maritbet girişmaritbet
Spot Blue, Londra'da en iyi gayrimenkul acentası web sitesi ödülünü aldı!

Spot Blue, Londra'da en iyi gayrimenkul acentası web sitesi ödülünü aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödulleri'nde Spot Blue, En İyi Gayrimenkul Acentası Web Sitesi ödülüne layık görüldü

 

Eylül ayında Londra'da düzenlenen ve birbirinden değerli projelerin yarıştığı ‘2012-2013 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde “En İyi Gayrimenkul Acentası Web Sitesi – Türkiye” alanında birincilik ödülünü aldı.
 
 
www.spotblue.com'un bu unvana sahip oldugunu saygın olay Londra Marriott Hotel 24 Eylul Pazartesi günü açıklandı. Avrupa Gayrimenkul Ödülleri ayrıca küresel emlak endüstrisinde tanınan uzun zaman önce kurulmuş olan Uluslararası Emlak Ödulleri'nin bir parcasi olarak yer almaktadir.
 
 
Spot Blue, bir aile şirketi olup David Walker yurt dışı emlak sektöründeki 20 yıldan fazla deneyimleriyle oğlu Julian ile çalışmalarını geliştirip devam ettirmektedir. Yönetmen Julian Walker şirketin başarısı üzerine şöyle yorumladı:
‘' Yuksek standartlara ulaşmak için verdigimiz efor ve çalışmalarımızın uluslararası gayrimenkul endustrisinde resmen tanınmış oluşundan onur duyduğumuzu belirtmek isterim.
 
‘'Web sitesi yayınlamış olduğu her şey üzerine şeffaflık ve netliği ile Turkiye'de mülkiyet alıp satma konusunda insanlara yardım ederken iş etnik ve yaklaşım şeklimizi yansıtmaktadır. 2003 yılında başladığımız ticari çalısmalarımızdan şimdiye kadar bu değerlerimizdeki üzerine hiç bir görüş kaybımız olmamıştır”
 
 
2009 Ekim tarihinde Spot Blue İngiltere'deki ilk Turk emlak acentası olarak inşaat firmalarıyla calışmaya karar vermeden önce gerekli inşaat raporlarının tamamlanmasını talep etmeye başlayan emlak acentası konumundadır.
 
 
Spot Blue'nun  şirket raporları araştırması calışması inşaat firmasının sadece kanunen kayıtlı olduğunu kontrol etmekle kalmayıp aynı zamanda firmanın ne zaman yasal olarak kayıtlı olduğu, geçmişteki ve şuan ki kurucuları, üst düzey çalışanları, gelişiminin geçmiş tarihi ve şuandaki son durumu  ve yıllık karını içeren geniş çaplı bir çalısmadır.
 
 
 Spot Blue' nun mülkiyet endustrisindeki uzun vadeli yüksek standartları aşağıdaki sektöre ait dernek birliklerinin üyeliklerine dahil olmaktadır.  Uluslararası Emlak Uzmanları Dernegi (AIPP),  Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI), Ulusal Emlakçılar (bünyesinde FOPDAC) (NAEA), Ingiliz Ticaret Odası'nda Türkiye'de (BCCT), Uluslararası Emlak Federasyonu (FIABCI) ve Confédération Européenne de l'Immobilier (CEI)  ve Türkiye'nin Gayrimenkul Yatırım Şirketleri Derneği (GYODER). 
 
 
Spot Blue'nun aldığı bir çok yorumun arasında, HM İngiltere Başkonsolosluğu İstanbul ve UKTI Turkiye Direktörü,  Spot Blue kurucusu David Walker için  ‘' David dikkatli  bir şekilde odaklanmış profesyonel olarak beraberindeki kişileri ve iş arkadaşlarını da daha fazla ileri gitmeleri için destekleyen ve sohbetlerimizde iş konularıyla alakalı tecrübe ve düşünceleriyle isabetli yönde  ilerleyen bir profesyoneldir ‘' Londra Türk Büyükelçiliği Ticaret Müşteşarı yaptığı açıklamada ‘' David, sadece bilmeni isterim ki göstermis olduğun bağlılık ve çalışmalar Türkiye – İngiltere ticareti için çok önemli bir yer almaktadır. Ve katkınızdan ötürü minnettarız ‘'
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Spot Blue, Londra'da en iyi gayrimenkul acentası web sitesi ödülünü aldı!
  • 12.10.2012 14:26

Spot Blue, Londra'da en iyi gayrimenkul acentası web sitesi ödülünü aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödulleri'nde Spot Blue, En İyi Gayrimenkul Acentası Web Sites ...

Türkiye’de İngilizlere emlak satışı için reklam çağrısı
  • 14.10.2011 19:01

Türkiye’de İngilizlere emlak satışı için reklam çağrısı

Merkezi Londra’da bulunan ve ağırlıklı olarak Avrupalı yatırımcılara Türkiye eml ...