maritbet girişmaritbet
Schneider Electric, WIN Otomasyon 2013 Fuarı’na katıldı!

Schneider Electric, WIN Otomasyon 2013 Fuarı’na katıldı!

Enerji yönetimi alanında dünya çapında uzman Schneider Electric, Türkiye ve Avrasya Bölgesi’nde imalat endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olan WIN Otomasyon 2013 Fuarı’na katıldı

 

Schneider Electric fuarda, gerçek makineler ve otomasyon sistemlerinin sergilendiği anlatım alanında Endüstriyel Tesis Çözümleri, Makine Çözümleri, Yeni Ürünler ve Enerji Üniversitesi Cafe olmak üzere dört ana bölümle yer aldı.
 
Schneider Electric'in örnek sistemlerini kurduğu standında, makinelerin çalışma mantığını detaylı bir şekilde gösteren demolar ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.
 
Enerji yönetimi alanında dünya çapında uzman Schneider Electric, imalat endüstrisinin en yeni ürün ve hizmetlerinin profesyonel ziyaretçilere sunulduğu ve bu yıl 21-24 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen WIN Fuarı'na katıldı.
 
Schneider Electric fuarda; Endüstriyel Tesis Çözümleri, Makina Çözümleri, Yeni ürünler ve Enerji Üniversitesi Cafe olmak üzere dört ana bölümle yer alarak, yeni makine kontrol,proses ve enerji kontrol sistemlerini tanıttı.
 
Schneider Electric'in üstün robot teknolojisi büyük ilgi gördü
 
Schneider Electric'in fuarda tanıttığı sistemler arasında yer alan Proses, Gıda ve Paketleme uygulamalarında Schneider Electric Robotları'nın ve real time SERCOSIII haberleşme sisteminin kullanıldığı PacDrive3 Delta Robot'lu ‘Tic-Tac-Toe' makinesi büyük ilgi gördü.
 
Makine otomasyonunda dünyada 100.000'den fazla makine referansı ve özellikleriyle yeni bir dönemi başlatan SoMachine OEM yazılım platformu ziyaretçilere uygulama ile tanıtıldı.
 
Ayrıca nerede olursanız olun Schneider Electric ile operatör panelinizi iOS ve Android işletim sisteminizden kontrol etmenizi sağlayan akıllı telefon veya tablet PC üzerinden izlenebilir veya kontrol edilebilir paneller ve yeni motion kontrolörle basit CNC uygulamalarının CANmotion haberleşmesi üzerinden 3 eksen senkronizasyonu da fuar katılımcı ve ziyaretçilerinin bilgisine sunuldu.
 
Enerji uzmanı Schneider Electric'ten enerji dostu ürünler
 
Schneider Electric'in enerji alanındaki uzmanlığıyla geliştirdiği sınıfının en küçük boyutlarına sahip, 0.75kW'tan başlayıp 2.400kW'a kadar uzanan serisiyle, 1.200kW 690V IP54 ATV61 hız kontrol sistemi ve 10kV 16000 kVA' ya kadar ortagerilim sürücü çözümleri, Yeni Proses ve Enerji Kontrol Sistemleri Standı'nda yer aldı. Fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği stantta ayrıca;çimento, maden, mineral, su, atıksu arıtma, endüstriyel proses makineleri ve enerji santrallerinde kullanılan motor hız kontrol çözümleri tanıtıldı.
 
TeSys T ve TeSys U Akıllı Motor Yol Verme ve Koruma Sistemleri, Enerji Analizörü kullanmaya ihtiyaç bırakmayan ve şalterler üzerinden enerji izlemenin sergilendiği Micrologic Enerji İzleme ve Kontrol Sistemi demosu ve 4000A'lik yeni teknolojiye sahip Linergy Evolution bara sistemlerinin de tanıtıldığı stantlarıyla Schneider Electric, WIN Fuarı'nın en dikkat çeken katılımcılarından biri oldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart'ta TÜYAP'ta yapılacak!
  • 01.03.2022 10:50

Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart'ta TÜYAP'ta yapılacak!

44 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma nokta ...

Schneider Electric Türkiye İnovasyon Zirvesi tamamlandı!
  • 06.11.2021 10:12

Schneider Electric Türkiye İnovasyon Zirvesi tamamlandı!

Schneider Electric tarafından düzenlenen ve küresel iklim sorunlarının ele alınd ...

THY'nin İstanbul Havalimanı'ndaki binalarında Schneider imzası!
  • 09.10.2021 09:17

THY'nin İstanbul Havalimanı'ndaki binalarında Schneider imzası!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'ndaki binaları, Schneider Electr ...

Schneider Electric'ten doğayı koruyacak taahhüt!
  • 17.06.2021 09:20

Schneider Electric'ten doğayı koruyacak taahhüt!

Schneider Electric, 2030’a kadar operasyonlarında net sıfır biyoçeşitlilik kaybı ...

Schneider Electric, Mikro Veri Merkezi C Serisini genişletti
  • 31.05.2021 17:25

Schneider Electric, Mikro Veri Merkezi C Serisini genişletti

Schneider Electric, 43U ile birlikte EcoStruxure Mikro Veri Merkezi C Serisinin ...

Schneider, veri merkezlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor
  • 27.05.2021 17:07

Schneider, veri merkezlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor

Schneider Electric, Edge çözümü ile veri merkezlerinin Endüstri 4.0'a geçişlerin ...