maritbet girişmaritbet
Nurus, Orgatec 2012 Fuarı’nda 620 metrekarelik standıyla dikkat çekti!

Nurus, Orgatec 2012 Fuarı’nda 620 metrekarelik standıyla dikkat çekti!

Dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan “Orgatec 2012 Fuarı”na (Uluslararası Ofis Yönetim ve İç Tasarım Fuarı) katılan Nurus, Japonya’dan Kazakistan’a, Avustralya’dan Afrika’ya kadar yeni işbirliklerine imza attı. 23-27 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara 620 metrekarelik standla katılan Nurus, en geniş alana sahip Türk markası oldu

 

Dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan “Orgatec 2012 Fuarı”na (Uluslararası Ofis Yönetim ve İç Tasarım Fuarı) katılan Nurus, Japonya'dan Kazakistan'a, Avustralya'dan Afrika'ya kadar yeni işbirliklerine imza attı.  23-27 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara 620 metrekarelik standla katılan Nurus, en geniş alana sahip Türk markası oldu.

Türkiye'nin yanı sıra yurtdışında da geniş bir coğrafyada faaliyetlerini sürdüren Nurus, 23-27 Ekim 2012 tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen Orgatec 2012 Fuarı'nda kurduğu yeni işbirlikleri ile bir Türk şirketi olarak gücünü dünyaya gösterdi. Yaklaşık 100 ülkeden 1000'e yakın firmanın katıldığı ve binlerce yerli ve yabancı profesyonelin yoğun ilgi gösterdiği fuara Nurus, geri dönüşümlü malzemeden yapılan ve iş hayatında motivasyon ve mutluluğun verimlilik sağlamaktaki önemini vurgulayan 620 metrekarelik özel tasarım standıyla katıldı. 

Farklı ülkelerin kültürü, beklentileri ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak yeni ve insan odaklı tasarımlarıyla sektör profesyonellerini etkileyerek uluslararası birçok yeni işbirliğine imza attıklarını ifade eden Nurus Yönetim Kurulu Başkan Vekili Güran Gökyay, “İş anlaşmaları, yeni bağlantılar kurulması ve yurtdışı müşterilerimizle bağlarımızın güçlenmesi açısından bizler için çok başarılı ve verimli bir fuardı. Geçtiğimiz yıllar içerisinde yurtdışında kendi markamız ile 11 mağaza açmıştık. Fuarda imzaladığımız Kırgızistan ve Kazakistan anlaşmaları sonrasında bu sayıya 3 yeni mağaza daha ekliyor olacağız. İngiltere, Fransa ve Almanya'daki dağıtım kanallarımızı güçlendirecek çok sayıda talep aldık. Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Hindistan'daki bayi yapımızla birçok verimli görüşme gerçekleştirdik. ABD, Güney Amerika ve Avustralya'dan firmalarla ürünlerimiz ve marka kullanımı/lisans hakları için birçok görüşme yapıldı. Bir kez daha gördük ki Nurus, bölgesel bir lider olma noktasında emin adımlarla ilerlemektedir. Tüm bu gelişmeler bize yaptığımız işin doğruluğunu gösterdi ve Türk markası olarak dünyadaki birçok coğrafyada bu kadar güçlü sesimizi duyurabildiğimiz için gurur duyduk” dedi.

60'lı yılların retro ruhundan esinlenerek ileri teknoloji ile tasarımlarına yeni bir perspektif getirdiklerini ve fonksiyonalite ile buluşturduklarını paylaşan Gökyay, “İnsanı merkeze alarak ürettiğimiz tasarımlarımız Güney Amerika'dan Ortadoğu'ya, Batı Avrupa'dan Avustralya'ya kadar tüm dünyaya yayılıyor. Tüm dünyada yayılan bir trend olan ‘verimlilik' konusunu ürünlerimize yansıtarak profesyonelleri aradıkları yenilik ve fonksiyonalite ile buluşturmaya devam edeceğiz” diye sözlerini tamamladı.

Nurus, 2013 ofis mobilyası trendlerini yansıtan tasarım, renk ve kumaş seçenekleri ile fuardaki en iddialı markalar arasında yer aldı .

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nurus, Türkiye’nin ‘Ergonomi Sertifikası’na sahip ilk firması oldu!
  • 24.03.2022 09:20

Nurus, Türkiye’nin ‘Ergonomi Sertifikası’na sahip ilk firması oldu!

Türk Standartları Enstitüsü tarafından ilk kez düzenlenen TS EN ISO 9241-5 Ergon ...

Nurus, Türkiye'nin en büyük "ofis göçü"ne hazırlanıyor!
  • 13.01.2022 11:33

Nurus, Türkiye'nin en büyük "ofis göçü"ne hazırlanıyor!

Asırlık ofis mobilyası markası Nurus, İstanbul Finans Merkezi ile hayata geçecek ...

‘Güncel Türkiye Mimarlığı’ sergisi açıldı
  • 09.10.2017 17:32

‘Güncel Türkiye Mimarlığı’ sergisi açıldı

Sanatçı Cemal Emden’in mimari fotoğraflarından oluşan ‘Güncel Türkiye Mimarlığı’ ...

Nurus, Nurus Levent Experience Hub için lansman düzenliyor
  • 23.05.2017 15:48

Nurus, Nurus Levent Experience Hub için lansman düzenliyor

Nurus, yeni bir deneyim için 25 Mayıs'ta ‘Nurus Levent Experience Hub’ lansmanı ...

Nurus, sağlıklı çalışma alanlarına dikkat çekiyor!
  • 21.02.2017 09:44

Nurus, sağlıklı çalışma alanlarına dikkat çekiyor!

Nurus, çalışma alanlarında insan sağlığı ile ilgili bilgi ve tecrübelerini aktar ...

Ofisler çalışan verimliliğini etkiler mi?
  • 21.02.2017 09:35

Ofisler çalışan verimliliğini etkiler mi?

Nurus Yönetim Kurulu Üyesi ve Nurus Tasarım Laboratuvarı Kurucusu Renan Gökyay, ...