maritbet girişmaritbet
Prens Harry ve Meghan Markle yeni evlerini nasıl döşedi?

Prens Harry ve Meghan Markle yeni evlerini nasıl döşedi?

Bütün dünyayı şoke eden bir kararla İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ile Meghan Markle, Santa Barbara'da yeni hayatlarına başladı.

Bir süre dolar milyarderi yapımcı ve oyuncu Tyler Perry'nin evinde kalan Meghan Markle ve Prens Harry, yaz aylarında 14 milyon dolara satın aldıkları Santa Barbara'daki malikaneye taşındılar.

HALA GÜNDEMİN İLK SIRALARINDA 

Her ne kadar artık İngiliz kraliyet ailesi üyesi olmasalar da Prens Harry ve Meghan Markle, hala eskisi gibi dünya gündeminde ilk sıralarda yer alıyor.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE GÖREV ALIYORLAR 

Prens Harry ve Meghan Markle, sık sık sosyal sorumluluk projelerinde görev üstleniyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle kalabalıklara karışmasalar da internet üzerinden birçok etkinliğe konuk oluyor ve kamera karşısına geçiyorlar.

ONLINE KATILIM 

Bu etkinliklerin çoğuna da yeni evlerinin farklı odalarından bağlanıyor. Durum böyle olunca da ünlü çiftin evlerinin içi de meraklı gözlerin önüne seriliyor.

MERAKLILAR YENİ MALİKANELERİNİN İÇİNİ DE GÖRÜYOR 

Çiftin, ne renk koltuklar aldığı, evlerini nasıl dekore ettikleri ortaya çıkıyor. Aslında online olarak katıldıkları etkinliklerin amacı bambaşka olduğu halde dikkatler çiftin malikanesiyle ilgili ayrıntılara yöneliyor.

PASTEL TONLAR AĞIRLIKTA 

Bu videolardan göründüğü kadarıyla Prens Harry ile Meghan Markle, evlerinin kamera karşısına geçtikleri bütün odalarını pastel tonlarda döşemişler.


SADE AMA PAHALI 

Aksesuarları da sade görünüşlü ama epey pahalı. Bazı odalarda arka planda özellikle de Meghan Markle'ın konuk olduğu etkinlikle ilgili kitapların bulunması da dikkat çekici.


ÇİÇEKSİZ BIRAKMADILAR 

Çift, malikanelerinin odalarını çiçeksiz de bırakmamış. Kiminde saksı içinde kiminde de vazoda çiçekler çiftin videolarında dikkat çekiyor.


ARTIK KENDİ MALİKANELERİ VAR 

Bir yaşındaki oğulları Archie ile birlikte bir süredir, Hollywood'un ünlü oyuncu ve yapımcılarından Tyler Perry'nin Los Angeles'daki malikanesinde kalan çift, şimdi kendi saray yavrusu evlerine taşındı.


ZENGİN MUHİTTE YAŞAYACAKLAR

14 milyon dolar gibi aslında söz konusu bölge için makul sayılabilecek bir fiyata satın alınan malikaneye komşu mülkler arasında Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres gibi ünlülerinkiler de var.


14 MİLYON 650 BİN DOLAR 

Dokuz tane yatak odası ve 16 tane banyosu bulunan bu malikane için ödenen paranın da 14 milyon 650 bin dolar olduğu belirtiliyor. 2003 yılında inşa edilen malikane, 2009 yılında Prens Harry ve Meghan Markle'dan önceki sahibine 24 milyon dolara satılmıştı. Çift, evlendikten sonra Kensington Sarayı'nda Prens Harry için ayrılan evde yaşadıktan sonra bebekleri doğmadan önce Frogmore Cottage'ı renove ettirip oraya taşınmıştı.

 

TYLER PERRY'NİN MALİKANESİNDE KALDILAR 

Fakat orada uzun süre yaşamayan Prens Harry ve Meghan Markle, aileden ayrılıp önce Kanada'nın Vancouver kentinde nehir kenarında lüks bir evde yaşadı. Sonra da ABD, Los Angeles'ta Tyler Perry'nin lüks bir malikanesinde ikamet etti. Çift, böylece ABD'de kendilerine ait ilk malikaneyi de satın almış oldu.


KÜTÜPHANE DE VAR SAUNA DA 

Çiftin yeni hayatlarını kuracağı bu malikane, çok geniş bir arazi üzerine inşa edildi. Malikanenin bahçesinde tenis kortu, yüzme havuzu ve bir de çay evi bulunuyor. Bunun yanı sıra malikanenin ana binasında bir kütüphane, iki tane sauna, oyun odası, spor salonu, beş otomobile uygun bir garaj da bulunuyor.


GÜL BAHÇELERİ, SERVİ AĞAÇLARI 

Malikanenin bahçesi ise son derece bakımlı. Arazi içinde gül bahçeleri, servi ağaçları, lavanta bahçesi hatta yüz yıllık zeytin ağaçları da bulunuyor. Malikanenin iki yatak odalı bir de konuk evi var. Ana binanın hemen yanındaki bu yapıda ise Meghan Markle'ın annesi Doria Ragland'ın yaşayacağı konuşuluyor. Birkaç ay önce ortaya atılan iddialara göre Ragland, uzun süredir çiftle birlikte yaşıyor ve torunu Archie'nin bakımını dadılarla birlikte üstleniyor.


GİZLİ ÖZEL YAŞAM 

Santa Barbara'nın Montecito adlı bölgesinde bulunan malikane, çifte aradıkları "gizli özel yaşam" seçeneğini de fazlasıyla sunuyor. Ana bahçe kapısından girdikten sonra kat edilen uzun yol, etrafındaki yüksek ağaçlar ve çevre düzenlemesi de buna uygun.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çankaya'da çökme riskine karşı bir apartman daha boşaltıldı!
  • 17.04.2021 10:06

Çankaya'da çökme riskine karşı bir apartman daha boşaltıldı!

Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemi ...

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin yüzde 74'ü tamamlandı!
  • 13.03.2021 14:31

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin yüzde 74'ü tamamlandı!

Kocaeli'de 350 milyon avroluk yatırımla projelendirilen Kocaeli Entegre Sağlık K ...

Meghan Markle, Hollywood'a yakın olan evi tercih etti!
  • 26.12.2020 09:26

Meghan Markle, Hollywood'a yakın olan evi tercih etti!

Oyunculuğa dönmeye hazırlanan Meghan Markle, Santa Barbara'daki malikaneyi de bu ...

Prens Harry ve Meghan Markle yeni evlerini nasıl döşedi?
  • 01.10.2020 11:35

Prens Harry ve Meghan Markle yeni evlerini nasıl döşedi?

Bütün dünyayı şoke eden bir kararla İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Ha ...

Bakan Soylu'dan Bodrum'da kiralık ev tepkisi!
  • 23.09.2020 13:43

Bakan Soylu'dan Bodrum'da kiralık ev tepkisi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bodrum'da kiralık ev bulma konusunda yaşanan sık ...