert Shaw, blueKiwi firmasının CEO'luğu görevine Nisan 2013'de gelmiştir ve uluslararası organizasyonlarda edindiği 20 yıllık deneyimi de beraberinde getirmiştir. Robert, bu görevinden önce ödüllü Atos Zero email TM programının Küresel Program Yöneticisi görevindeydi ve blueKiwi'nin 42 ülkede 74,000 çalışana adapte edilmesinden sorumluydu. Daha öncesinde ise Atos'un İngiltere ve İrlanda'da çeşitli stratejik programlarının uygulanması ile uğraşmaktaydı ve Atos firması içinde çeşitli üst düzey kurumsal dönüşüm projelerinde rol aldı.

Kısaca ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi'13 hakkında:

İnterpromedya tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Bilişim Zirvesi, bu yıl “Daha hiçbir şey görmediniz” teması altında gerçekleştirilecek. ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi'13, Avrupa-Asya ve Afrika kıtalarının en etkili ‘iş birliği' zirvesi olmayı hedeflerken, faaliyete geçtiği günden bu yana, bölgenin en önemli bilişim iş birliği fırsatlarına ev sahipliği yapmakta ve farklı coğrafyaların ve kültürlerin teknoloji ve iş dünyalarının buluştuğu, küresel bir etkinliğe dönüşmektedir. 

Bu yıl daha teknolojinin bize gösterecek çok şeyi olduğundan hareketle yola çıkan ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi'13, bölge ülkelerini bilişimin ortak paydasında, Türkiye'de buluşturacak. Orta Doğu, Kafkasya ve Balkan ülkelerinden gelecek teknoloji ve iş profesyonellerinin yanı sıra, ülkemizin siyaset, kamu ve iş çevrelerinin önde gelen temsilcilerin de katılacağı ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi'13 uluslararası boyutta bir teknoloji ve iş gündemi yaratacak. Zirve, geleceğe yönelik yenilikçi stratejileri ve yol haritalarını tartışmaya açarken, bölgede etkin iş birlikleri kurulmasına da zemin teşkil edecek. 

Bölgedeki bilişim teknolojileri ürün ve hizmetlerinin sağlayıcı ve kullanıcıları, düzenleyici ve kural koyucu kurumların temsilcileri, araştırmacılar ve akademisyenler, sınırların ötesine geçen bu buluşmada Türkiye'de bir araya gelerek küresel teknoloji gündeminde söz sahibi olacaklar.  

ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi'13, 24-26 Eylül 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. 

Kısaca İnterpromedya:

1992 yılında, Türkiye bilişim sektörüne yönelik tanıtım, bilgilendirme, pazarlama ürün ve hizmetleri sunmak üzere kurulan İnterpro Yayıncılık Araştırma ve Organizasyon Hizmetleri AŞ. 2006 yılında ismini İnterpro Holding AŞ. olarak değiştirdi. Kuruluşundan beri yapmakta olduğu tüm operasyonlarını da kendi şirketi olan İnterpromedya Yayıncılık Etkinlik Yönetimi ve Pazarlama Hizmetleri AŞ. bünyesine devretti.  İnterpromedya; yayıncılık, etkinlik yönetimi, araştırmalar ve katma değerli yeni nesil pazarlama hizmetleriyle Türkiye bilişim sektörü ve Türk iş dünyasını bir araya getirerek bilişim sektörüne değer katıyor ve sağlıklı büyümesine katkıda bulunuyor

http://www.ictsummitnow.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu
  • 25.04.2024 16:52

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları, ocak-mart döneminde, geçen yılın aynı d ...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!
  • 14.02.2024 10:19

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!

Kültür ve Turizm Bakanlığının internet adresinde yayımladığı verilere göre, İsta ...

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"
  • 31.01.2024 14:36

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"

Bakan Uraloğlu, İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğunun 338,5 kilometreden 39 ...