maritbet girişmaritbet
Viktor Yanukoviç'in lüks rezidansı görenleri şaşırttı

Viktor Yanukoviç'in lüks rezidansı görenleri şaşırttı

Ukrayna Devlet Başkanı Yanukoviç'in lüks rezidansı gezenler gördüklerine inanamadı

Ukrayna Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç'in Kiev'i terk ederek, kalesi olarak bilinen güneydoğu bölgesine gitmesinin ardından Kiev'in Mejigorye bölgesindeki devlet başkanlığına ait rezidans gece boyunca ziyaretçilerin akınına uğradı. Rezidansı korumakla görevli emniyet görevlilerinin de yerleşkeyi bırakıp gitmesiyle, binanın kontrolü protesto göstericileri tarafından oluşturulan halk savunması birliklerine geçti. Mejiroye rezidansı, bunun üzerine dün gece yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı. Devlet başkanının yaşadığı eve gelenler, rezidansı gezdi ve binanın çeşitli yerlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Rezidansta bulunan Yanukoviç'in yaklaşık bir kilo altından sikke şeklinde yapılan portesi, altından yapılan ekmek, Ukrayna para birimi olan grivnanın altından yapılmış nüshaları ve diğer lüks eşyalar ziyaretçileri hem şaşırttı hem kendilerine hayran bıraktı. Rezidansı görme imkanı bulan bazı ziyaretçiler de bu eşyalarla çektirdiği hatıra fotoğraflarını sosyal paylaşım siteleri üzerinden paylaştı. Rezidansta bulunan çok sayıda çok pahalı ve ender bulunan binek araç, motosiklet ve motorbot parkı da ziyaretçilerin en çok görmek istedikleri arasında yer aldı. Rezidans bahçesinde oluşturulan hayvanat bahçesi, golf sahası, suni şelale ve gölet, antik şehir görüntüsü ile çeşitli hamamlar ve çok değerli tuvalet eşyaları ziyaretçileri şaşkına uğrattı.


Lüks gemi şaşırttı
Rezidans bahçesindeki gölde bulunan lüks bir geminin niçin getirildiği ise küçücük gölün dış sularla bağlantısı olmamasından dolayı en çok merak edilenler arasında yer aldı.

Bu arada, bugün toplantısına devam eden parlamento genel kurulunda, Mejigorye rezidansının devlete ait demirbaş olarak kabul edilmesine ilişkin bir karar alındı.

AA

Yorum Yaz