maritbet girişmaritbet
STOSA’dan yeni yıla özel indirim!

STOSA’dan yeni yıla özel indirim!

İtalyan mutfak devi STOSA Cucine, müşterilerine yeni yıla özel yüzde 35 indirimli mutfaklar sunuyor.

İtalyan mutfak devi STOSA Cucine, mutfaklarını yenilemek isteyenlere yeni yıla girerken kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yeni yılı yüzde 35'e varan indirimlerle karşılayan STOSA, Avcılar ve Bakırköy mağazalarında her zevke ve bütçeye uygun farklı mutfak modelleri sunuyor.

Türkiye'nin en büyük mutfak showroom'u olan ilk mağazasını Avcılar'da açan STOSA Cucine, yeni yıla girerken geniş ürün yelpazesiyle mutfaklara renk katıyor. Avcılar ve Bakırköy mağazalarında ürünleri kişiye özel olarak farklı modellerle birleştirip tasarlama fırsatı sunan STOSA, yeni yılı yüzde 35'e varan indirimlerle karşılıyor. 

STOSA mutfakları

İtalyan mutfak devi STOSA'yı Türk tüketicisiyle tanıştıran STOSA Cucine Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; yeni yıla özel kampanya ile ilgili bilgi verdi. Aydın, "İstanbul Avrupa Yakası'ndaki Bakırköy ve Avcılar mağazalarımızla  İtalyan mutfak devi STOSA'yı tüketicilerle buluşturuyoruz. Yeni bir mutfak yaptıracak veya mutfaklarını yenilemek isteyenlere STOSA olarak yeni yıla girerken yüzde 35 indirim fırsatı sunuyoruz. Ürün çeşidi ve fiyat aralığıyla her kesimden gelen talebi kolaylıkla karşılayabiliyoruz. Mutfak fiyatları 5 bin liradan başlıyor. 

Türkiye'nin en büyük mutfak showroom'u olan 750 metrekarelik Avcılar mağazamızda her zevke ve bütçeye uygun 19 farklı mutfak modeliyle hizmet veriyoruz. Bakırköy mağazamızda da bir çok modeli bir arada bulmak mümkün. 2017 yılında İstanbul'daki 3'üncü şubemizi ise Anadolu Yakası'nda açmayı planlıyoruz" dedi.

Aykar Grubu bünyesindeki Doruk Mekan Tasarım'la Türkiye pazarına giren ünlü mutfak markası STOSA Cucine, İstanbul Avrupa Yakası'ndaki Avcılar ve Bakırköy mağazalarıyla ziyaretçilerini bekliyor. 

STOSA, her zevke hitap eden birbirinden özel, şık tasarımlı, modern, çağdaş ve klasik çizgileri barındıran mutfak modellerini kişiye özel tasarımlarla birleştirilebiliyor.

STOSA, modern muftak çeşitleri arasında yer alan şık çizgilere sahip Maya; modern, pratik ve işlevsel tasarımıyla dikkat çekiyor. Dinamik ve genç görünümüyle modern yaşama ayak uyduranlar için tasarlanan Maya'nın, 4 farklı kapak seçeneği ve 13 farklı konseptte yüzey alternatifleri bulunuyor. 

STOSA mutfakları

Diğer modern mutfak çeşitleri arasında Aliant, City, Mood, Aleve, Replay Next, Bring, Milly, Life, Brillant, Malibu yer alıyor.

Çağdaş tasarım isteyenler için ise Maxim, Beverly, Ontarıo mutfak modelleri bulunuyor.  Maxim, modern yaşam tarzına uyum sağlayan modülleriyle, geniş kabinler ve duvar üniteleri arasında size kişileştirilebilir alternatifler oluşturuyor. Yenilikçilik ve geleneği birleştiren maksimum fonksiyonellik ve şık bir tarz sunan Maxim, duvar monte ünitelerinin geliştirilmesi, mekanı optimize eden yeni kompakt modülleri de sizin zevkinize sunuyor.

Klasik mutfak sevenler için de Dolcevita, Bolgheri, Saturnia, Aida, Focolare, Ginevra ve Malaga modelleri yer alıyor. Klasik tarzda bir model olan yeni Dolcevita, İtalyan işçiliğini yeniden yorumluyor. Kaliteli yüzeyler ve popüler dekoratif ayrıntılara özen gösterenler için, beyazdecapé, altın tel fildişi, gümüş tel beyaz, siyah decapé, altın tel ceviz, altın tel inci, mat vernikli beyaz ve gümüş tel gölge vernikli gri olarak tercihlerinize sunuluyor. 

40 ülkeye ihracat yapıyor

Dünya çapında 40 ülkeye ihracat yapan yarım asırlık marka STOSA, Toskana Vadisi'nde konumlanıyor. STOSA, 50 bin metrekarede iki ayrı fabrika ile dakikada 4 mobilya parçasını üretme kapasitesiyle her yıl 30'dan fazla model ve 200 farklı yüzey ile birlikte 30 bin mutfak, her gün 130 makinede 3 bin kapak üretimi gerçekleştirebiliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

STOSA’dan yeni yıla özel indirim!
  • 01.12.2016 11:09

STOSA’dan yeni yıla özel indirim!

İtalyan mutfak devi STOSA Cucine, müşterilerine yeni yıla özel yüzde 35 indiriml ...

İtalyan Stosa, Türkiye pazarına girdi
  • 30.09.2016 15:44

İtalyan Stosa, Türkiye pazarına girdi

Ünlü İtalyan markası 'STOSA Cucine' Aykar Grubu bünyesindeki Doruk Mekan Tasarım ...

Aykar İnşaat, Stosa markasını Türkiye'ye getiriyor
  • 18.08.2016 14:16

Aykar İnşaat, Stosa markasını Türkiye'ye getiriyor

Türkiye pazarına girme kararı alan yarım asırlık marka ‘Stosa’; Aykar İnşaat tar ...