maritbet girişmaritbet
Polisan Boya ile Büyükada’daki evlerin çehresi değişti!

Polisan Boya ile Büyükada’daki evlerin çehresi değişti!

Yaklaşık 10 yıldır belediyelerle ortak boyama kampanyaları yürüten ve bugüne kadar Mardin, Malatya, Erzurum, Bitlis, Burhaniye, Isparta, Kadıköy, Pendik, Beyoğlu gibi birçok il ve ilçenin çehresini değiştiren Polisan Boya, güzelliği ile ünlü Ada evlerini daha da güzelleştiriyor

 

Yaklaşık 10 yıldır belediyelerle ortak boyama kampanyaları yürüten ve bugüne kadar Mardin, Malatya, Erzurum, Bitlis, Burhaniye, Isparta, Kadıköy, Pendik, Beyoğlu gibi birçok il ve ilçenin çehresini değiştiren Polisan Boya, güzelliği ile ünlü Ada evlerini daha da güzelleştiriyor!

Polisan Boya'nın kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürüttüğü çalışma ile Büyükada'daki Şehit Recep Koç Caddesi üzerindeki tüm binalar Polisan Boya ile boyandı. Polisan ve Adalar Belediyesi işbirliği ile yapılan “Evlerimiz Gülümseyecek, Adalarımız Güzelleşecek” boyama kampanyasının açılışı Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu ve Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis'in katılımıyla gerçekleşti.

Yaşam alanlarının değişen çehresinin il ve ilçe sakinleri nezdinde büyük memnuniyet yarattığı Polisan Projesi'yle Büyükada'daki Şehit Recep Koç Caddesi üzerindeki tüm binaların ve Ada'daki 10 kamu binasının boya ihtiyacı Polisan tarafından karşılandı. Örnek bir sokağın güzelleştirilmesi ile başlatılan projenin devamı Ada sakinlerine Polisan Liste Fiyatı üzerinden yüzde 50 indirim ve kredi kartına 12 taksit avantajı ile sağlanacak ödeme kolaylığı ile devam edecek.

Kültürel mirasa Polisan katkısı

Açılışta konuşan Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Polisan Boya olarak sosyal sorumluluk bilinciyle pek çok şehrin güzelleşmesine katkıda bulunduklarını ancak çocukluğundan beri yazlarını geçirdiği Büyükada'da böyle bir projeyi başlatmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. Bitlis, “Adalar'ın İstanbul'un ve Türkiye'nin gerek taşıdığı tarihi ve kültürel mirası ile gerek doğal güzellikleri ile çok özel bir değeri. Polisan olarak bu güzelliği daha da güzelleştirebilirsek ne mutlu bize” dedi

Gelecek kuşaklara bırakılacak bir miras…

Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu'da yaptığı konuşmada, Polisan'ın katkılarıyla bakımsız binaların boyanarak yapyeni bir görünüme kavuştuğunu dile getirerek, “Bizim amacımız Adaları herkesin örnek olacağı, herkesin beğeneceği bir yerleşim yeri haline getirmek ve bunu gelecek kuşaklara taşımak. İlk Büyükada'da başlayan boyama seferberliği ilkbaharda diğer adalarda devam edecek. Bu seferberliğe katılmaya tüm Ada halkını davet ediyorum. Polisan'a Adalar'a yaptığı bu katkıdan dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Etkinlikte karşılıklı protokol imzalanmasından sonra Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi,  davetliler ve Ada halkının katılımı ile örnek bir ev boyandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Bridgestone, Fransa'daki fabrikasını kapatacak
  • 17.09.2020 14:35

Bridgestone, Fransa'daki fabrikasını kapatacak

Bridgestone, düşük talep ve yüksek rekabet nedeniyle Fransa'daki lastik fabrika ...

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor
  • 17.09.2020 14:02

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor

San Deco zararlı uçucu bileşenler ve toksik maddeler içermeyen ürün gruplarıyla ...

Polisan Boya'ya EPD Panel'nde büyük ödül!
  • 04.11.2016 10:40

Polisan Boya'ya EPD Panel'nde büyük ödül!

SBE 2016 Konferansı bünysinde düzenlenen EPD Paneli'nde Polisan Boya ödül aldı. ...

Polisan Boya'nın yüzde 50'sini Japon Kansai aldı!
  • 31.10.2016 11:12

Polisan Boya'nın yüzde 50'sini Japon Kansai aldı!

Polisan Holding'in iştiraki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'si ...

Polisan Boya Avrupa’dan ‘çevre etiketi’ aldı
  • 28.11.2015 12:51

Polisan Boya Avrupa’dan ‘çevre etiketi’ aldı

Polisan Boya, üretmiş olduğu 4 adet iç ve dış cephe ürünleri ile Çevresel Ürün B ...

‘Barış Sokağı’, Polisan ile yeniden hayat buldu
  • 29.09.2014 10:41

‘Barış Sokağı’, Polisan ile yeniden hayat buldu

Polisan, Hakkâri Barış Sokağı’nın boya sponsoru oldu ...