maritbet girişmaritbet
Sultangazi Müftülük ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı

Sultangazi Müftülük ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı

Sivasi İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Hizmet Tesisi törenle hizmete açıldı

İçerisinde müftülük ve aile sağlığı merkezinin yer aldığı tesisin açılış törenine; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay katıldı. Sultangazi'de hizmet tesislerinin açılış kurdeleleri ardı ardına kesiliyor. Sivasi İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Hizmet Tesisi'nin de açılış kurdelesi kesilerek hizmete girdi. Hizmet tesisinde müftülük ve Lütfiye Nuri Burat Aile Sağlığı Merkezi yer alıyor. Uğur Mumcu Mahallesi'nde düzenlenen açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım, İlçe Müftüsü Ertuğrul Koyuncu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, hizmet tesisin yapımını üstlenen bağışçı Hüseyin Tuğlacı'ya teşekkür ederek Sultangazililer'in hizmetine sunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Sultangazi'nin her yerinde gelişim olduğunu kaydeden Başkan Topbaş, “Sultangazi'deki değişimleri görenler yarın bu ilçeye imrenecekler. Halktan aldığımız sorumluluk bilinciyle daha farklı yarınlara hep birlikte ilerleyeceğiz” dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise yaptığı konuşmada,  Sultangazi'de büyük bir değişimin yaşandığını ifade etti. Birçok tesisin hizmete açıldığına dikkat çeken Başkan Altunay şunları söyledi: “Göreve geldiğimizde Sultangazi'yi marka şehir yapmak için büyük hayallerimiz vardı. Önce hedeflerimizi ortaya koyduk ve gayretle çalıştık. Sultangazi'nin her köşesinde, her caddesinde her sokağında yapılan yeni hizmetlerin izlerini görebiliyorsunuz. Eğitimden sağlığa, sosyal alanlardan çevreye varıncaya kadar her alanda Sultangazi'nin gelişimi için çalışmayı sürdürüyoruz. 5 yılda 22 okulu ilçemize kazandırdık; 5 okulun ihalesi tamamlandı. 12 olan Aile Sağlığı merkezi sayısını 27'ye çıkardık. 95 olan park sayısını 230'a ulaştırdık. Kişi başına düşen yeşil alan miktarını 0.2'den 5 metrekareye çıkardık. Sultangazi için aşkla inançla çalışmayı sürdüreceğiz.”

İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz da tesisin ilçeye önemli hizmetler sunacağını söyledi. Program sonunda ise Sultangazi Kaymakamı ile Başkan Altunay bağışçı Hüseyin Tuğlacı'ya teşekkür plaketi takdim etti. Protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek; vatandaşlarla birlikte hizmet binasını gezdi.   


istanbulajansi.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 6. AVM kütüphanesi Vega İstanbul AVM'de açıldı
  • 31.12.2020 17:17

Türkiye'nin 6. AVM kütüphanesi Vega İstanbul AVM'de açıldı

Kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Türkiye'nin 6. alışveriş merkezi kütü ...

 Kuzey Marmara Otoyolu’nda son 112 kilometre
  • 23.07.2020 10:00

Kuzey Marmara Otoyolu’nda son 112 kilometre

İstanbul’un yeni bir otoyol ağı ile mevcut sistemin yükünü hafifletmeyi hedefley ...

Sultangazi Belediyesi’nden 5 milyon TL’ye kiralık 2 dükkan
  • 02.01.2019 10:07

Sultangazi Belediyesi’nden 5 milyon TL’ye kiralık 2 dükkan

Mülkiyeti Sultangazi Belediyesi’ne ait olan 2 eczane toplam bedeli 5 milyon 760 ...

Sultangazi Belediyesi'nden kiralık 4 işyeri
  • 20.11.2018 09:23

Sultangazi Belediyesi'nden kiralık 4 işyeri

Mülkiyeti Sultangazi Belediyesi'ne ait olan 4 işyeri 10 yıl kiralama süresiyle i ...

İstanbul'da 10.2 milyon liralık arsa satılacak!
  • 28.08.2018 09:49

İstanbul'da 10.2 milyon liralık arsa satılacak!

Sultangazi Belediyesi Başkanlığından, Sultangazi İlçesi, 50.Yıl Mahallesi'nde ye ...

İstanbul Sultangazi’de 10.5 milyon TL’ye satılık arsa!
  • 20.12.2017 10:13

İstanbul Sultangazi’de 10.5 milyon TL’ye satılık arsa!

Sultangazi Belediyesi, 50. Yıl Mahallesi’nde konumlanan arsayı 10 milyon 500 bin ...