maritbet girişmaritbet
Tokat'ta 4,9 büyüklüğünde deprem!

Tokat'ta 4,9 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre Tokat Erbaa'da 4,9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 19.11'de Tokat'ın Erbaa ilçesinde 4 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha kaydedildi. Depremin 21,15 kilometre derinlikte meydana geldiği bildirildi.

Deprem sırasında bazı vatandaşların evlerinden dışarı çıktıkları, ilçede artçı sarsıntıların devam ettiği öğrenildi. 

Deprem Ordu ve Giresun'da da hissedildi

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre 4,9 büyüklüğünde deprem Ordu'nun Aybastı, Kabataş, Korgan, Akkuş ve Ünye ilçeleri başta olmak üzere kent genelinde hissedildi. 

Deprem sırasında bazı vatandaşlar panikle evlerinden dışarı çıkarken, deprem nedeniyle panik atak geçiren bir yaşlı kadın ise sağlık ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Öte yandan depremin Giresun kent merkezi ile Bulancak, Piraziz, Keşap, Espiye ve Görele ilçelerinde de hissedildiği öğrenildi.

"Can ve mal kaybımız yok"

Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir ise, depreme ilişkin "Bana gelen ilk bilgilere göre çok şükür herhangi can ve mal kaybımız yok" dedi. 

Depremin merkezinin ilçeye bağlı Yoldere köyü olduğunu belirten Demir, "Bana gelen ilk bilgilere göre çok şükür herhangi can ve mal kaybımız yok. Gerekli incelemeler yapılıyor. Depremle ilgili gerekli açıklamalar AFAD tarafından yapılıyor" diye konuştu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul için susuzluk uyarısı!
  • 10.09.2020 09:45

İstanbul için susuzluk uyarısı!

İstanbul’daki barajlar kuraklık nedeniyle son 10 yıllık sürecin en kötü ikinci d ...

Tokat’ta deprem!
  • 07.01.2018 09:28

Tokat’ta deprem!

Tokat merkezde meydana gelen 4 büyüklüğündeki deprem Erbaa ilçesinde de hissedil ...

Tokat'ta 4,9 büyüklüğünde deprem!
  • 10.10.2015 09:22

Tokat'ta 4,9 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanl ...