maritbet girişmaritbet
Ünlü isimlerin gözdesi Venedik’in tam kalbinde!

Ünlü isimlerin gözdesi Venedik’in tam kalbinde!

St. Regis Venice, San Clemente Palace büyüleyici lokasyonu ve eşsiz servisi ile seçkin konuklarını ağırlıyor

Permak Grubu'nun, Venedik'te satın aldığı San Clemente Adası'nda yenileyerek faaliyete geçirdiği St. Regis Venice San Clemente Palace, bir otelden çok daha fazlasını sunuyor. Venedik San Marco Meydanı'nın tam karşısında, dünyanın dört bir yanından gelen özel konuklarına hizmet veren St. Regis Venice San Clemente Palace, lüks ve kalitenin ötesinde, benzersiz bir konaklama deneyimi yaşatıyor.

İtalya'nın en önemli tarih ve turizm merkezlerinden Venedik'teki San Marco Meydanı'nın tam karşısında bulunan ve birkaç dakikalık deniz yolculuğuyla ulaşılan San Clemente Adası'ndaki St. Regis Venice, San Clemente Palace haziran ayında kapılarını açtı.

Türkiye`nin önde gelen sanayive yatırım gruplarından biri olan Permak Grubu, geçtiğimiz yıl Venedik'te satın aldığı San Clemente Adası'nda bulunan ve  yenilediği St. Regis Venice, San Clemente Palace ile dünyanın dört bir yanından gelen seçkin konuklarına hizmet veriyor.

San Marco Meydanı'ndan otelin özel lüks tekneleriyle birkaç dakikada ulaşılabilen San Clemente Adası, eşsiz lokasyonu ile Venedik'teki müzelere, galerilere, etkinlik mekânlarına, dünyanın en lüks markalarının birbiriyle yarıştığı mağaza ve restoranlara kolay erişim olanağı da sunuyor.

Permak Grubu, yenilediği St. Regis Venice, San Clemente Palace'ın işletmesi için dünyanın saygın otel zincirlerinden Starwood Otel Grubu'nun en lüks markası St.Regis ile işbirliği yaptı.

Venedik lagünü manzarasında benzersiz St. Regis hizmetleri

Gerçek St. Regis deneyimi, yeniden dekore edilmiş 146 lüks odadan birinde veya cennet bahçelerinin çevrelediği ya da Venedik lagününe bakan Signature Suites'te konaklayarak başlıyor. St. Regis Venice, San Clemente Palace'ta  yüzme havuzu, iki bar ve üç restoran yer alıyor.

Restoranlardan Acquerello, Venedik lagününe ve San Marco meydanına bakan teraslarıyla dikkat çekiyor. Acquerello'da, Executive Chef Roberto Dal Seno'nun usta ellerinden çıkan eşsiz yemekler, Adriyatik Denizi'nin taze lezzetleri ve modern Venedik mutfağından esintilerle yapılıyor. Konuklar, benzersiz bir mönünün keyfini San Marco Meydanı'na bakan nefes kesici bir terasta çıkarabiliyor.

Adadaki bir başka binada yer alan 6 toplantı salonlu Kongre Merkezi ise 300 kişilik kapasiteye sahip.

Gerçek ‘kişiye özel hizmet', unutulmaz anlar

Klasik ve sofistike bir tarzı modern bir yaklaşımla yorumlayan St. Regis, Venedik'te beklentilerin ötesinde bir deneyim sunuyor. St Regis Venice, San Clemente Palace, markanın mirasını yansıtan mekânlarıyla en önemli törenlere ve etkinliklere ev sahipliği yaparken konuklarına unutulmaz anılar yaşatıyor. Markanın ayrıcalıklı hizmeti olan St. Regis Butler Service ile konukların her türlü ihtiyacına ve sorusuna cevap veriliyor. St. Regis ayrıcalığıyla, her odaya ayrılan özel hizmetliler, konuklara 24 saat hizmet veriyor. Otel, kişiye özel hizmeti gerçek boyuta taşıyor.
Lüks konaklama tesislerine, muhteşem bahçelere ve kişiye özel hizmetlere sahip olan otel dünyanın her yanından elit müşterilerini cezbediyor. St. Regis Venice, San Clemente Palace, Venedik'te birçok otelin uyguladığı gibi Nisan–Kasım ayları arasında hizmet veriyor.

San Clemente, Venedik'te helikopter pisti bulunan tek ada. St. Regis Venice, San Clemente Palace, yüzme havuzu olan iki otelden biri. Ayrıca tenis kortu ve golf sahası da bulunuyor. Otel, özellikle ünlü isimlerin düğün töreni organizasyonları için yoğun bir talep alıyor.

Emir Uyar: “Venedik'te Türk bayrağını dalgalandırmak gurur verici”

Permak Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Uyar, “Permak Grubu olarak,  gayrimenkul portföyümüzü yurtdışında da geliştirmek istedik. Turizm sektöründe yurtdışındaki ilk yatırımımızı da San Clemente Adası'na yaptık. Prestijli bir konumda dünyanın en iyi markalarından biri ile hizmet veriyoruz. Venedik, göz alıcı tarihi ve kültürel değerleriyle dünyanın seçkin isimlerinin buluşma noktası durumunda bir lokasyon. Türk bayrağının, dünyanın en gözde turistik beldelerinden birinde dalgalanması bizlere gurur veriyor. Şu anda otelimizde 205 odanın 145'i  hizmet veriyor. Otelin renovasyonu Ekim ayından itibaren devam edecek, Mayıs 2015'te tamamlanacak. Avrupa'da ilk 10'a girmeyi hedefliyoruz ve bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.

Bin yıllık tarihin izleri San Clemente Adası'nd

San Clemente Adası'nın tarihi, Kutsal Topraklar'dan yola çıkan göçmenleri ve askerleri ağırlamak için 1131 yılında inşa edilen orijinal kiliseye uzanıyor. 1645'te bir manastır olarak hizmet vermeye başlayan ada, 2003 yılında otele dönüştürüldü. Adadaki kilise, tarihi öneminin yanı sıra içinde çok değerli kabartma ve freskler de barındırıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ünlü isimlerin gözdesi Venedik’in tam kalbinde!
  • 06.08.2014 16:56

Ünlü isimlerin gözdesi Venedik’in tam kalbinde!

St. Regis Venice, San Clemente Palace büyüleyici lokasyonu ve eşsiz servisi ile ...

Selim Uyar Venedik’te ada satın aldı
  • 02.12.2013 08:35

Selim Uyar Venedik’te ada satın aldı

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar San Clemente Adası’nı v ...